Jump to content

Golf 7 Variant

Sterescugabriel

Postare recomandată

Mda, nu stiu ce sa zic... :)

Incearca sa testezi un HL cu scaune normale si unul cu Ergo-Active si vezi care-ti plac mai mult...

Link către comentariu
  • Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sterescugabriel

48

• Rave

10

• codz

9

• JUG

9

Top Posters In This Topic

Scaunele ergo active au si incalzire, si au o sustinere laterala foarte buna

Link către comentariu

O alte veste proasta masina este pe lista de productie dar este cu erori. 

Fata de comanda initiala in care am optat pentru Front Assist si City Emergency Brake se pare ca aceasta optiune merge doar cu volanul multifunctional (474 EUR) 

Acum ma gandesc daca trec pe HIGHLINE care contine volanul multifunctional sau daca sa renunt la Front Assist sau sa achizitionez doar volanul care costa 474 fata de 900 EUR diferenta dintre CL si HL

Stie cineva daca discount-ul dealerului a fost de 5% daca poate urca la 6%

Sau sa inlocuiesc Front Assist si City Emergency Brake cu 

Camera video Rear Assist sau  Privacy-glass

Sau sa scot si oglinzile rabatabile electric si front assist si sa optez pt Sistem de navigatie Discover Media ?

HL+ErgoActive merita banii, am eu si confera un interior mai spre lux, pe de alta parte ridica destul de mult pretul .. scaunele simple de pe HL (sport) sunt la fel de bune ca suport lateral, doar ca nu au piele .. dar intradevar merita fata de scaunele de pe CL

Front Assist+ACC si City Emergency Break sunt inovatii excelente de siguranta, nu renunta la ele, acum le doresc si eu, poate e indicat sa ramai la CL si sa adaugi volanul multifunctional (care oricum este excelent, comanzi cam tot din el, inclusiv telefonul si tempomatul)

Rear assist nu e esential (e util dar nu esential), la fel si privacy glass

Link către comentariu
Sterescugabriel

Pentru golf 7 variant se poate achizitiona front assistul si emergency break fara acc , acc poate pot sa il activez din soft dupa ce imi vine masina. Ca senzorul il voi avea in bara din fata.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Banuiesc ca este alt volan sau are alte comenzi daca masina are acc, deci mai greu cu activat din soft.

Link către comentariu
Sterescugabriel

Nu cred ca are acc dar se pot lua separat 567 amandoua sau 267 doar front assistul

Link către comentariu
Sterescugabriel

Pana la urma voi merge tot pe CL , scot climatronicul , front assistul si oglinzile rabatabile electric si adaug pachetul relax care contine :

- climatronic

- parkpilot

- volan multifunctional imbracat in piele

- schimbator imbracat in piele

- oglinda interioara cu sistem automat antiorbire

- senzor de ploaie

- senzor de lumina pt activarea automata a farurilor

- functia coming home / leaving home

Diferenta de pret este de 350 Eur in plus.

Link către comentariu
Sterescugabriel

merita sa schimb motorul din 1.4 TSI 122 CP la 1.2 TSI 105 CP ?

Nu am mai condus niciodata un TSI , masina actuala este un golf 5 1.6 benzina 8 valve cu soft la 115 CP 

Modificat de Sterescugabriel
Link către comentariu

Daca faci multe drumuri in afara orasului, nu. Motorul e foarte bun la viteze mici in oras.

De la 100 Km/h in sus insa, cilindreea mica isi spune cuvantul si desi motorul merge pana aproape de 200 Km/h se simte ca nu e chiar in largul lui. Greutatea suplimentara a pasagerilor si a bagajelor nu ajuta aici.

Daca in schimb masina o sa stea mai mult in oras atunci da. 1.2 consuma mai putin decat 1.4 si in oras se misca foarte, foarte bine. Are reprize egale cu motoare mult mai mari puse pe masini mai grele. Si daca o sa te tenteze vreodata sa il resoftezi rezultatele sunt foarte bune.

Suna pe la dealeri PBN, PBV, Midocar etc si vezi fiecare ce motoare au la test-drive si incearca sa-ti faci o idee despre ele. Pe Golf VI sunt modelele vechi asa ca nu are rost sa le testezi acolo.

