Jump to content

Golf mk5 silver


stevendor

Postare recomandată

Dupa 2 ore de munca, am mai rezolvat un pitic de-al meu: am centrat tips-urile fata de fusta. Cu ocazia asta le-am curatat de depunerile acumulate peste iarna.

post-94975-13969551092904_thumb.jpgpost-94975-13969551262209_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 months later...

Fusta spate iti este colantata sau vopsita? (Partea neagra ma refer)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Raspund tarziu, nu imi e vopsita partea neagra. E plastic nevopsit.

Weekendul asta am facut modificarile pe care trebuia sa le fac prima data de cand am luat masina: arcuri si pleoape. Pe unele le-am adaugat, pe unele le-am eliminat: post-94975-14088903093987_thumb.jpgpost-94975-14088902537952_thumb.jpg Sunt sportline, pe spate mi-au coborat 4,5 cm, deci se aproprie de adevar.

Sebip, ti-am admirat masina in prima zi in care am ajuns in tara, joi 21.08, pe E. Ionesco. In zona aia stau eu. Fain arata.

Modificat de stevendor
Link către comentariu
  • 6 months later...

Update: Welcome Chicago 18" :D . De la ultima postare masina a primit o distributie noua, vreo 2 revizii, un scut metalic OEM de la colegul Cogdao, niste garnituri pentru tubulatura intercooler-ului si cam atat.

Scuzati jegul de pe ea, o sa revin cu poze dupa ce o spal si ii cumpar capace centrale pentru jante.

post-94975-0-33822100-1425290477_thumb.j

post-94975-0-33822100-1425290477_thumb.j

Modificat de stevendor
Link către comentariu

Mi-am facut timp si am rasfatat-o cu o curatare temeinica (interiorul avea cea mai mare nevoie). Au sosit si capacele pentru jante, am rezolvat si fender screw mod, urmeaza un set de bilstein B4 sport.

PS: la cluj incepusera sa apara niste fulgi de zapada astazi :D

post-94975-0-86383300-1425390722_thumb.j

Link către comentariu

Arata foarte bine cu Chicago, insa nu i-ar strica sa-i vopsesti bandourile laterale si cele din fata. Cred ca ar arata mult mai bine asa.

Spor!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am doar capacul, nu am toata pedala. Are niste cleme care se prind peste ea, dar mi-a facut figuri mufa. Nu a vrut sa iasa, oricat m-am rugat de ea. Urmeaza zilele viitoare sa o conving, sa pot termina cu pedalele. Cred ca a mai fost desfacuta, ca am gasit niste urme de surubelnita pe ea, iar clemele din podea cam lipsesc. :icon_confused:

Link către comentariu

Eu am reusit sa le montez cu pedala pe pozitie, m-am inghesuit intr-o pozitie de yoga cu capu infipt in mocheta si am reusit sa o clipsez peste pedala, dupa care clipsurile din partea stanga le-am indoit usor cu o surubelnita/cleste.

Link către comentariu

Si eu m-am chinuit cu mufa pedalei, dar iese pana la urma, trebuie doar sa insisti.

Link către comentariu

Multam de sfaturi baieti. N-am apucat sa montez capacul de la pedala, nici Busu nu ma ajuta. Am montat in schimb B4 sport + flanse noi + protectii praf. Amortizoarele vechi nu erau curse, dar se simteau obosite. Incepea sa am efectul de barca la damburi...se mai misca fundul masinii de 2 ori dupa speed-bump-uri :D . De suspensie, ce sa zic? E o varianta OEM mai intarita un pic, nu se vrea a fi foarte performanta, dar parca masina sta mai bine pe drum. Amortizeaza foarte bine si se se impaca bine cu sportline-uri. Nu mai am ce zice, eu sunt multumit. Sper sa se aseze zilele astea, ca momentan sta mai ridicata cu vreo 5 mm fata de cum era (sau e placebo). Am rezolvat si geometria cu ocazia asta. Observasem de cand cu rotile de vara, ca trebuia sa tin de volan pe la ora 1 ca masina sa mearga dreapta. O sa incep cautarile de un vopsitor pentru cele 957247458 puncte de vopsea sarita + bandouri + oglinzi + manere (era cazul :)) ).

Ma bate gandul sa imi trec in CI si dimensiunea rotilor. Sper sa nu fie probleme la reprezentanta VW din Cluj cu eliberarea hartiei. Va tin la 220. In rest, drumuri bune va doresc.

post-94975-0-71140300-1426784323_thumb.j

Modificat de stevendor
Link către comentariu

Arata foarte misto si jantele vin la linie, ceea ce e foarte [emoji106]

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am spalat-o "p-asta mica" = muuuuulte puncte de vopsea sarite... :icon_cry:. In rest apa, paie si bataie!

post-94975-0-95397000-1427990469_thumb.j

Modificat de stevendor
Link către comentariu

N-am apucat nici sa termin bine de facut poza asta ca a inceput sa ploua. I-am zis celui de la spalatorie sa nu o mai stearga. :D

Link către comentariu
  • 8 months later...

Jurnal de bord

 

De la ultima postare masina a adunat km, am ajuns astfel la ~212.xxx km. Intre timp s-a lasat suspensia si parca a mai coborat cativa mm.

Asta vara, mi s-a spart radiatorul si a necesitat schimbare impreuna cu ventilatoarele, mi-a picat turbina si am trecut la VNT17 cu soft stage 2 TCM, vreo 2 revizii + am rectificat discurile de frana fata + placute noi (simteam o bataie care in timp s-a accentuat). Vreau sa le multumesc celor de la TCM pentru profesionalism si transparenta. De asemenea lui cristi511 pentru sfaturile cerute si pentru rabdare. Masina trage super in noua configuratie cu toate ca am scapari de presiune pe la imbinarile tubulaturii. Probabil la primavara voi schimba garniturile, iar daca tot o sa am pierderi ma gandesc sa trec la un FMIC si astfel sa schimb tubulatura. O sa optez pentru o vopsire integrala sau o infoliere profesionala, tot la primavara. Masina are extrem de multe puncte de vopsea sarita si de rugina. O sa adaug poze zilele viitoare, dupa ce o spal.

Drumuri Bune!

Modificat de stevendor
Link către comentariu

Ceea ce conteaza este ca tu esti multumit de masina. Spor in continuare la modificari si la km cat mai multi fara incidente.

 

Te salut!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!