Jump to content

Sonorizare Octavia 2

nemo
 Share

Postare recomandată

Radioman scuze ca nu am spus tot dar topicul nu-mi permite sa apelez la spatii largi (asa am inteles) de aceeae nu am insistat

Iti spun acum ce am vazut pe eticheta Swing-lui si am vazut si bornele din spate (sper sa fie active)

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yanq

67

• gabriel

52

• andrei_221

20

• octavia 4ever

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare.

Constient fiind de faptul ca 99% din colegii de pe forum ma vor sfatui sa nu ma apuc, va astept sa ma sfatuiti si ajutati cum credeti mai bine pentru a finaliza urmatorul proiect nebunesc: sistem BOSE pe o skoda Octavia2RS

Am facut primul pas, adica am cumparat un sistem complet BOSE de pe un A4 B7 din 2007, mai exact de pe un RS lovit.

Astept sa soseasca pentru a vedea exact dimensiunea difuzoarelor si locul unde voi putea monta statia+subpost-29022-0-19520800-1291586543_thumb.j.

Stiu sigur ca voi avea probleme cu mufele care sunt cumva atipice si ca va trebui sa fac si o minima antifonare - ma gandesc la Aluband.

De aici mai departe, vom trai si vom vedea.

Mai stiti pe cineva care a incercat ceva de genul asta si pe care sa il pot intreba una alta ?

Sunt hotarat sa o fac, deci orice critica este doar un motiv in plus sa continui :), orice sfat este apreciat.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Azi am fost la Compexit in Cluj Napoca sa ii intreb cat ma costa tweeter-ul (boxa de inalte) din usa din dreapta spate. Pretul acestuia este de 135 Ron + 55 Ron manopera . Au zis ca monteaza si tweeter adus de mine . Aveti idee ce firma e ? Poate gasesc mai ieftin . Totusi , 135 de roni pentru un difuzor un pic mai mare decat o moneda de 50 de bani mi se pare enorm ; de manopera nu comentez, decat sa risc sa rup ceva la fata de usa mai bine o duc in reprezentanta .

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cumpara-l acela original altfel vei avea surpriza sa sune diferit fata de celalalte.

Link către comentariu

Incearca si la dezmembrari! Daca sunt baietii de acolo de treaba, ti-l si monteaza...

Link către comentariu

Poi daca e sa cumpar alta firma le iau la pereche si le schimb ambele si ies tot cam la acelasi pret . Daca il cumpar din reprezentanta si il montez tot acolo ma costa in jur de 200 ron toata afacerea. Daca iau o pereche cum am pus mai sus ies mai ieftin dar ma costa manopera mai mult si tot cam pe acolo ajung . Dar alea Ground Zero in mod sigur sunt mai bune decat cele din fabrica . La dezmembrari nu am gasit in cluj ; nu prea dau la bucata doar cu fata de usa cu tot :somnmare:

Link către comentariu

De ce nu incerci sa il masori pe cel vechi si intrebi daca cele GZ corespund dimensiunilor tale?

Link către comentariu

• 2 months later...
octavia 4ever

Am schimbat pana la urma in reprezentanta acel tweeter despre care va scriam (180 ron difuzorul +manopera). Era vorba despre tweeterul dreapta spate. In aceasta seara , circuland cu muzica la maxim am constatat ca incepe sa imi baraie si tweeterul din usa dreapta fata :)))) Recunosc ca le-am "fortat" adica circul cu muzica la maxim ... Voi ati avut probleme cu tweeterele sau masina mea are ghinion cu sistemul audio ?? Deja al doilea tweeter e prea mult ..

Link către comentariu

Si eu am probeme cu tweeter-ul dreapta fata, baraie la anumite frecvente. Sper sa-mi fac si ei timp sa ma duc sa mi-l schimbe pe garantie...

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Am facut o poza la schema pinilor de la sistemul audio Bolero. Vreau o confirmare de la cineva care se pricepe bine, ca eu poate nu am observat... are iesiri auxiliare, adica pot sa leg un amplificator?

post-43867-0-58552400-1304190151_thumb.j

Link către comentariu

sorin_balan

Nu cred ca exista vreun player "de fabrica" la care sa ai intrare de amplificator sau subwoofer.