Modificat de Rave
Link către comentariu

Confirm, pentru oras este mai indicat 1.2tsi, 1.4tsi consuma cam multicel, eu nu scot sub 10 iar pe distante mici (3-4km) consumul este 13-14, chiar daca merg cu Eco (nu cu start/stop activat ca ma enerveaza). Culmea este ca daca mergi pe sport in oras scoate 11-12 si merita :) Cred ca DSG in oras nu face casa buna cu consumul, un consum sub 10 il pot obtine doar pe manual. Tu iei manuala deci o sa consume cam 9-10, un 1.2tsi cred ca consuma cam 8-9. Asa este, cei cu G7/1.2tsi?

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca daca omul isi cumpara Variant, are in plan sa mearga destul de mult in afara orasului.

Cum la noi nu sunt autostrazi, motorul de 1.4 este cel indicat.

Diferentele de consum sunt de maxim 2l la 100km si nu merita. Asta in oras, ca afara sunt insesizabile.

Link către comentariu
Sterescugabriel

La 1.2 va disparea configurarea modului de conducere , am intrebat dealerul ce implica schimbarea motorului dupa confirmarea comenzii si astept un raspsuns. Daca se prelungeste termenul de livrare voi ramane la 1.4 . Consumul nu pare foarte mare intre 1.2 si 1.4 pe manual . G5 care il am acuma consuma in oras 11-12 si afara pana in 130 cam 6.9.

Link către comentariu

1.4tsi merita si la Variant si la Hatchback, diferenta de consum e intradevar de cca 1-1.5 litri deci doar daca vrea sa faca economie la pretul de achizitie, altfel 1.4tsi/122cp ar fi o alegere pentru toate cazurile (inclusiv cand e masina full), normal diesel ar fi si mai potrivit dar e un salt foarte mare la pret. Dar si 1.4tsi cu 200Nm trage foarte bine de jos si pe serpentine.

Link către comentariu

Despre consum: intre 7 si 8, mai aproape de 7. Foarte rar am avut peste 8...

LE: in exterior, am avut 4,5 (200km) cu AC si mers pe tempomat. Fiind incepator am mers cu 80-90max.

Modificat de Deathwish86
Link către comentariu

Un semn de intrebare este roata de rezerva din aliaj. Chiar merita banii?

Link către comentariu
Sterescugabriel

Daca era dupa mine o scoteam , la golf 5 la fel a fost cand am achizitionat-o. Da este din aliaj si la variant nu se pierde din cei 605 litri din porbagaj.

Cand vinzi golful 5 cu 20k eur nu prea faci mofturi ca asa vrea cel batran sa aiba roata de rezerva din aliaj :)

Link către comentariu

Oricum masina vine cu roata de rezerva, deci nu vad necesarul optiunii

Link către comentariu
Sterescugabriel

Asta i-am explicat si eu dar nu intelege , pretul e de 166 eur

Link către comentariu
Sterescugabriel

Roata de rezerva cu care vine variant-ul este de uz temporar de 16 iar jantele sunt din aliaj pe 15 la CL si pe 16 la HL

Link către comentariu
Sterescugabriel

La pretul acela din link se va aplica discount. Masina trebuie sa iasa la sub 20mii , avansul e dat deja, contract facut, problema e ca are front assistul si fara volan si a trebuit sa adaug volanul multifunctional.

Am refacut lista de optionale si am mai adaugat si scaunele ergo , discount-ul trebuie sa creasca de la 5% care e acuma si face 20300 la 7% ca sa iasa sub 20mii.

Link către comentariu

Nu exista discount de 7% la Golf normal. Vei avea mare noroc daca vezi 6%.

Link către comentariu
Sterescugabriel

E variant si avand in vedere marja de 13-14 % pot obtine 7 , nu prea se va cumpara variant pe benzina. Cele diesel au marja pana in 6%

Link către comentariu

Eu am zis sa-ti dau un sfat ca sa ai asteptari realiste.

Cifrele pe care le-ai mentionat tu nu exista. Sa nu faci confuzie/ analogie cu reducerile de pret ale Golf 6(Edition), aia-i cu totul alta "mancare de peste".

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!