Jump to content

My Tiguan 2.0 TDI 140 CP Bluemotion

Alex991

Postare recomandată

Salutare tuturo, mam decis sa ma alatur si eu pe forumul vostru,miam achizitionat un Vw Tiguan 2.0 TDI 140 CP Bluemotion 2011 din Franta.Inainte de Tiguan am avut un BMW e60 525 facelift (cu morot de 3.0) 197 CP masina a fost super cu un pachet de M5 doar ca anul nu a fost asa favorabil ca cel al Tiguanului masina era din 2007 am decis sa il vand si miam luat acest Tiguan de care sunt mandru.Am vrut o masina mai susa caci sincer mam saturat de masini joase.

Voi ce credeti ca am facut o alegere buna?

Uitati cateva poze cu masina

post-121282-0-56317300-1368696769_thumb.

post-121282-0-39062400-1368696778_thumb.

post-121282-0-69057400-1368696783_thumb.

post-121282-0-32994100-1368696793_thumb.

post-121282-0-05222000-1368696820_thumb.

Link către comentariu

Frumos Tiguan, n-am ce spune. Sa-l conduci sanatos multi kilometri, si sa ai parte doar de clipe frumoase! Poti pune si poze mai detaliate cu interiorul, eventual ce optiuni mai are...

Drumuri bune !

Link către comentariu

Multumes La fel! Am sa pun si mai multe poze doar ca azi masina era putin murdara 

Link către comentariu

Sa il conduci sanatos, frumos exemplar! :) Si multi km inainte fara incidente!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si bine ai venit printre noi. Sa te plimbe linistit!

Link către comentariu
Master_Blaster

Frumoasa masina. Ce cutie are

Grammar nazi, plimba ursu!

Link către comentariu

Te bate romana grav.

O fi entuziasmat si a uitat cratimele :))  . Ce-i drept deranjeaza retina.

On topic:

km cat mai multi

Link către comentariu

Faina masina, cutia e manuala (stiu masina).

Ar trebui sa vii si cu ceva poze de interior, si sa scoti in evidenta si panoramic-ul :)

Dai un edit la topic, si corecteaza scrisul :))

Link către comentariu

Pisica a scris gresit, singurul cuvant stiut de ea era "miau" si l-a conjugat.

Ii pare rau...

post-66542-0-14013800-1368711161_thumb.j

On topic: Cred ca ai facut o alegere buna in cautarea pt o masina "mai susa" e buna pt oras si pt ceva drumetii. Sa nu te astepti sa te urci pe munti cu ea...

Modificat de Muale
Link către comentariu

Muale pt cocotat pe coclauri exista defender,landcruiser prado si v8,G sau patrol :blah: . Pt a parca masina pe bordurile noastre cat casa sau ca sa iesi usor din zapada (unde o compacta ar ramane acolo), e bun tiguanul

Astept sa vad interiorul

Link către comentariu

Off-Topic: Bre, "grammar nazi" inca n-a cuvantat, da? :D "Decat" ma amuzam, da' daca mai continua, ii dau 11 metri.

On-Topic: e greu de spus daca ai facut sau nu o afacere buna, depinde de prea multe lucruri.

Cati km. are?

Esti sigur ca-s reali?

Cat ai dat pe ea?

...etc.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Frumoasa masina. Ce cutie are

Grammar nazi, plimba ursu!

Am cautat cuvantu "susa" in dex si nu am gasit. Nu ma iau de cratima, da macar cuvintele folosite sa existe. Cer mult  ?

Link către comentariu

a vrut sa zica... sus(a) adica ridicata, cocotata. Probabil ca are vreo 21-22 ani. Ce sa facem ....nu mai "ie" scoala de pe timpuri cand ne lua invatatoarea de perciuni cand si ne imbujora cu palmele daca nu invatam. Daca am vrut capitalism....

Link către comentariu

Eu am 17 ani, chiar asa de prost scriu? Nu conteaza asta...

Oricum gata cu asta, a gresit baiatu, nu ai ce sa faci.

Mai are un Mitsubishi L200 de urcat pe munti daca tot a-ti adus vorba de asta, Tiguanul este de oras.

Link către comentariu

Eu am 17 ani, chiar asa de prost scriu? Nu conteaza asta...

Oricum gata cu asta, a gresit baiatu, nu ai ce sa faci.

Mai are un Mitsubishi L200 de urcat pe munti daca tot a-ti adus vorba de asta, Tiguanul este de oras.

Nuuuu, nu-ti fa griji, tu scrii foarte bine.. Tine-o tot asa.. Si da, ai nimerit-o, chiar nu conteaza..

Mie unu' imi place Tiguanu.. IN general imi plac masinile "suse"..Insa l-as lua doar cu faruri bixenon, schimba mult partea frontala.

Modificat de starchaser
Link către comentariu

Multumes pentru urari si imi cer scuze pentru greselile facute  :tuktuk:

Si eu am vrut un Tiguan cu xenon sau bixenon dar din pacate nu mi-am gasit unul care sa imi placa si era unul care avea bixenon dar nu avea panoramic...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

1.Panoramic

2.Partronic Fata/Spate

3.Navigatie RNS 310

4.Comenzi volan

5. Geamuri Electrice

6.oglinzi electrice

7.aer conditionat

8.senzori ploaie

9.Pilot Automat

10.SportLine

11.SCAUNE SPORT

12.DUBLU CLIMATRONIC

13.torpedou frigorific

etc...

Modificat de Alex991
Link către comentariu

Banuiesc ca zici de "parktronic", adica park assist.

Unde are senzorii pe fata?

used-2010-volkswagen-tiguan-sport4wddies

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Daca te uiti atent sub halogen vezi o "bulina" aia si la roata aia sunt senzori si in spate are tot 2

Link către comentariu

Eu nu le vad, lol :))

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Ba George, da-o dreq, vorbeste si tu sa inteleaga tot norodu, nu vezi ca se ajunge la confuzii :lol:

Tiguanu' SM 95 YAN n-are parktronic. Colegu' The_Ego pusese poza cu Tiguanu' alb pentru exemplificare, sa vedem cum arata senzorii pe fata si unde-s amplasati, nu ca sa-ntrebe unde-s senzorii fata din poza pe care el a pus-o :dry:

No, amu'i clar pentru toti?

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!