Jump to content

Bondarul albastru

rabbit27

Postare recomandată

as dori sa va prezint noua achizitie,un bondar de 1,4 16v de 75kw(101cp)care alearga destul de bine.

Dotari

-clima

-navigatie mica

-scaune incalzite

-proiectoare

-jante

-frane pe dicuri pe spate

-etc

mai multe sa va spun despre ea nu stiu pt ca sunt foarte nou in domeniul polo,dar contrar criticilor care le-am auzit eu sunt destul de multumit de masinuta.am niste mici probleme care cred ca pot aparea la orice masina sh.nu am verificat geamul knd am cumparat-o si cel de pe partea dreapta nu functioneaza si ca sa fie treaba treaba mi s-a aprins si check-ul la motor(despre asta as vrea niste sfaturi pareri,dar fara diagnoza ca asta imi spune toata lumea)

post-115745-0-29090200-1371144990_thumb.

post-115745-0-48510400-1371145051_thumb.

post-115745-0-58409400-1371145112_thumb.

post-115745-0-85016900-1371145195_thumb.

Modificat de rabbit27
Link către comentariu
borav64motion

Imi place foarte mult!

Frumoase dotari pentru un polo.

S-o stapinesti sanatos,cit mai multi km!

Link către comentariu

Super draguta masinuta,sa te poarte sanatos!culoarea este piesa de rezistenta!

Brgds

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Frumos POLO si ceva dotari, mai rar asa ceva. Bafta si km cat incape.

Link către comentariu

Daca nu faci diagnoza si o iei dupa ce spune unul si altul , poti sa ajungi sa schimbi multe si sa nu se schimbe nimic..

Check-ul se aprinde din multe motive.... Poate sa fie chiar si de la benzina proasta , sau N alte motive..

Cea mai buna solutie e o diagnoza.

Link către comentariu

Frumos Bondarul.Sa-l stapanesti sanatos.Ne poti spune si pretul de achizitie?

Link către comentariu

Foarte faina, sa o stapanesti sanatos. Functia ESP la acest model de polo este extrem de rara, oricum dotata si nervoasa.

Link către comentariu

motoarele astea 1.4 16 v si 1.6 16 v sunt foarte pretentioase la benzina , eu de acolo cred ca e , baga un omv maxx 100 si mergi mai turat , incearca sa nu o subturezi pentru ca la fel va face , in rest masina foarte oachesa , sa te plimbe cu bine .

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata,s-o stapinesti sanatos,si drumuri bune.

Link către comentariu

Polo asta e foarte dotat! Climatronic, scaune incalzite, ESP...bun! Neonul de sub pahare nu imi place (ca la taximetristi), in rest motorul are ceva vlaga in el.

Fa-i o diagnoza si o revizie calumea daca tot ai luat-o recent. Apoi sa ai parte doar de km si revizii, fara alte probleme!

Cat ai dat pe ea?

Link către comentariu

in primul rand vreau sa va multumesc pt laudele aduse acestui bondar si pt ca m-ati primit cu bine in grupul vostru

am platit pe el nici mai mult nici mai putin de 2050 de euro(acei 50 de euro nu s-au negociat nici in ruptul capului:)))

neonul de sub pahare a fost dat jos pt ca facea ca totul sa arate oribil in interior(mie nu mi-a placut neonul ala de la bun inceput)

azi am cerut parerile unor prieteni din gama VAG si mi-au confirmat ceea ce mi-ati spus si voi aici(benzina de la lukoil)am consumat-o si i-am bagat omv 100 si sper sa vad rezultate daca nu...ii voi face o diagnoza.va multumesc si voi reveni cu poze.

Link către comentariu

am uitat sa mentionez ca tot azi bondarul a primit schimbul de ulei(cu 5w40 mobil1)

ce parere aveti de tipul de ulei ales?

are cineva un cd cu harta compatibil cu vw navigation?

post-115745-0-83477800-1371218312_thumb.

post-115745-0-92949300-1371218328_thumb.

post-115745-0-38068300-1371218379_thumb.

post-115745-0-91486900-1371218432_thumb.

post-115745-0-41504800-1371218515_thumb.

Modificat de rabbit27
Link către comentariu

o pui la vanzare de ai dat km inapoi cu 100mii? :coolpics:  :ceuameni:

Link către comentariu

:lol: nu prietene asa am luat-o.daca dadeam km inapoi va ziceam,cred ca nu vei gasi masina data spre vanzare care sa aiba km reali

Modificat de rabbit27
Link către comentariu

Colegii te intrebau pentru ca in prima poza pusa se vad 231.xxx Km in bord. Oricum, important e sa mearga bine nu numarul de kilometri.

Masina e frumos dotata, fa-i o verificare si vezi exact ce are, sa nu-i faci mai mult rau decat bine mergand cu ea asa, si bucura-te de ea. :)

Link către comentariu

daca in postul anterior am parut rautacios imi cer scuze,a fost fara intentie

stiam ca au dat km inapoi(pe mine nu ma afecteaza cu nmk atat timp cat masina merge)

citind pe site-urile grupului VAG am vazut ca sunt pline de probleme masinile din aceasta gama(ma refer la modelele mai noi)

pot aparea cele mai idioate erori si cele mai idioate probleme.de ex benzina proasta poate influenta aprinderea check engine-ului(cum spuneam probleme stupide)

Link către comentariu

Chiar arata bine..niste suspensii, distantiere si jante putin mai mari si e perfecta

Link către comentariu

Asa e, un Check Engine Light poate veni de la orice si poate insemna nimic.

In acelasi timp poate indica ceva grav, asa ca pana nu afli exact despre ce e vorba eu as merge mai putin cu ea. O verificare sumara o poate face oricine are un Vag-Com, intreaba pe aici pe forum poate se ofera cineva.

Link către comentariu

baietii de la parcul auto care se dau cei mai corecti:)))))dar i-am prins cu matza-n sac:))))))au ramas fara cuvinte:))))))

sincer mi-a placut prea mult masina,de aceea am cumparat-o in ciuda faptului ca avea km dati inapoi:))))))

Link către comentariu

Ti-au aratat poze cu ea la 231 000 si apoi ti-au vandut-o la 131 000? Daca da atunci chiar sunt tampiti! Nu s-or fi gandit ca cineva se va prinde ca a intinerit cu 100 000 peste noapte? In rest masina e frumoasa si dotata. Sa te poarte multi km!

Modificat de Ener2k
Link către comentariu

nuuuu!eu knd am vazut-o p net(primele poze)avea 231 si cva,iar knd m-am dus s-o vad avea 131si cva si le-am zis k au dat km inapoi si au ramas masca cat de idioti erau:))))))asa am zis si eu cat merge e ok:))))

Link către comentariu

Tipul ala de navigatie e invechit, la fel si softul original care oricum nu cred ca se mai produce, deci nu prea sunt sanse de gasit harti detaliate, iar de Romania nici nu poate fi vorba, poate o singura sosea : E85 sau E583. Daca vrei navigatie solida va trebui sa achizitionezi un aparat mai nou, ori varianta stand-alone ori un sistem asemanator cu RNS 510. Oricum ar fi sa aiba sistem de operare bazat pe Windows mobile 6 sau macar 5, ca sa poti pune ce soft de navigatie vrei tu dupa aia.

Bafta.

Link către comentariu

daca tot ai bagat omv 100 mergi si putin turat cu ea schimba pe la 3000 sau chiar mai sus macar o zi , oricum masina atunci trage cel mai bine .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!