Jump to content

Demontare stop haion

Aurelian 6n2
 Share

Postare recomandată

Aurelian 6n2

Salut, dupa indelungi cautari pe gogu si pe forum nu am reusit sa gasesc vreun tutorial sau ceva de genul "how to.." pt. demontarea stopului de pe haion la masina din semnatura. Vreau sa-l demontez deoarece imi intra multa apa acolo si mi s-a ars deja un led.

Daca este cineva amabil sa-mi explice cum se demonteaza dracia aia de stop fara sa-l deteriorez I-as fi foarte recunoscator.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cauta pe net o schema..sau pe cineva cu ETKA 

Link către comentariu

Vezi aici

post-53719-0-66631400-1370779456_thumb.p

Link către comentariu

Aurelian 6n2

@ct91moc tocmai ce am zis ca pe net nu am gasit nimic si de asta postez  aici ca stiu ca sunt unii ce detin etka, elsa.

@denismoc nu stiu de la ce tip de masina sunt cele 2 scheme insa nu au nici cea mai mica asemanare cu polo 6n2.

Link către comentariu

Pentru Polo 6N2 mai exista si modelul asta

post-53719-0-98607600-1370798521_thumb.p

Link către comentariu

Aurelian 6n2

1) Ca si forma seamana, dar la mine nu este nici un surub.

2) E prea rezumata schema ca sa-mi pot da seama cum se desface. Macar de ar avea o legenda care sa interpreteze acea numerotatie de componente...

Multumesc oricum.

Link către comentariu

Daca te uiti atent sunt doua tipuri de lampi, prima este cu prindere prin doua suruburi pe capat si a doua este cu clipsuri.

Link către comentariu

Cu clipsuri este si la mine. Deci deschid haionul, am 2 dopuri de cauciuc in spatele stopului, le scot si sub ele se vad niste chestii negre de plastic. Am incercat sa le misc cu o surubelnita lata, am impins in sens opus stopului, si in sensul acestuia, am apasat, miscari combinate. Nu se intampla nimic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!