Jump to content

Golf 4 1.9 TDI 131 CP

mariusbacau

Postare recomandată

mariusbacau

Va salut.

Dupa multe cautari am reusit sa imi iau ceea ce imi doream de ceva timp: un golf 4, modelul scurt, motorizare 1.9 , 131 caiuti.

Masina e din 2003, a fost a unui prieten, are 196.000 km, reali as spune eu dupa uzura si facturile care atesta vizitele pe la service. A rulat mai mult afara, iar din vara trecuta a stat mai mult in garaj. Am luat de la ANAF adeverinta ca a fost platita taxa.

Nu are pilot automat, piele si incalzire in scaune, in rest... cam de toate:

-climatronic

-geamuri electrice

-trapa electrica

-cotiera fata, spate

-dvd aftermarket

-instalatie xenon (aici nu stiu daca e originala sau nu)

.. poate mai sunt si alte chestii dar fie nu le cunosc fie nu stiu de ele :D

Pentru inceput mi-as dori sa pun niste ceasuri "plasma" sau cum s-or numi.... am vazut mai multe modele pe net dar pentru inceput o sa ma informez cat mai complet.

post-121045-0-31266300-1368941237_thumb.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si cat mai putine incidente.

Link către comentariu

Frumos Golfuletul,drumuri bune sa ai si numai bine.

Link către comentariu

salut , pune poze cu interioru sa vedem si noi , nu ai xenon OEM , asa arata xenonul oem

post-74460-0-05384300-1368951664_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Nici masina ta,nici masina din poza colegului de mai sus nu are xenon OEM.Macar cea de sus are far cu lupa.Sau poate ca celei de mai de sus i-a fost schimbata bara.

Asa arata un xenon din fabrica.

Si daca as fi in locul tau( in cazul in care nu ai deja ceasurile astea) le-as pune pe astea,sau le-as pune pe astea + le-as schimba culorile originale cu rosu + alb.

Bafta!

post-27661-0-08936500-1368952510_thumb.j

post-27661-0-94207100-1368952513_thumb.j

Link către comentariu
mariusbacau
Publicat (modificat)

Va multumesc de raspunsuri.

SDI la numar vine de la fostul proprietar, Ionut Dumitru si inca un nume. In curand numarul va fi schimbat :)

Motorul merge bine deocamdata, trage, nu scoate fum, stiu ca sunt motoare mai pretentioase, dar deocamdata, dupa aprox 800 km facuti cu ea, nu am intampinat nici o problema.

Din pacate am bordul original, sper ca se vede in poze. Imi plac foarte mult ceasurile mai luminoase, modelul de pe ceasuriplasma.ro ar fi prima optiune. Am mai gasit si pe alte situri dar tot gasesc comentarii cum ca ar fi de provenienta asiatica, si nu ar fi foarte calitative. Nu ma grabesc deocamdata cu ceasurile.

post-121045-0-19092300-1368954465_thumb.

post-121045-0-39759200-1368954476_thumb.

post-121045-0-17962100-1368954652_thumb.

post-121045-0-97270800-1368954664_thumb.

post-121045-0-05068100-1368954713_thumb.

Modificat de mariusbacau
Link către comentariu

Văd că  ai ceva muzică ,cum se aude? :sly:  Dacă nu este secret,cat a costat masina???

Modificat de PH93PLM
Link către comentariu
mariusbacau

Nu este secret. 4200 euro.

Muzica a fost inclusa in bani.

Eu nu sunt un mare fan al galagiei in masina, dar daca a fost sa fie, nu am refuzat : D

Sincer sa fiu, se aude bine, dar la un nivel mediu al volumului. Oricum, daca dau tare, se aude serios dar un pic distorsionat. Per total sunt multumit. Cutia pentru bass e cam prost gandita, dar usor usor ma orientez eu ce si cum...

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Salutari...bine ai venit printre noi :)

Masina arata relativ bine la aspect...de motor nu am nimic de comentat...il stiu foarte bine :D sa te pregatesti atat de laude( mai mult la capitolul motorizare) cat si de reprosuri...dar stii cum e lumea...carcotasa :)

In primul rand as fi curios ce model de scaune se ascund sub husele acelea...care nu arata tocmai ok...din punctul meu de vedere...dar gusturile nu se discuta...

