Jump to content

Audi TT 3.2 DSG

Xenadrina

Postare recomandată

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Xenadrina

60

• xht20

16

• florinpbv

10

• cogdao

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu va mai luati dupa poze! Sunt facute dintr-un unghi din care nu iti poti da seama de simetrie! Sunt doar teasere. Cand va fi totul gata, sunt sigur ca ne va posta niste poze mai in detaliu si abia atunci vom putea vedea eventualele defecte.

Subscriu florin... UAU. Din cauza ta, imi voi face si eu asa! :d

Link către comentariu

Mad_kat obseri cumva ca poza este facuta fix pe centrul scaunului? Sau doar intuiesti tu asa in mintea ta ai inchis ochii cu poza pe retina si ai intors cumva scaunul ai dat zoom ceva de genul ca nu-mi dau seama de unde obseri tu asimetria.

Link către comentariu

Fara suparare... Sunt multe elemente care nu au simetrie, mi-e greu sa cred ca toate sunt "din cauza unghiului photo"....

Sper sa le remediezi, ar fi pacat...

Din nou, fara suparare si succes mai departe!!

Link către comentariu

Scuze pentru comentariul de mai sus , nu am fost eu, se pare ca am ramas logat pe calculatorul de la sevice-ul unde se afla masina mea , si cineva de acolo a comentat in numele meu, fiecare avem punctul nostru de vedere si orice critica este bine venita

10373649_634084466676220_470113142493070
1522147_634084423342891_1441851997665542
10410375_634084390009561_376481828209014

Modificat de Xenadrina
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bine ca ai specificat - comentariul a fost deplasat.

In continuare - scaunul imi pare asimetric - si repet, sper sa fie o iluzie optica...

Link către comentariu

10437461_632019450216055_896536854104033

Sincer... imi place foarte mult ideea dar personal nu as fi multumit de executie, cu airbagul dat jos se vedea putin, cu el montat se vede si mai tare cusatura din partea de sus e deplasata spre dreapta. si mai sunt vizibile mici imperfectiuni :)

Superba masina oricat am incerca noi sa gasim nod in papura  :icon_thumleft:

Dca tot e gata, pune si tu un "album" complet si detaliat. :coolpics:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!