Jump to content

mecea

Postare recomandată

Cu aproape 2 ani in urma am vrut sa iau un touareg nou, dar preturile care mi s-au parut cam mari si lipsa de flexibilitate la importator plus taxele la motoarele care sar de 2 litri, scarba generata de impozitul platit la R32 m-au facut sa iau pana la urma un x3 20d, nu s-a dovedit o alegere deloc inspirata, asa ca i s-a facut vant si de vreo luna jumatate am un touareg 2 v6tdi bmt 245cp.

Ca dotari :

-suspensie pneumatica sport

-faruri bixenon

-pachet sport interior > plafon negru, geamuri privacy, padele, volan incalzit, trimuri interior aluminiu 

-geamuri duble laminate

-piele viena

-scaune confort cu reglaj electric pe 14 directii, incalzite si ventilate 

-memorie scaun sofer

-pachet lumini interior

-incalzire/ventilatie stationara

-bancheta spate incalzita

-telecomanda garaj

-kessy > keyless access&go

-haion electric cu easy open

-clima pe 4 zone

-area view

-PDC

-interfata usb

-bare acoperis negre

poze sper la weekend daca e vremea mai buna sa pot spala inainte balena

urmeaza niste jante pe 19" negre RC Design RC25, cu anvelope 255/50r19, cele OE Karakum au sa primeasca niste cauciucuri de iarna si sa ramana set de roti pentru anotimpul rece.

Link către comentariu

Să o stăpaneşti sănătos,  :icon_thumleft:

Aşteptăm pozele.

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Sa o stapanesti sanatos!
Din pura curiozitate, ce anume te-a nemultumit la X3?

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu

Are topic pe forumul BMW, dar nu cred ca e permis linkul  :icon_confused:

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Modificat de thesaw
Link către comentariu

...Din pura curiozitate, ce anume te-a nemultumit la X3?

nici nu stiu de unde sa incep, long story short > m-am plictisit sa merg in service cu ea, practic in ultimul an am avut abonament tot la doua sapt mergeam in service, niciuna din probleme neputand fi legata de exploatare, daca chiar te intereseaza iti dau pe PM link catre forumul de bmw unde e prezentat tot istoricul

nu prea, sunt pe 20", au practic cam acelasi balon cu ce vreau sa-i pun, sunt mai late si cu anvelopele uzate ma costa mai mult decat un set de jante pe 19" cu anvelope noi, plus ca nu sunt negru integral cum le vreau eu, masina are ceva crom doar pe grila in rest este all black ca sa zic asa

mersi de urari

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. Daca se poate da-mi si mie un PM cu adresa topicului de la X3.

Ce pret a avut masina?

Asteptam pozele.

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

felicitari! nu te va dezamagi! eu cu balena din semnatura si acum ma simt king of the world, desi a cam imbatranit :)

hai cu pozele :)

Link către comentariu

Multi km fara probleme!

Ce culori ai ales (interior/exterior)? Ce varianta de echipare? Navigatie!?

Dezvolta te rog un pic subiectul "area view". Intreb, ca n-am avut ocazia sa testez asa ceva. E eficient?

Link către comentariu

felicitari! nu te va dezamagi! eu cu balena din semnatura si acum ma simt king of the world, desi a cam imbatranit :)

hai cu pozele :)

mersi,

Multi km fara probleme!

Ce culori ai ales (interior/exterior)? Ce varianta de echipare? Navigatie!?

Dezvolta te rog un pic subiectul "area view". Intreb, ca n-am avut ocazia sa testez asa ceva. E eficient?

negru cu negru, pachetul sport interior impune negru la interior minus trimurile de aluminiu, am cochetat cu un interior individual pe rosu, dar am vazut o masina fara prea multi km si rosu ala ia mizeria de pe haine, apare o "patina" neagra ... ar fi insemnat sa o iau razna curatand la interiorul ala si am preferat sa nu.

la treg nu exista variante de echipare, ai dotarile standard si o lunga lista de optionale din care tot adaugi.

nu am luat navigatie.

