Jump to content

Vnt 1749 to 1756

cristi511
 Share

Postare recomandată

Salut,

Exista posibilitatea folosirii unei carcase de 1749 in combinatie cu interne de 1756?

Multumesc anticipat moderatorilor in cazul in care topicul va trebui mutat.

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca nu e ceva atat de complicat. Diferenta nu e mare, deci alezajul la randul lui e fin. Din punctul meu de vedere, oricum, castigul e mic, nu merita banii dati pe hibridizare. Daca vorbeai de ceva ce incepe cu 20 sau 22...eram de acord :D

Link către comentariu

Eu inteleg ce spui tu daaaaar....pt ca intotdeauna exista un dar, 2049 nu este cea mai fiabila turbina din lume, iar 2056 (cea de 180 cai) este destul de rara si e nevoie de niste modificari de care sincer m as scuti.

Rationamentul meu este urmatorul, 1749 tine 180 de cai (nu pentru o perioada prea lunga de timp) 1756 face 170 de fabrica deci teoretic ar tine 190-200 (targetul meu) o perioada destul de lunga de timp. Iar eu cum am deja turbina si intre cele doua diferind doar partea calda (49->56) zic ca este alegerea de bun simt:d.

Link către comentariu

Teoretic se poate. In asta consta hibridizarea.

In schimb trebuie facuta cum trebuie si echilibrata ca lumea, folosite piese de calitate(nu chinezarii). Prea multi factori, trebuie sa-ti gasesti cineva de incredere care sa-ti faca operatia.

De ce nu cumperi direct una de la mama ei, un GTB1756 care vine direct de la Garrett cu ce-ti trebuie tie, si fiind de a 3-a generatie lucreaza si mai de jos.

Un GTB1756 cu injectoarele aferente tine pana in 230 de cai...

Link către comentariu

Rog un moderator sa inchida acest topic.

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!