Jump to content

Mk6 2.0 Tdi United Grey

blacka

Postare recomandată

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• blacka

82

• Rave

21

• mede

18

• prunaionutz

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu urmatorul lucru dupa cotiera si RCD pe care l-as face ar fi sa ii vopsesc manerele de la usi si oglinzile in culoarea caroseriei. Personal nu m-am impacat niciodata cu manerele negre (nevopsite) la o masina. Imi da o senzatie de low-cost.

Modificat de luciteck
Link către comentariu

Si eu m-am gandit la asta, nu mi se pare ca arata neaparat rau asa , dar si mie imi da senzatia de ieftin.

Oare se dau greu jos manerele?Si pe la ce bani se invarte vopsirea acestor elemente?

Tapatalked

Link către comentariu

Ca pret nu cred sa fie f mult. Ca sa iti iasa bine, cel mai bine le faci la reprezentanta.

Link către comentariu

Multumesc de pont lucitek.

Tapatalked

Modificat de blacka
Link către comentariu

Am momente cand imi scartaie franele, in special pe fata.Oare de ce?discurile si placutele au fost schimbate cu repere oem acum 5000 km

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Se mai poate intampla. Acelasi lucru patesc si eu la unele franari, dar nu este ceva constant. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nici la mine nu scartaie in mod constant, asa cand si cand, oricum ciudat.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • 1 month later...

Se apropie cu pasi repezi revizia de la 120.000.Probabil ca voi schimba si distributia ca se apropie de 5 ani.Legat de ulei, masina a mers pe castrol pana acum, nu a consumat din ce vad deloc, dar incep sa aud tot mai multe pareri proaste despre castrol, cineva cu recomandari pentru motorul asta?si daca are cineva la indemana normele, ca nu am manualul la indemana.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

Link către comentariu

recomand motul ....vezi ca in aria Uleiuri..... gasesti si lista actualizata cu uleiul recomadat

Link către comentariu

Am facut revizia si am mers tot pe castrol edge , l-am gasit si la un pret foarte bun.

Imi tot caut grila fata de cl sau hl(cea cromata)si nu prea gasesc nimic decent la pret.Ceva recomandari de dezmembrari prin/pe langa Bucuresti ?

Link către comentariu

Am facut revizia si am mers tot pe castrol edge , l-am gasit si la un pret foarte bun.

Imi tot caut grila fata de cl sau hl(cea cromata)si nu prea gasesc nimic decent la pret.Ceva recomandari de dezmembrari prin/pe langa Bucuresti ?

Si eu tot pe castrol edge long life am mers, 25.000km sau 2 ani.

Mai stai putin si iti vand eu grila mea.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am reusit sa pun rcd310 pe masina.pentru moment sunt multumit de plusul de imagine dar si de functionalitate, mai aman un pic 510-le.

Acum ma tot orientez dupa o interfata aux, am vazut si la jaf in oferta ceva si cu usb , dar oare imi afiseaza numele fisierului pe rcd?

post-39186-13810441128859_thumb.jpg

Link către comentariu

Cred ca cea mai ok solutie va fi sa imi iau un modul bluetoth si sa dau streaming audio din telefon.media in mi se pare totusi cam scump pentru ce ofera

Link către comentariu

Media-In e doar 100 de euro si poti sa legi telefonul, pentru cine are iPhone, sau sa lasi un stick/hdd pe mufa USB.

Plus ca si incarca telefonul cat timp asculti muzica de pe el. E ok, merita banii.

Dar e mult mai simplu sa iei un kit bluetooth si un adaptor usb pentru bricheta. Asa poti si sa asculti muzica si sa vorbesti la telefon...

Link către comentariu

Cred ca cea mai ok solutie va fi sa imi iau un modul bluetoth si sa dau streaming audio din telefon.media in mi se pare totusi cam scump pentru ce ofera

daca vrei kit bluetooth te pot rezolva eu la un pret ok, daca vrei ceva putin mai scump, deja poate fi vorba de acel bluetooth cu WiFi.

este simplu de montat si activat asa ca daca esti interesat vorbim pe pm :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!