Jump to content

Navigatie Passat (MFD2, RNS 300)

herko_cristi
 Share

Postare recomandată

herko_cristi

M-am gandit sa cumpar o navigatie pentru passat mfd2 rns 300 .

8a4fb24e586fde52eb4c4b3308ad54d4-5470249

Imi puteti spune ce functii are si daca merge sa-i pun cd /dvd cu romania ?

Cand zic functii ma refer daca pot pune magazie cd , daca pot vedea filme pe ea , multimedia si daca merge sa conectez telefonul la ea .

Modificat de herko_cristi
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

15

• LoliSor

7

• lucaflo26

6

• herko_cristi

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

F l o r i n

magazie cd da, filme nu - doar daca iti cumperi o interfata speciala pt asta, mp3 - nu, multimedia- nu harti Romania - nu.... si asa mai departe.

adica, cea mai buna functie a ei este ca arata frumos in bord... parerea mea.

P.S. - in poza ai pus RNS 500.... RNS300 este cel monocrom

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

ca si design arata bine.....ca din punct de vedere al calitatii imaginii este oldies rau.

Link către comentariu

Sfatul meu daca tot ai de gand sa investesti ceva bani intr-o navigatie OEM cauta una RNS 510 nu ceea ca ai gasit tu RNS 500 .

Link către comentariu

F l o r i n

si un RCD 510 e peste RNS500 .....

Akaiu - corect - de aia am si zis... arata bine in bord si atat.....

Link către comentariu

se gaseste in RO, RCD510 in jurul a 1000 lei, e mai rentabil! (parerea mea) - si eu mai astept un pic si cumpar unul!

Link către comentariu

Poti sa-i pui si mp3, poti sa redai si filme de pe dvd, dar iti trebuie alte interfete, adica alti bani, alta distractie. Daca as primi un RNS 500 cadou l-as pune, altfel RNS/RCD 510. Inca un pic si sper sa primesc cadou un RNS 510 :)

Link către comentariu

F l o r i n

corect.

o interfata buna este scumpicica.... de aceea eu in locul tau m-as orienta macar catre un RCD510.

oricum, daca vrei sa treci la generatia mai noua de HU - 310, 510... trebuie facut update la CAN (daca suporta - trebuie vazut ce ai tu acum pe masina) sau inlocuit.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

herko_cristi
Publicat (modificat)

scuze am vrut sa zis mfd2 rns 500 greseala mea ..... deci  modelul acesta ce caracteristici are ?

Modificat de herko_cristi
Link către comentariu

F l o r i n

tot ce am scris noi mai sus.....despre el.

Link către comentariu

herko_cristi

Doresc sa va anunt ca am achizitionat aceasta navigatie si pare ok . Am conectat telefonul la navigatie , apare si in bord ,merge si dvd cu romania si cel original . Trebuie sa ma informez in legatura cu butonul aux sa vad daca se poate asculta muzica si daca merge sa vad si filme

Link către comentariu

Daca ai cumparat-o atunci sa o folosesti fara probleme si sa te bucuri de ea! mp3 poti asculta cu o interfata gen xcarlink.

Multimedia? Daca te referi la filme atunci ai nevoie de o interfata video si un player extern.

Nu am inteles ce vrei sa spui prin "dvd cu romania". Nu exista harti pentru Europa de Est la mfd2.

PS: cat ai dat pe navigatie?

Link către comentariu

herko_cristi

am dat 800 lei si 100 lei codul (decodarea) . iar prin "dvd cu romania" ma refer la un dvd care sa aiba hartile romaniei separat de cel original . :d

Link către comentariu

Poti sa pui o poza cu pozitionarea si navigarea in Romania?

mersi frumos.

Link către comentariu

F l o r i n

am dat 800 lei si 100 lei codul (decodarea) . iar prin "dvd cu romania" ma refer la un dvd care sa aiba hartile romaniei separat de cel original . :D

:dry: ... ciudat - sigur nu sunt hatri detaliate cu Romania, pt MFD2....

acum, sa-l stapanesti sanatos,... e alegerea ta.

intrare de aux se face usor - da un search pe forum si o sa gasesti informatiile care le doreti. Iti trebuie o mufa jack si cativa pini.

Link către comentariu

• 1 month later...
herko_cristi
  • default_large.png
  • Oraş:Iaşi
  • Maşina:Volkswagen
  • Model:Passat
  • Motorizarea:2.0 DPF 140CP

Posted 25.05.2013 @ 13:12

am dat 800 lei si 100 lei codul (decodarea) . iar prin "dvd cu romania" ma refer la un dvd care sa aiba hartile romaniei separat de cel original .  :D

Eu am pe masina exact aceasta navigatie din poza de mai sus dar in afara de a-mi arata posturile de radio si de a arata frumos acolo unde e ,altceva nu face,dvd de navigatie cel original nu are si harta romaniei,iar dvd cu filme nici vorba sa mearga,buton auxiliar nu are ,stie cineva a aparut vreun dvd de navigatie care sa mearga acuma pe el,poate imi dati vreo veste buna,astept .(intre timp mi-am cumparat un gps care are si harta romaniei ,cand merg pe drumuri nestiute.)M-am mai uitat o data la poza dar nu vad buton (auxiliar) ori nu l-ai achizitionat cel din poza,poate a aparut ceva?cum ai conectat telefonul la navigatie?nu cred ca ai cumparat cel din poza e altul.

Link către comentariu

si intrebarea este ??

Link către comentariu

Nu este, pentru ca nu exista :) un fel de :offtopic:  :evil:

Modificat de cristiano.
Link către comentariu

No... am intrebat - care-i intrebarea .... ?

Harta - se stie ca nu au facut pt Romania.

Link către comentariu

Exista RNS500 care nu au intrare auxiliara. Harti pentru RO n-am auzit nici eu sa apara, oficial sau neoficial.

Link către comentariu

Buna ziua,

Am cumparat de curand un Vw Passat din 2007 si nu am cd pt navigare. Unde pot gasi un astfel de Cd care sa contina si harta pt Romania?

Un prieten mi-a spus ca este MFD 2, cod de piesă 1K0 035 198 C.

As pune si o poza, dar nu am stiut cum sa o atasez.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Ceva pagini in spate ai citit?

Link către comentariu

salut , daca citeai cu un post inainte aflai ca nu exista pt romania si nici nu se va face , o zi buna

Link către comentariu

Am citit dar am crezut ca sunt un pic diferite. Nu m-am gandit ca nu sunt deloc deloc pt Romania.

Multumesc pt raspunsuri.

O zi buna si voua.

Modificat de DorinMarius
Link către comentariu

am pe masina un RNS 310 si vreau o trecere la RNS 510 . am inteles ca sunt mai multe variante . Pe langa unitate mai am nevoie de ceva ? ( activare VAS , elemente plastic  . etc .)Vreau sa fac trecerea deoarece  harta de Romania nu prea exista decat drumurile principale .

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!