Jump to content

Audi TT 3.2 DSG

Xenadrina

Postare recomandată

Scuzati-mi interventia...

Teff , 755 ??? Stiam de 6xx...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Scuze pentru offtopic. De la primele rezultate, s-au descoperit niste pierderi majore de boost. S-au remediat, s-a refacut softul si acesta este rezultatul.

Sfarsit de offtopic pt mine

Link către comentariu
  • Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Xenadrina

60

• xht20

16

• florinpbv

10

• cogdao

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cel mai tare Golf R din lume , cand afirm asa ceva ma refer la tot nu doar la putere , interior , exterior , transmisie , frane ....etc

Link către comentariu

Acum am terminat de rasfoit vw vortex, de unde l-am lasat anul trecut cand a avut problemele cu motorul...cunosc deci masina, din pacate doar virtual. ..

E bine ca a iesit dita mai soarele si pe strada lui Teff !

Am incheiat si eu cu off -ul ...

Dar se pare ca ai luat-o si tu pe urmele lui. E perfect cand ai o masina frumoasa, potenta si poti baga in ea numai piese / accesorii de top !

Mult succes in continuare!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Link către comentariu

Cel mai tare Golf R din lume , cand afirm asa ceva ma refer la tot nu doar la putere , interior , exterior , transmisie , frane ....etc

Multumesc :)

Hai cu interiorul mai repede, ar merge un shooting photo cu amandoua la iarna, prin zapada. Cel putin eu intentionez sa o scot la zapada

Link către comentariu

Cred ca atunci cand o sa imi faca interiorul o sa fie zapada :)) , eu am zis ca vreau sa se apuce de interior cand o sa fie vremea mai urata ...oricum ieri am discutat unele aspecte ale design-ului o sa fie ceva unic si demn sa participe la "Best interior"  :Driver: 

Link către comentariu

Etrieri cayenne 6 piatonase vad si spate Porsche cu discuri 312???pe fara ce discuri foosesti si unde ai facut portetrierul custom?si eu vreau sa fac conversia si ma interesează daca poti sa dai niste detalii de bbk....merci

Link către comentariu

Nava spatiala e asta , nu masina.Cred ca investitiile au depasit cu mult pretul masinii nu?

Link către comentariu

Etrieri cayenne 6 piatonase vad si spate Porsche cu discuri 312???pe fara ce discuri foosesti si unde ai facut portetrierul custom?si eu vreau sa fac conversia si ma interesează daca poti sa dai niste detalii de bbk....merci

Discurile de fabrica ale mele sunt de 334 si merg etrierii cu 6 pistonase , adaptoarele si furtunele de frana se gasesc pe ebay ,  pe spate nu o sa pun etrieri de porsche .

Nava spatiala e asta , nu masina.Cred ca investitiile au depasit cu mult pretul masinii nu?

Mersi

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Inteleg ca vrei sa ajungi "cot la cot" cu R-ul..? :)

Ai de unde din motorul asta de 3.2...

Trimis de pe al meu GT-I8190 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Inteleg ca vrei sa ajungi "cot la cot" cu R-ul..? :)

Ai de unde din motorul asta de 3.2...

Cu 3.2 poate trece usor peste R :D

Link către comentariu

Clar. ..numai comparatia de cilindree si imi dau seama ca ar putea trece de 1000 cp lejer dc ar baga ceva mai multi bani in el decat ai bagat tu. Zic asta pentru ca e clar ca la 6 cilindrii ...e vb de alt cascaval.

Nu ma prea pricep la ce e turbo...fiindca nu am avut una pe mana sa o fac bucati... :)

Chiar, de curiozitate. .cat ai bagat in ea sa ajungi la 755...?

Ps : pe la Brasov cand ajungi ?

Felicitari inca o data pt bestie !

Pfff...scuzati-ma. Credeam ca sunt pe Pm ...:(

Link către comentariu

Deocamdata sunt multumit cu 3.2 aspirat , a mai ramas de facut o admisie custom din aluminiu , chiulasa polisata si un haldex 50/50 , am mai spus nu doresc o masina de drag , scopul meu este o masina fun cu un aspect placut .

Va multumesc pentru vorbele frumoase ,

Teff este u tip de nota 10 dar cand vom merge pe transfagarasan el o sa aibe timp sa i se raceasca masina , sa ii schimbe uleiul , placutele de frana si sa o spele pana ajung eu :biggrin:

Link către comentariu

Felicitari pentru faptul ca vezi in masina mai mult decat un obiect care te duce din A in B.

Bine ai venit in clubul unde investiile depasesc suma masinii :)) Nu e neaparat un lucru bun dar se explica prin propozitia de mai sus

Sa te bucuri de ea !!

Link către comentariu

Chiar ca avem un club destul de maricel de "investitori" in masini aici pe forum :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!