Jump to content

Problema marsarier MK2 1.6D

Pesso
 Share

Postare recomandată

Salutare.Am o problema la cutie.Cand bag in marsarier intra foarte greu,iar cand intra dupa 2-3m de mers inapoi sare din marsarier.Ce poate sa fie?A intampinat cineva problema asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

carceacristian

Salut,

Sunt 2 sanse:

1)Sa ai probleme la timonerie,verifica timoneria de la A la Z,sa nu fie probleme cu ea

2)Nu vreau sa zic cu parere de rau,insa aproape sigur,problema pe care o ai se datoreaza,pinionul de marsarier,la care dintii sunt mancati.Din cauza dintiilor mancati de la pinionu de marsarier,de aceea iti sare din marsarier(din viteza).

Banuiesc ca inainte iti mergea sa bagi in marsarier nu?,dar iti caraia.Iar cu timpul a inceput usor usor,sa iti mai sara din viteza,pana cand a inceput sa iti sara mereu...

Corect?...

Sa speram ca e timoneria...nu vreau sa te sperii

Modificat de carceacristian
Link către comentariu

Prima problema cu timoneria nu este,am impins cu mana acea tija si a intrat dar face la fel.Si mai e ceva:are un surub deasupra tijei care intra in cutie,cand il strang nu mai intra deloc in marsarier.Masina am cumparat-o de 2 zile.Ai idee cat ar costa inlocuirea pinionului sau este mai simplu cu alta cutie(este cv 5 trepte).Multumesc mult pentru lamurire!

Link către comentariu

carceacristian

Salutare,

Nu stiu exact cum e la golf 2,cu surubu ala,defapt nu stiu despre ce vorbesti.la faza cu surubu.Stiu sigur ca cutiile de golf mk4 nu difera de seat leon mk1 cel putin la sdi.Dar asta e altceva...

Eu mi-am facut-o pe a mea singur(cutia).

Nu stiu cat ar costa manopera,dar usor nu este sa desfaci o cutie.Da e drept,poti sa cumperi si o alta cutie SH,eu zic ca iesi mai ieftin,dar poti sa ai si suprize.

Asa aia veche daca o face cineva priceput,nu o sa ai probleme cu ea si stii ce ai si pe masina.Intelegi ce vreau sa zic.
Sa zic dupa mine,ca manopera n-ar trebuii sa fie cu tot cu piese mai mult de un 8-9milioane.Depinde cum te intelegi si cu meseriasu.Ma refer cu cutia reparata.

Cu schimbatu altei cutii SH, mai mult de 5-6 milioane nu ar trebuii sa fie.

Link către comentariu

Multumesc mult de tot.Asa cred ca o sa fac,o sa cumpar alta cutie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!