Jump to content

Audi TT 3.2 DSG

Xenadrina

Postare recomandată

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Xenadrina

60

• xht20

16

• florinpbv

10

• cogdao

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

hangyouridols

Sa fim seriosi,usita aia sta ridicata cam tot timpul,iar caseta cu cd-ul sunt antice si nefolositore.

Link către comentariu

Hai mai repede cu interiorul, ca imi place si vreau sa il vad live

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1402344949.696245.jpg

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1402344960.527396.jpg

E aproape gata

Sa fim seriosi,usita aia sta ridicata cam tot timpul,iar caseta cu cd-ul sunt antice si nefolositore.

Fiecare cu gusturile lui , sunt conservator in privinta usitei :))

10437461_632019450216055_896536854104033

Link către comentariu

Arata foarte bine si interiorul tau, dar ca si perfectiune in lucrare cred ca interiorul lui Teff are un avantaj..

Poate din cauza pozei, dar cusatura de sus, de pe capacul de airbag, nu pare simetrica. 

Link către comentariu

Arata foarte bine si interiorul tau, dar ca si perfectiune in lucrare cred ca interiorul lui Teff are un avantaj..

Poate din cauza pozei, dar cusatura de sus, de pe capacul de airbag, nu pare simetrica.

+1

Nu am vrut sa zic asta deoarece Xenadrina e prietenul meu. De asemenea si cusatura laterala stanga de pe capacul airbag nu e simetrica cu cea laterala dreapta. Dar sunt diferente aproape insesizabile...

Link către comentariu

NU trebuie sa existe suparare in acest domeniu pentru ca pana la urma gusturile nu se discuta si fiecare trebuie sa se bucure de masina lui ,ramane sa vedem cine castiga Best Interior la BWA , asa daca ne apucam sa cautam defecte in poze si  eu sesizez mult plastic la masina lui Teff , partea inferioara a stalpilor , partea inferioara a usilor ,airbag plastic ,  scaunul soferului deja este deteriorat , pielea cutata ,intinsa , etc  , modelul cu rombulete este frumos dar des intalnit , eu am incercat ceva unic si destul de dificil , piesele din poze nu sunt montate pe masina nici macar nu sunt prinse intre ele ,plus eu nu am poze profesionale ,Ma bucur ca exista un juriu din germania , care este impartial .Asa din poze ne putem da toti cu parerea se pot gasi defecte la nesfarsit, iar alta parere iti poti face cand ai ambele masini fata in fata si poti sa le compari la propriu. Fie ca cel mai bun sa castige !!!

Modificat de Xenadrina
Link către comentariu

:) succes la Best Interior la BWA. Eu nu particip. Sunt ocupat cu alte treburi.

PS: nu trebuie sa o iei ca o competitie personala, si sa crezi ca am ceva cu tine. Pentru mine a fost o distractie aceasta "discutie" cu pariul pe interior, dar daca incepe sa devina serioasa...eu ma retrag si consider ca interiorul tau la masina e mai "tare" decat ce am eu pe R :)

"Succesuri"

Modificat de xht20
Link către comentariu

pana la urma cusatura pare defecta in poza doar sau poza reflecta realitatea?

nu mi se pare ok, mai ales ca dai si o gramada de bani pt personalizarea interiorului...ar trebui sa iasa perfect sau sa nu iasa deloc.

Link către comentariu

Si eu sunt curios, daca e doar deformare din poza sau realitate

Si mai am o intrebare - cum se comporta airbagul in conditiile in care liniile de rupere ale plasticului sunt dublate cu un alt material?

Link către comentariu

Eu sincer cred ca doar aparenta deformarea datorita faptului ca volanul nu sta drept in poza. Curios as fi, la ceea ce a zis mad_kat cu airbagul si cam cat costa sa iti faci interiorul "de vis".

Link către comentariu

Si eu sunt curios, daca e doar deformare din poza sau realitate

Si mai am o intrebare - cum se comporta airbagul in conditiile in care liniile de rupere ale plasticului sunt dublate cu un alt material?

Pai pielea nu ii cusuta pe capacul airbagului? Cum sarea inainte capacul de plastic, tot la fel sare acuma imbracat in piele...sau nu?

Modificat de sebip
Link către comentariu

Pai de obicei capacul airbagului ramane de plastic, nu e imbracat in piele.

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

pielea nu cred ca este cusuta pe capac.

dar aici avem alcantara, nu piele. cusatura e de design si pt a forma materialul pe curbura volanului. ea se lipeste.

Link către comentariu

Capacul airbagului nu sare "cu totul" ci se rupe pe niste linii "subtiate" in acest scop. La fel si cel din dreapta.

Adaugarea unui maetrial peste "ingroasa" zonele de rupere controlata.

Link către comentariu

Se vede in poza asta http://s39.photobucket.com/user/SuntLaBaie/media/10447749_858168247532830_8476485831854940847_n.jpg.html ca nu e simetrica.. Si sa nu aiba nevoie sa sara airbag-urile :) Cam asa crapa un volan http://i34.photobucket.com/albums/d149/unseenthings/Forum%20Posts/i510c2ece0d73c_zpsd7fbf0bf.jpg

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Capacul airbagului nu sare "cu totul" ci se rupe pe niste linii "subtiate" in acest scop. La fel si cel din dreapta.

Adaugarea unui maetrial peste "ingroasa" zonele de rupere controlata.

Aaaa...am inteles. Atunci sa nu aiba nevoie de ele!

Link către comentariu

:) succes la Best Interior la BWA. Eu nu particip. Sunt ocupat cu alte treburi.

PS: nu trebuie sa o iei ca o competitie personala, si sa crezi ca am ceva cu tine. Pentru mine a fost o distractie aceasta "discutie" cu pariul pe interior, dar daca incepe sa devina serioasa...eu ma retrag si consider ca interiorul tau la masina e mai "tare" decat ce am eu pe R :)

"Succesuri" 

NU cred ca avem ceva unu cu altu , suntem prieteni  , eu inca sunt cel mai mare admirator al masinii tale , in domeniul auto competitia este tot timpul bine venita exact cum ai spus si tu . Pacat ca te-ai retras , eram foarte curios sa vad ce spune juriul din germania .

Ps : Cu berile cum facem ?  :))

In poza este doar plasticul simplu , nu este montat airbag-ul cu scheletul de aluminu , felicitarile mele pentru observatie .

Modificat de Xenadrina
Link către comentariu

Ar fi frumos daca la romani competitia sa devina constructiva si nimic altceva...si se pare ca suntem pe drumul cel bun...

Bafta baieti, stefan si xenadrina, aveti masini individualizate foarte reusite...

Link către comentariu

Eu personal, doar in acest scop am comentat pozele, am vrut sa critic util si sa ajut omu'.

Bafta in continuare si vrem sa vedem produsul final. Tot nu mi-ai zis cu scoru', cam cat e :))

Link către comentariu

Scaunul are model asimetric cu intentie? Sper ca da...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!