Jump to content

Mk6 2.0 Tdi United Grey

blacka

Postare recomandată

Astazi am primit grila de hl de la Mede si am reusit sa o si montez.Mai ramane grila inferioara de hl si proiectoare si o sa fie gata partea fata pentru moment.

Am vazut pe okazii niste kituri cu proiectoare(cablaj , grile etc)la niste bani foarte putini, si a pus cineva, e ceva de capul lor sau sa le caut prin dezmembrari?

Posted Image

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• blacka

82

• Rave

21

• mede

18

• prunaionutz

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cred ca sunt alea chinezesti, ar trebui sa fie ok ca doar sunt oem... Sunt de acord cu partea "clean" insa :p Oricum sunt cam inutile...

Link către comentariu

Cornering-ul e ok, dar se simte cu adevarat doar cand/daca/unde e drumul foarte slab luminat, in orase unde e mai peste tot lumina stradala nici nu prea o sa-ti dai seama ca e activ.

In intuneric este intr-adevar util, isi face treaba bine, dar daca ajungi in stfel de locuri destul de rar nu stiu cat de mult merita investitia.

Link către comentariu

Astazi am primit grila de hl de la Mede si am reusit sa o si montez.Mai ramane grila inferioara de hl si proiectoare si o sa fie gata partea fata pentru moment.

Am vazut pe okazii niste kituri cu proiectoare(cablaj , grile etc)la niste bani foarte putini, si a pus cineva, e ceva de capul lor sau sa le caut prin dezmembrari?

a7eradeb.jpg

Frumos frumos. Mai pus pe ganduri cu proiectoarele. Poate ti le vand pe ale mele, de pe bara mea cea veche...

Link către comentariu

Si eu sunt pentru clean look,o grija in minus(doamne fereste,mai dai peste un caine/pisica,iti mai sare vreo pietricica)  si arata bine partea frontala in setup-ul actual. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Si eu sunt pentru clean look,o grija in minus(doamne fereste,mai dai peste un caine/pisica,iti mai sare vreo pietricica) si arata bine partea frontala in setup-ul actual. :icon_thumleft:

Multumesc Adrian.

Mede te gandesti,ma gandesc si eu si vom vedea ce si cum.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi masina a primit volanul cu comenzi mult dorit.Multumiri inca odata colegului Rave pentru volan.

Urmeaza sa imi cumpar cat de curand si calculatorul de comenzi cu terminatie CD si sa imi recapat in primul rand claxonul(nu ca l as folosi prea mult) si apoi comenzile.

Vin si rotile de iarna cat de curand.

Btw, volanul vechi de tl piele intra la vanzare, daca are cineva nevoie sa spuna

post-39186-13845297317973_thumb.jpg

Link către comentariu

Vine iarna.:-( in timp ce schimbam rotile , am vazut ceva nelinistitor si anume pete de motorina pe rezervor , trebuie sa o bag in service cat de curand , nici nu stiu ce ar putea sa fie...

post-39186-13847161615488_thumb.jpg

Modificat de blacka
Link către comentariu

Am bifat si schimbul de distributie, sper sa mai ajung in service doar la anul pentru revizie:)

Link către comentariu

Pe la jumatea lui decembrie ajunge calculatorul, se gaseste greu cu terminatie cd.

ca o duc la Cristi sa imi puna calculatorul nu se numeste intrare in service:))

Link către comentariu

Am zis ca daca din fabrica pe masinile pana in 2010 a venit cd sa merg pe factory spec.pretul este acelasi, doar ca cd dureaza mai mult pana intru in posesia lui

Link către comentariu

pana sa ajung sa le indrept , jantele cele noi s-au cam topit , erau too hot. :lol:

Btw , voua  cu 2.0 tdi cam in cat timp vi se incalzeste motorul pe vremea asta , la mers in oras?

Link către comentariu

Se incalzeste destul de repede; daca e sa fac o comparatie cu motorul de 1.4benzina de pe Golf 4, mult mai repede.

Btw cat te-a costat distributia si de ce ai schimbat-o deja?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!