Jump to content

Audi TT 3.2 DSG

Xenadrina

Postare recomandată

Audi TT 3.2 DSG ,

Culoare : Crystal Palladium Grey de Mercedes-Benz SLR McLaren ,

Suspensie XYZ reglabila pe inaltime si duritate  ,

Jante Rondell 0049 -Schwarz-Matt 18x8 ,

Evacuare Longlife 

Frane EBC  Discuri TurboGrove , Placute Red Stuff

Furtune de Frana Goodridge
Admisie Pipercross EVO induction kit

Distantiere 15 mm fata , 25 mm spate

si alte nimicuri ....

Poze cu modificarile de-a lungul timpului:

Picture-0007.jpg
Picture-0006.jpg
Picture-0005.jpg
Picture-0004.jpg
Picture-0003.jpg
Picture-0002.jpg
Picture-0001.jpg
Picture-0008.jpg
DSC01107_1.jpg
DSC01106_1.jpg
DSC01105_1.jpg
DSC01104_1.jpg
DSC01103_1.jpg
DSC01102_1.jpg
DSC01101_1.jpg
DSC01100_1.jpg
DSC01099_1.jpg
DSC01098_1.jpg
DSC01097_1.jpg
DSC01096_1.jpg

DSC01095_1.jpg
DSC01094_1.jpg

Image004.jpg
Image005.jpg
Image006.jpg
Image007.jpg

Masina de la care "am imprumutat " culoarea

85207.jpg
85213.jpg

Evacuarea

IMG_0678.jpg
IMG_0677.jpg
IMG_0676.jpg
IMG_0675.jpg

IMG_0682.jpg
IMG_0681.jpg
IMG_0680.jpg
IMG_0689.jpg
IMG_0688.jpg
IMG_0687.jpg
IMG_0686.jpg
IMG_0685.jpg
IMG_0684.jpg

IMG_0682.jpg
IMG_0681.jpg
IMG_0680.jpg
IMG_0689.jpg
IMG_0688.jpg
IMG_0687.jpg
IMG_0686.jpg
IMG_0685.jpg
IMG_0684.jpg

Link către comentariu
  • Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Xenadrina

60

• xht20

16

• florinpbv

10

• cogdao

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

lambda_dryver

Deci, pe scurt, masina arata intr-un mare fel! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult! Ce diametru au finalele? La motor ai modificat ceva?

Link către comentariu

Frumoasa culoarea! 

,,TEDEI CU D SI I ROSU,,  :icon_bounce:

Link către comentariu

O speli cumva pe Turnatorilor la A&A?

Link către comentariu

O speli cumva pe Turnatorilor la A&A?

Da  acolo o spal , cea ,mai buna spalatorie ;)

Deci, pe scurt, masina arata intr-un mare fel! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult! Ce diametru au finalele? La motor ai modificat ceva?

mersi , finalele sunt parca pe 100 ,, la motor am doar un soft

Link către comentariu

Adevarat! Ne-am intersectat de cateva ori. Mi-ai apreciat bordul din plastic, slab calitativ :))

Sa te bucuri de ea! Arata, se aude si banuiesc ca merge foarte bine ;)

Link către comentariu

Frumoase modificari, facute cu bun gust. De regula, sunt multi care sar calul fara sa-si dea seama si in loc sa faca o treaba de calitate, iese o bataie de joc, indiferent daca banii sunt sau nu un factor in ecuatie.

Din fericire, nu e cazul aici :) Keep up the good work!

LE: numa', n-am inteles o chestie (nu stiu daca e din cauza ca-s ardelean sau ffiindca-s io asa mai slow) acum arata ca in primele poze sau ca in ultimele?

Modificat de Vizitator
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Adevarat! Ne-am intersectat de cateva ori. Mi-ai apreciat bordul din plastic, slab calitativ :))

Sa te bucuri de ea! Arata, se aude si banuiesc ca merge foarte bine ;)

Mersi , oricum referitor la bord si calitate , masinile noi stau cam prost , se baga bani in design si gadgeturi si se face rabat de la calitate ...

Frumoase modificari, facute cu bun gust. De regula, sunt multi care sar calul fara sa-si dea seama si in loc sa faca o treaba de calitate, iese o bataie de joc, indiferent daca banii sunt sau nu un factor in ecuatie.

