Jump to content

Racord flexibil esapament

Aurelian 6n2
 Share

Postare recomandată

Aurelian 6n2

Salut, se pare ca racordul meu flexibil e pe moarte, scapa gaze pe acolo, vibreaza si face aiurea. Am vrut sa merg sa cumpar alt racord dar cei de la piese auto au zis ca trebuie sa le dau eu dimensiunile lui ca dupa VIN nu au cum sa vada chestia asta.

Asadar este cineva amabil sa-mi zica ce dimensiuni are racordul asta flexibil pt. polo 6n2 motor 1.4 16 V ?

Imi trebuie diametrul interior si lungimea acestuia.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

recomandare: dute unde se lucreaza cu esapamente, au  ei de regula de la BOSAL si  ti-l tot sudeaza cu garantie etc

Link către comentariu

La Bucuresti am gasit cu 200 lei sa-mi schimbe racordul ala manopera si piesa. Dar nu am timp sa ma duc. 
Cam pe la 200-250 se invarte toata distractia 

Link către comentariu

si la mine in oras 250 ron cu garantie 2 ani

Link către comentariu

Eu am cumparat racordul cu 55 de lei parca si l-am sudat in Lehliu cu 70 de lei.Am avut drum la niste prieteni acolo si mi s-a parut ok ca pret manopera

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Aurelian 6n2

Pai eu va intreb de dimensiuni si voi imi spuneti de preturi...

@mariusikkk, prin zona mea nu este un loc dedicat doar esapamentelor. Mi se pare aiurea sa merg in service, sa tai racordul doar ca sa-l masor, tot timpul asta fiind privat de masina care in momentul de fata imi este indispensabila.

Link către comentariu

Pai nu cred ca e asa greu sa masori un racord.In cazul in care ti se pare greu sa te bagi putin sub masina si sa il masori cu o ruleta poti intreba la un dealer VW dimensiunile lui.Eu nu mai tin minte cat avea ca sa iti pot spune.

Link către comentariu

Aurelian 6n2

Pai tocmai asta e problema, ca nu am cum/unde sa ma bag sub masina ca sa masor, deci tot la service trebuie sa merg ca aia au canal sau elevator.

Sa vad cum fac sa ajung la dealer ca e la mama ciorilor in afara orasului... :tuktuk:

Link către comentariu

E foarte simplu.Urci masina cu rotile de pe o parte pe o bordura ma inalta si te bagi sub ea.Nu trebuie neaparat elevator.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut, pot cumpara doar un racord aftermarket pentru mine sau imi trebuie mai mult de atat? In poza am aratat unde este rupta teava, exact dupa sita(racord)

Multumesc

post-144849-0-10731200-1432051977_thumb.

Modificat de grim22
Link către comentariu

Eu am cumparat aftermarket cu 50 de ron parca de la autokarma.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!