area view > 4 camere, cate una in bara fata, bara spate si in fiecare oglinda retrovizoare, iti compune pe dispay o imagine de parca s-ar uita de deasupra mainii cu o camera, plus ca poti selecta fiecare din camere pentru imagine, in teorie e util la parcari sau in offroad sa nu mai ai nevoie sa te dai jos sa vezi unde vin rotile masinii exact, in practica PDC-ul cu reprezentare grafica este mai mult decat suficient la parcari, iar la masinile de drive test pe care le-am avut prin februarie pe mana cand ma chinuiam sa ma hotarasc camerele erau absolut inutile > le curatam si 15 min mai tarzu erau murdare de la mizeria de pe strada, acuma vara stau mai mult curate daca nu ploua, dar in teren accidentat problema se mentine ca sa fie real utile ar trebui sa fie uscat, eu am luat sistemul pentru ca vine la pachet, asa numitul pachet de croaziera > in pretul suspensiei pneumatice si a pdc-ului plus 150 euro primesti area view si clima pe 4 zone.

o sa pun poze pentru exemplificare.

Link către comentariu

Ma refeream la echiparea BMT daca e cu sau fara "Terrain Tech". In configurator sunt ambele versiuni.

Navigatie (RNS850) avem?

Am inteles dintr-o postare de a ta ca e neagra. Nu am inteles exact daca e culoare simpla sau cea perlata.

Interiorul e cel cu piele/stofa ca cel din imagine?

post-314-0-97738000-1369491757_thumb.jpg

Ventilatia scaunelor e o alegere foarte buna, mai ales la un interior negru.

Mi-ai confirmat temerile pe care le aveam despre acest pachet "area view". L-am vazut pe o masina in showroom dar nu am avut ocazia sa-l vad in functiune. Logic m-am gandit ca e oarecum dificil sa sa pastrezi curata camera din bara fata. Oricum, mi-as fi dorit sistemul asta. Cred ca este util si in anumite situatii cand nu ai vizibilitate sa te asiguri in anumite intersectii, fara a mai fi necesar sa iesi cu botul masinii in strada.

Asteptam pozele!

Link către comentariu

OFF: Ti-am citit pataniile cu X3`ul pe celalat forum...cam urate,mai ales cand cumperi o masina noua.

ONTOPIC :Sa o stapanesti sanatos si asteptam poze ! Vorba aceea,o poza face cat o mie de cuvinte :lol:  :D

Link către comentariu

BMT este prescurtare pentru BlueMotion > echivalentul de la vw pentru EfficientDynamics(BMW) sau BlueEfficiency(Merz) > recuperarea energiei la franare, start-stop in trafic, tehnologiile folosite la reducerea consumului/emisiilor

culoarea este negru simplu, interiorul e piele viena, stofa in romania nu se poate lua decat la motorul de 204cp, la 245 e standard tapiterie piele cricket, iar daca vrei ventilatie trebuie sa platesti piele viena/nappa cu scaune confort.

am rcd550 si nu rns850, probabil ca am sa pun un controller multimedia audio-video in cu modul de navigatie si bluetooth pe masina, pastrand HU-ul rcd550

asta cu camera fata e discutabila, da ofera teoretic vizibilitate, dar sincer eu nu m-as baza pe imaginea aia niciodata, de altfel de cand am masina nu am folosit niciodata camerele

Link către comentariu
  • 3 months later...

Felicitari pentru achizitie, mai ales ca stiu ce ai patit cu X3-ul.. de pe celalalt forum...

Muuuulti km fara probleme si nu uita de poze (cand o speli).

Succes! :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 4 months later...

si m-am intors sub semnul zodiei BMW, ieri dimineata am ramas fara geamurile de la oglinzi, stanga a diparut cu desavarsire, iar dreapta au spart-o in proces si au lasat-o pe masina, dar e din vreo 8 bucati acuma .... 

cand am luat masina cei de la PBN au zis ca nu se fura oglinzi ca pot sa stau linistit ca nu e ca la bmw/mercedes, asta e, azi dupa ce le pun ma duc sa le inscriptionez chimic.

in rest masina merge de zbarnaie, are 20k km, a trecut printr-o revizie completa(ulei+filtru, filtre combustibil, aer, polen) la 15k, sunt foarte foarte multumit de ea.

post-63355-0-26276900-1390980767_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina s.o stapanesti sanatos...la un momentdat ma batea gandul la Touareg 4.2tdi dar ...anyway...s.o stapanesti sanatos. In legatura cu X3-ul sigur ai avut ghinion...oricum sunt clase diferite deci compararie directa nu merge, un lucru e sigur...e un pas inainte...

Link către comentariu
  • 3 years later...

se poate inchide masina s-a dat de aproape un an, super masina de altfel 

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!