Jump to content

Golf 7 Variant

Sterescugabriel

Postare recomandată

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sterescugabriel

48

• Rave

10

• codz

9

• JUG

9

Top Posters In This Topic

Sterescugabriel

Nici nu mi-a venit masina si parca nu imi mai plac jantele Lyon  :( . Poate din cauza ca nu le vad live. Mi s-a pus pate pe jantele Dijon care sunt pe 17 si nu sunt sigur daca mi-as dori sa schimb si suspensia in una sport.

Momentan am un golf 5 cu jante pe 15 si arcuri sport apex si amortizoare stock si sincer nu pot urca majoritatea bordurilor din Bucuresti. Ma gandesc daca ii pun jante pe 17 fara sa umblu la suspensie o sa devina barcuta :) , iar daca umblu iara am aceiasi problema.

Voi ce ati face in locul meu ?

Modificat de Sterescugabriel
Link către comentariu
Sterescugabriel

Asa fac acuma , dar fara sa vrei tot mai dai de o bordura :) sau iarna incercand sa iti faci loc sa iesi din parcare dupa ce au trecut baietii cu dezapezirea si ti-au aruncat zapada in spatele masinii :)

Link către comentariu

Eu zic ca ti-ai luat Variant ca sa fie practic. Lasa-l practic! 

Un compromis era suspensia sport OEM la -15mm, dar e prea tarziu pentru ea.

Link către comentariu
Sterescugabriel

Mersi , atunci ma voi gandi macar la 16 sa pun , dar sa fie OEM,

Il voi ruga pe codz daca poate sa imi spuna de cine sunt facute jantele lui Dover

Link către comentariu

Scrie la vedere? Nu am observat, dar nici nu am pus lupa pe ele :)

Stii ca la anul eu caut unele pe 17, poate cine stie facem un deal ;)

Modificat de codz
Link către comentariu
Sterescugabriel

Cand le dai jos scrie pe spatele lor 

Link către comentariu
Sterescugabriel

Stiam ca JUG ti-a recomandat sa le pastrezi pe astea pentru iarna iar la vara sa iti iei pe 17, acuma daca la vara vrei sa le vinzi m-ar interesa in functie si de buget la vremea respectiva :)

Link către comentariu

da  ;) sa-ti vina masina mai intai, sa treaca iarna .. si vorbim pe PM

Modificat de codz
Link către comentariu
Sterescugabriel

Asa arata actuala masina cu arcuri sport si amortizare stock , roti 15 cauciucuri 195/65/R15

Link către comentariu

In cel mai rau caz abordezi bordurile cu spatele si cat mai perpendicular daca vrei sa cobori viitorul Golf sau sa nu zgarii jantele.

Oricum sunt unele borduri care sunt greu de escaladat si cu suspensie standard.

Jantele pot sa fie facute si de Ronal. La G6 majoritatea jantelor oem erau Ronal Made in Poland.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Sterescugabriel

Am primit confirmarea ca masina va fi livrata in saptamana 39

Link către comentariu
Sterescugabriel

Am primit acum 10 min un mesaj ca masina se produce in saptamana asta si sunt sanse sa ajunga mai devreme. Ma tine la curent cand pleaca din fabrica, cand ajunge la curtici si cand se cere transport de la curtici.

Link către comentariu

Pana nu vad, nu cred.

@1-Q: mai pune si tu 2 saptamani in plus, pt siguranta.

Modificat de dadu
Link către comentariu
Sterescugabriel

@dadu nu crezi ca se produce saptamana asta, sau nu crezi ca mi-am luat variant :)) 

Link către comentariu

Ma scuzati ca intervin, insa nu pricep o treaba: vad ca aici se discuta despre o masina care inca nu exista.

Hai sa zicem ca trecem treaba asta cu vederea :dry: Ce nu pricep e urmatorul lucru: SI AICI discutati despre termene de livrare? N-ati umplut destul topicul dedicat?

As vrea, daca se poate, sa incercam sa pastram putina ordine pe forumul acesta. Nu multa, putina. Inteleg entuziasmul achizitionarii unei masini noi, inteleg emotia si nerabdarea, totusi, acesta e un forum care functioneaza dupa niste reguli. Unele scrise, altele ale bunului simt. Faceti un efort si respectati-le.

Daca ar fi dupa mine, as sterge 95% din postarile pe care le contine acest topic.

Multumesc pentru intelegere si scuze de interventie.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

La cererea initiatorului, SE INCHIDE.

Colegul nostru va deschide un nou topic atunci cand va avea masina FIZIC in curte/fata blocului.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!