As mai avea de zis ceva la muzica...imi pare un pic cam exagerata treaba...dar la fel...daca asa ti-a dat-o...si nu iti place...poate iti mai scoti din bani cu ea :))

Sa o stapanesti sanatos...si ca sfat principal...nu iti bate joc de motor mergand la consum...e pacat de el :)

App...ai si ESP din ce vad eu :)

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Sa o stapanesti cu placere!Tempomat si scaune incalzite,nu e o problema sa-ti pui.Cat despre xenon,nu este original.La cel original.pe langa farurile cu lupa,ai spalatoare de faruri in bara din fata(ca sa nu disperseze lumina in cazul in care farurile sunt murdare) si de asemenea masina are auto leveling pentru reglajul farurilor.

Link către comentariu
mariusbacau

Eu urmaresc sa imi iau modelul asta de un an. Nu ma deranjeaza criticile, eu sunt foarte multumit si cred ca asta e suficient.

Nu intentionez sa merg la consum. Pana acum, am o medie de 7,2 % mers urban si extraurban cam 120 km din cei 800.

Tapiseria este din textil.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Nici masina ta,nici masina din poza colegului de mai sus nu are xenon OEM.Macar cea de sus are far cu lupa.Sau poate ca celei de mai de sus i-a fost schimbata bara.

Asa arata un xenon din fabrica.

Si daca as fi in locul tau( in cazul in care nu ai deja ceasurile astea) le-as pune pe astea,sau le-as pune pe astea + le-as schimba culorile originale cu rosu + alb.

Bafta!

este xenon OEM adica de fabrica doar ca masina este de USA si difera de cele EU un pic , poate la ei nu este inclus spalatoare de faruri impreuna cu xenon , scuze de OFF Topic , se poate sterge daca poluez :) topicul

Modificat de atti206
Link către comentariu

bine ai venit!

foarte bun motorul...totusi sunt cateva chestii facute care nu prea imi plac (dar aici e vb de gusturi).

sa te plimbe in siguranta, mult timp de-acum!

Link către comentariu
mariusbacau

@Muale Spune care sunt chestiile, poate imi dai o idee mai buna, poate se potrivesc gusturile. :)

Am o prima problema :D

Sunt momente in care afisajul incepe sa piarda din intensitate. Ma refer la zona din mijloc, unde apare consumul, km parcursi, orele, etc. 

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Ai o problema comuna...la multi afisajul isi pierde din intensitate cand este foarte cald afara...inclusiv si la mine...

Solutii...schimbi displayul...nu stiu la ce costuri sau te obisnuiesti cu el:-)

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

pleoapele (un "bad boy" se vede mult mai frumos, dar costa mai mult...), husele de pe scaune, capacele de la pedale, butoanele din bord (cel rosu este switch cu siguranta, ca la avioane? ce controleaza?), stickerul de pe capacul de la rezervor.

sistemul audio mi se pare supra-dimensionat pt masina. eu sunt mai practic si vreau sa am loc in portbagaj...as alege boxe in usi si un subwoofer in portbagaj...sa am loc si pt cumparaturi sau bagaje. dar vad ca e lucrat cu atentie...daca nu folosesti portbagajul decat pt o sacosa de cumparaturi, e ok.

afisajul asa face la temperaturi extreme...pune parasolar vara si obisnuieste-te cu el, si la mine face asa.

Link către comentariu
mariusbacau

Pleoapele imi plac, husele nu ma prea incanta, dar deocamdata o sa le las, capacele de la pedale :)), acu mi-am dat seama ca sunt diferite :)) :)), 

Butonul din bord este pus pentru on/off statie :(, o alegere total total nepotrivita, va fi schimbat locul cu siguranta.. Stickerul va fi indepartat, mai avea vreo 3 pe care le-am dat jos. 

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Dupa vreo 2000 de km pot sa ma declar incantat de alegerea facuta :).

A venit momentul pentru o prima revizie. 

Schimb ulei si filtre. Cu vreo 200 de lei am luat toate filtrele (ulei, aer, polen, combustibil) dar inca sunt nedumerit ce ulei sa aleg. O sa merg pe un 505.01 recomandat pentru PD dar inca nu sunt hotarat la marca.

Imi face cu ochiul si o marire de putere :D. Inca studiez problema, dar parca ma mananca buzunarul sa-i mai dau vreo 20 de cai in plus :D.

Link către comentariu

pai nu stiu cum anume i-as putea mari puterea :D.

din ce am mai citit, ar fi un chiptunning sau o centralina (sau ceva de genul asta)

Link către comentariu

1.9 TDI PD    97 Kw / 130 Hp    119 Kw / 160 Hp    310 Nm    380 Nm

Link către comentariu

70 de newtoni in plus :D, asta suna bine. 

Asta ce fel de tuning ar fi? in soft, ceva modificat la motor?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!