Mie unul mi se pare foarte decent sistemul audio de pe OCtavia 2 (nu stiu cum e la FL dar presupun ca boxele sunt identice) si nu am avut niciodata nevoie de mai mult volum (desi playerul se foloseste aproape in fiecare saptamana la tara, niciodata nu am dat volumul mai sus de 30).

Link către comentariu

• 1 year later...

Am vazut de curand in configuratorul Skoda Octavia 2 ca exista optiunea unui sistem audio cu 12 boxe, fata de maxim 8 cat erau disponibile acum ceva timp.

Stie cineva unde sunt amplasate cele 4 difuzoare suplimentare si daca se poate face retrofit?

Multumesc.

Link către comentariu

A existat dintotdeauna. Ca sa montezi sound system-ul ai nevoie de difuzoare, fete de usi, amplificator si cablaje. Nu merita decat daca eventual le gasesti pe o masina la dezmembrari cu un pret decent.

http://new.skoda-auto.com/en/models/HotspotDetail?HotspotName=R07%20-%20Sound%20System%20[Octavia%2C%20Yeti]&WebID=19e2ce5d-c6b0-414b-9be6-113388595538&Page=technology

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Mda... asa se pare... dar nu stiu cum se face ca eu nu l-am vazut in configurator...

Nu ca as fi nemultumit de sistemul actual dar imi inchipui ca ar fi sunat si mai bine.

Link către comentariu

Si-a pus cineva Radio CD Bolero de pe FL pe Octavia 2 ? trebuie schimbata rama ? Imi va afisa cum imi afiseaza pe Stream temperatura exterioara si setarile din climatronic ?

Link către comentariu

Sunt 2 versiuni de bolero. La una trebuie schimbata rama, la cealalta nu. Temperatura exterioara din ce imi aduc aminte afiseaza, dar in rest nu.

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Nu afiseaza nici macar temperatura exterioara.

Link către comentariu

Indiferent cu ce schimbi stream-ul,temperatura exterioara o sa o poti vedea mai departe pe maxidot.Pentru ca setarile de climatronicpost-30503-0-71346100-1354052209_thumb.j sa ti le afiseze unitatea, e nevoie de cam asa ceva:http://www.youtube.com/watch?v=7yTAaaHLHJo :D

Modificat de barcea_mare
Link către comentariu

ce mi-ai pus tu e prea scump cred ca ma costa aproape 30 de milioane :)) daca pun ceva, pun OEM , m-am jucat pe player bolero la reprezentanta si imi place mult, schimba mult bordul masinii .Toate variantele au loc pentru card SD ? pentru asta imi doresc Bolero ptr ca m-am saturat sa imi fac saptamanal cate un CD cu muzica .

Link către comentariu

4000 lei mai precis :D daca nu vroiai ceva OEM puteam sa iti recomand ce mi-am montat eu post-30503-0-71523100-1354103659_thumb.j la un pret mai pamantean 1450 lei cu plata la livrare ;) ce-i drept,nu are slot pentru card sd dar are 2 porturi usb :icon_thumleft: Modificat de barcea_mare
Link către comentariu

Nu afiseaza nici macar temperatura exterioara.

am facut eu o proba pe Octavia mea, MY2008 , gateway 1K0 907 530 Q cu SW 0202 si afisa doar temperatura exterioara. in rest nimic.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutari tuturor,am devenit de curand proprietarul unei skoda superb din 2004,1.9 tdi 131 cp,full option si am o mica problema,masinii i-a fost montata o iesire auxiliara din navigatie cu usb,intrare mufa jack sau ceva de genul si S-video,ma scuzati daca nu le-am denumit cum trebuie habar nu am despre asta,problema e ca nu imi mai detecteaza stickul,adaptorul se numeste solito,ii dau din meniu pe iesire aux dar nu imi apare nici o melodie,l am lasat asa mult si bine si nu detecteaza nimic,a mai patit cineva asa?imi poate da un sfat ceva?Va multumesc anticipat :icon_thumleft:

Link către comentariu

vezi ca aici se discuta de Octavia 2.

PS.. ne trebuie mai multe detalii + poze la ce ai tu pe acolo

Link către comentariu

• vdragos locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!