Din fericire, nu e cazul aici :) Keep up the good work!

LE: numa', n-am inteles o chestie (nu stiu daca e din cauza ca-s ardelean sau ffiindca-s io asa mai slow) acum arata ca in primele poze sau ca in ultimele?

Acum arata ca in ultimele poze ;) sunt puse cronologic

Modificat de Xenadrina
Link către comentariu

superba masina si frumos modificata! Welcome in the club! :icon_thumleft:

Doar o parere, as fi pastrat totusi jantele din primele poze...

Modificat de mik15
Link către comentariu

superba masina si frumos modificata! Welcome in the club! :icon_thumleft:

Doar o parere, as fi pastrat totusi jantele din primele poze...

Mersi , am preferat sa renunt la aspect pentru performanta , noile jante fiind mult mai usoare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Practic,si lucrat frumos.dar sper ca o vopsesti in culoarea masinii.

Brgds

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Fanta de admisie aer presupun ca e mai mult pt. aspect. Nu de alta, dar din punct de vedere al performantelor cred ca e degeaba.

Frumoasa masina in rest. Culoarea cred ca e impresionanta in realitate.

Link către comentariu

e in dreptul filtrului de aer, nu in partea cu rezervorul lichidului de racire. dooohh:)

Link către comentariu

omu' v-a pus poze cu toata treaba , gen traforaj (scuze de exprimare). eu nu cred ca e nebun. asa putea sa lipeasca un sticker din piata.

Link către comentariu

Fanta de admisie aer presupun ca e mai mult pt. aspect. Nu de alta, dar din punct de vedere al performantelor cred ca e degeaba.

Frumoasa masina in rest. Culoarea cred ca e impresionanta in realitate.

Mersi pentru aprecieri , depinde cum te-ai uitat la poze , din punctul meu de vedere se observa  ca fanta din capota raceste carcasa de aluminu a filtrului de aer , aluminiul este un bun conductor deci se raceste rapid (la fel cum se incalzeste) ... acum eu nu stiu care este punctul tau de vedere in privinta performantelor ....

e in dreptul filtrului de aer, nu in partea cu rezervorul lichidului de racire. dooohh:)

:icon_thumright:

Chiar si asa este vreo diferenta la performante cu ea?

Depinde ce diferenta de performante vrei sa vezi , daca vrei sa simti ca trage masina mai bine ... se poate folosi efectul placebo , daca vrei ca masina sa traga aer mai mult si mai rece pentru a urca mai bine in ture ... este plauzibil , nu sunt genul sa visez : filtru aer 15 cai , spalat masina 5 cai , evacuare 30 cai , schimbat ulei 10 cai etc .

omu' v-a pus poze cu toata treaba , gen traforaj (scuze de exprimare). eu nu cred ca e nebun. asa putea sa lipeasca un sticker din piata.

Mersi , dar fiecare are dreptul la parerea lui ...

Link către comentariu

Faina mashina. Nu sunt mare fan TT dar imi place ca e curata si ca luceste fain caroseria. Se vede clar ca ai grija de ea. La fel, jantele le consider super faine si ai tot respectul meu pentru modificarile (cu gust) care le-ai adus mashinii. Cum spunea si un alt coleg mai sus, multi o dau in laturi cand vine vorba de modificari. Si de la bun gust, se ajunge la tzaranime.

Keep up the good work. Ai un Like de la mine :))

Modificat de clau_da1
Link către comentariu

Teoria o stiu si eu, dar ma intrebam daca ai masurat practic: temperatura aerului in admisie, puterea motorului pe dyno, etc.

Un efect are cu siguranta fanta aia(cu toate ca e foarte mica), dar nedumerirea mea era daca simti un raspuns sensibil mai bun al acceleratiei(caci mai mult nu are ce sa fie), in comparatie cu riscurile asociate in cazul in care te prinde ploaia si intra apa pe acolo(noroc ca admisia e inchisa). Sunt expuse bobinele, circuite electrice, s.a.m.d.

Sa nu ai impresia ca discrediteaza cineva munca si ideea, dar nu orice modificare e buna/ utila prin definitie, mai ales la motoare aspirate.

Modificat de JUG
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!