Jump to content

Navigatie Passat (MFD2, RNS 300)

herko_cristi
 Share

Postare recomandată

Colegu aici e vorba de alt fel de navigatie.Aici gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru RNS 510. Foloseste functia search ca face minuni

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 5 months later...
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

15

• LoliSor

7

• lucaflo26

6

• herko_cristi

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Doresc sa imi schimb navigatia din masina si sunt nedumerit: Intre un RNS 510 model 2014 si Dynavin N6 tot 2014 ce ma sfatuiti sa aleg? OEM sau aftermarket? 2000 lei sau 3100 lei? :D

Intrebare: RNS 510 are iesire pentru subwoofer? Doresc sa montez in masina o linie JBL (amplificator Class D 1 CH output 1000W RMS + un sub 2x350W RMS)

Modificat de TheKing
Link către comentariu

F l o r i n

eu iti recomand RNS-ul - este ok, din punct de vedere calitativ, sunet, etc... altfel, daca prin aftermarket intelegi - Kenwood, Alpine.. sau alte scule de firma - sunt foarte ok.

Link către comentariu

• 4 months later...

Va salut am o problema la navigatie Mdf 2 a mers tot ok pana ieri azi de dimineata cand am vrut sa scot cd nu ma lasa nici nu il citeste nici nu il pot scoate afara pur si simplu nu reactioneaza deloc cand veau sa il scot! care sa fie problema ce ar trebuii sa fac? Multumesc

Link către comentariu

• 3 months later...

18722925_1_644x461_dvd-navigatie-volkswa Salut. imi puteti spune daca pot monta mufa aux pentru a asculta mp3 cu telefonul`? sau cumva sa pot conecta prin bluetoth deoarece am un Parrot instalat. Mersi 

Link către comentariu

la modelul de mai sus, nu merge doar cu mufa - trebuie cu emulator, ca sa poti asculta pe AUX.

BT pe Parrot - trebuie vazut ce model ai - sunt modele mai avansate care permit streaming muzica pe BT ... si restul, care nu.

Link către comentariu

Cum intru si eu sa vad toate detaliile alea? Am aceeasi navigatie. :-D

Link către comentariu

• 1 year later...

La un passat b6 2008 am rcd300 cu mp3, se poate monta RNS 315 ?

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu

daca este 2008 fara probleme !!

Link către comentariu

2007 a10a mai exact, din seria caroseriei reiese 2008

Link către comentariu

Salut

Am un passat din 2009 cu rns 300. Stie cineva ce model mai nou de navigatie as putea sa montez pe masina?

Link către comentariu

De la Rns 315,510 etc sau dedicate china ce vrei tu.

Link către comentariu

pai merge orice sa montez? merge rns 315 sau 510 peste rns 300? nu trebuie sa fac modificari deloc?

recomandati ceva bun si nu foarte scump?

Link către comentariu

Da merge sigur cu merge.  Ieftin si bun doar la târgul de vechituri gasesti.  

Link către comentariu

nu conteaza ca e mfd2...trebuie sa mai mdific ceva?

Link către comentariu

Nu mai tre sa modifici nimic. Doar instalata si sa te bucuri de ea. 

Link către comentariu

RNS 315 - majoritatea au bluetooth/telefon incorporat - 510 nu - hartile la 510 sunt mai ok - depinde de tine ce alegi.

Link către comentariu

si daca aleg sa am si bluetooth si harti ok ce pot alege?

Link către comentariu

RNS 510 si modul bluetooth separat, sub scaunul pasagerului! 

Link către comentariu

adica RNS510 + 200 euro...sau 300euro, daca vrei kit modul Premium, care afiseaza tel pe BC si RNS

altfel RNS315 cu bluetooth incorporat si harti de Romania

...sau RCD 330G plus si mirror link - si vizualizezi ce ai pe telefon

Link către comentariu

La RCD 330G plus, se poate face sa mearga mirror link in mers? Waze ma intereseaza in mod special.

Link către comentariu

altceva in afara de rns 310 su 510 ti montat pe masini?

ceva ce are si bluetooth...eventual sistem android...si sau cu hdd

Link către comentariu

Am montat cam tot ce se poate - nu sunt fan unitati chinezesti/android - am montat, sunt ok - nu ai cum sa oferi un feedback, intrucat nu e una similara cu alta - chiar daca majoritatea arata identic, diferentele exista...

Dintre unitatile originale VW, cu bluetooth incorporat ai - RNS 315, RCN 210 sau RCD330/330 plus. 

Astept sa vina cineva cu o unitate din China via Rusia... care este deosebita - cand ajuge, postez poze si feedback

Link către comentariu

Salut, doar ce mi-am montat si eu un RCD330 plus pe o skoda octavia 2 fl, 2011, m-ar interesa daca stie cineva de ce nu-mi merge butonul de volum ? ( sa schimb melodiile sau butonul de mute merge) si daca stie cineva sa faca update/upgrade pentru carplay ( sa fac mirrorlink pentru iphone..) ? Multumesc frumos !

Device part number : 6RDO35187A

Hardware :HWO025

SoftWare : SW0210

Bluetooth : D450

Link către comentariu

• 2 months later...

Avand in vedere ca in aria Ice & Security exista TOPIC DEDICAT pentru FIECARE dintre aceste modele de navigatie, acest topic se inchide.

Multumim pentru intelegere!

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!