Jump to content

Caut mecanic pentru reglaj consum in Timisoara

denis_v
 Share

Postare recomandată

Salutari, caut un mester bun care sa-mi regleze 1.3 NZ benzinar, injectie multipunct. E urgent, ma usuca de prea mult timp deja .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut denis_v-iti recomand un om deosebit si care stie meserie .Ionut se numeste  si il gasesti la nr:0721095568 sau 0763607665.Lucreaza la reprezentanta skoda de pe C-lea Sagului dar mai lucreaza si particular .Alt mecanic foarte bun gasesti in curtea cu depozitul de la Fan Curier ,se numeste Ovidiu  si il gasesti la nr:0762834679.

Link către comentariu

De reglat nu prea are ce sa regleze. Fiind injectie electronica trebuie ca toti senzorii sa fie in paramatetrii pentru a obtine functionarea normala a motorului si implicit consum normal.  Deci mai degraba trebuie diagnosticata masina nu reglata.

O sonda lambda sau debitmetru pot fi cauzele...

Salutari, caut un mester bun care sa-mi regleze 1.3 NZ benzinar, injectie multipunct. E urgent, ma usuca de prea mult timp deja .

Link către comentariu

Mersi pentru contacte, voi apela la respectivii si sa vedem ce-o sa iasa. Debitmetrul l-am rezolvat, insa de mers merg fara sondalambda, stiu ce implica lipsa ei, insa consumul pe care il am e nejustificat de mare. Sper ca acesti meseriasi sa imi regleze avansul si amestecul asa cum trebuie .

Link către comentariu

Amestecul nu are cum sa ti-l regleze, ai injectie electronica. Mai verifica si senzorul de temperatura

Link către comentariu

vezi senzoru de apa care iti da semnal catre calculatorul motorului. face o diferenta enorma.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!