Jump to content

Navigatie Passat (MFD2, RNS 300)

herko_cristi
 Share

Postare recomandată

nimic... doar codarea RNS-ului 510

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

15

• LoliSor

7

• lucaflo26

6

• herko_cristi

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc . ma apuc si caut  :icon_bounce:  

Link către comentariu

Doresc sa va anunt ca am achizitionat aceasta navigatie si pare ok . Am conectat telefonul la navigatie , apare si in bord ,merge si dvd cu romania si cel original . Trebuie sa ma informez in legatura cu butonul aux sa vad daca se poate asculta muzica si daca merge sa vad si filme

Salut,

Am si eu pe un passat aceasi navigatie RNS 500 cu modul bluetooth nokia 3C0 035 729 E (am baseplate insa nu am tastatura) dar din pacate nu stiu cum sa fac sa conectez telefonul (HTC) la el. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? (am tot citit posturile de pe forum dar toate sunt cu alte tipuri de modul / navigatie.

Link către comentariu

• 1 month later...

Pai ca sa conectezi telefonul la masina / navigatie trebuie sa folosesti doar nokia 5310i din cate stiu eu

Link către comentariu

Pai ca sa conectezi telefonul la masina / navigatie trebuie sa folosesti doar nokia 5310i din cate stiu eu

Eu am Nokia Asha 303, si conectez telefonul la bluetooth-ul masinii.

Inainte nici mie nu imi mergea, dar mi-a activat colegul Humerg cu Vag Com.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

poate nu ai modulul bluetoth 3C0 035 729 E .

la acest modul nu merge decat cu cradle sa te conectezi cu tel. indiferent de marca .

Link către comentariu

deci la rns 300 nu sunt harti pt romania.dar pentru germania gasesc?

cine stie ce ar fi compatibil pentru rns 300 ca nu am gasit niciunde ?

Link către comentariu

Gasesti harti pentru mai multe tari dar nu si Romania. Cd cu harti poti sa-l gasesti pe okazii cred.

Link către comentariu

deci la rns 300 nu sunt harti pt romania.dar pentru germania gasesc?

cine stie ce ar fi compatibil pentru rns 300 ca nu am gasit niciunde ?

Romania detaliata gasesti doar pt RNS 510.Pt RNS 300 cred ca sunt compatibile doar hartile originale.  :D

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

pentru germania caut harti dar nu gasesc niciunde o varianta mai noua de 2009.

este ceva compatibil oare pt rns 300 ?

Link către comentariu

• 5 months later...
marinesq_iulian

Salut,

Am si eu o intrebare (nu am apucat sa citesc postarile de pana acum).

Am un passat b6 din 2006 cu navigatie MFD 2.

Se poate monta o navigatie RNS 510?

Ca si dimensiuni, se potriveste? Sau trebuie sa mai fac ceva. post-130074-13934084455683_thumb.jpg

Link către comentariu

Se poate monta fara pb. Vezi ce versiune de can ai ptr a evita fenomenul de battery drain.

Link către comentariu

La 2006 are can maxim C deci ii va consuma bateria! Canurile E sau sup. sunt din 2008+ O sa ai nevoie de update sau sa il schimbi, odata cu montarea rns-ului.

Link către comentariu

• 4 weeks later...
marinesq_iulian

Salut,

Am mai postat aceasta problema si in topicul de proceduri VAG-COM....poate aici gasesc o rezolvare.

De vreo doua luni jumate imi apare pe navigatie (mfd2) in loc de punctul cardinal "est", un "O". Are cineva idee din ce cauza si cum o pot rezolva?

Mentionez ca limba este engleza si a fost tot timpul engleza.

Link către comentariu

Salut!

Am cumpărat o navigație DYNAVIN VW anul trecut. Totul a mers perfect până a expirat garanția. Problema este următoarea: Vreau să mă conectez la WI-FI și imi apare eroarea ca o puteți vedea și in imaginea care o atașez: "Sorry! Application Settings (in process com.android.settings) is not responding." Am încercat să ii dau reset/hard reset, dar nu am rezolvat nimic. Nu știu cum să rezolv problema. Mă poate ajuta cineva care s-a confruntat cu probleme asemănătoare sau chiar cu această problemă? Vă mulțumesc anticipat!  2wmnyg6.jpg

Link către comentariu

Bogdan, aici se discuta despre unitatile OEM.

Posteaza problema in topicul dedicat unitatilor after-market - dedicate.

Link către comentariu

Îmi cer scuze. Mă poți ajuta cu un link pt. a ajunge acolo ? Mulțumesc

Modificat de pbogdanioan
Link către comentariu

• 3 weeks later...

• salut .am pe masina un rns 510 cu versiunea de hartie V9 si am descarcar de pe net v10 . problema mea este ca are 5.28 gb . cumva trebuie scrisa pe un dual layer ? a mai instalat cineva pana acum ?

Link către comentariu

Si odata ca ti-am raspuns in alt topic nu posta peste tot aceeasi intrebare

Link către comentariu

Salut,

Am pe masina RCD 300 si vreau sa pun un RNS 510 (cod oe 1T0 035 680B) , am unul care e bulit ii trebuie ceva controller pentru display (daca ma poate ajuta careva cu un pont) ideea e in felu urmator, daca ma puteti ajuta cu ce am nevoie pentru al instala in masina (dupa ce il repar) ce tip de antena am nevoie , alte cabluri si daca trebuie resoftata masina pentu a merge RNS510 in loc de RCD300.

Masina e un Passat 2007 VIN : WVWZZZ3CZ7P147976

multumesc

Link către comentariu

foloseste functia Search - si o sa gasesti toate info necesare - s-a dezbatut de multe ori, acest subiect.

e posibil sa ai nevoie de alt can gateway sau sa-i faci update celui vechi. Daca al tau e cu E la sf codului.... sau dupa E.... ai scapat. Daca nu.... altul sau update celui vechi.

antena - un adaptor la una, una o se mearga.

alte resoftari, etc - nu.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Salut,

Cat ar costa un RNS 510?

Sunt colegi care vand pe forum?

Multumesc!

Link către comentariu

Dragos in aria vanzari gasesti colegii care vand Rns asa cum zice F L O R I N foloseste functia search si vei fi uimit

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

• 7 months later...

am un RNS 510 pe masina adusa recent ..inteleg ca pot pune harta Romaniei...de ce am nevoie ptr asta?...un CD/DVD?

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!