Jump to content

Centrare capota

Andrei Cojocar
 Share

Postare recomandată

Andrei Cojocar

Salutare,

Un urma cu 2-3 ani am avut un accident frontal, la care mi-am avariat radiator, tracher, ramforasare, etc... dar si capota.

Din cauza acelui accident a trebuit sa imi cumpar o alta capota dar la montaj nu mi-am centrat-o. As dori sa incerc acum sa o centrezi.

In partea stanga a soferului e distanta mica iar in dreapta ar fi aprox. 1.5 cm.

Vreau sa va intreb daca imi permite balamalele de la capota sa mut stanga, dreapta... ori sa indoi cumva...

Am atasat si 2 pose pentru a vedea mai exact cum sta problema

Astept pareri. Multumesc

post-32534-0-83640600-1368611864_thumb.j

post-32534-0-48565400-1368611871_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pff , sincer la ce ai acolo nu e problema numai de la capota , e problema din aripa pentru ca nu s-a indreptat cum trebuie sau s-au modificat la impact pozitia punctelor de prindere a aripei . Reglaje poti sa faci din balamaua capotei dar nu cred ca o sa iti rezolve complet problema. M-am jucat si eu cu a mea dar nu garantez ca vei rezolva ceva. Oricum nu inteleg ce mecanic a putut sa o monteze si sa o lasa asa prost pusa !? Sa-mi fie cu iertare dar cred ca ii dadeam cu ea de cap !!

Link către comentariu

Andrei Cojocar
Publicat (modificat)

Mencanicul am fost eu cu un prieten care m-a ajutat... plus ca am facut-o foarte repede 10 ore demontat si montat.

Si din aripa cum as pute sa o regelz cat decat...?

Incepator trebuie sa recunosc...

Modificat de Andrei Cojocar
Link către comentariu

Desfaci suruburile de la aripa, cele de sus si impingi aripa spre interior (spre motor)

Link către comentariu

Dupa mine,lovitura pe partea dreapta a afectat si lonjeronul sau contraaripa,care nu au fost trase cum trebuie.In consecinta,eu zic ca din suruburile care prind aripa sau din cele care tin capota,nu vei reusi mare lucru.

Link către comentariu

Andrei Cojocar

Cred ca ai dreptate "yonutss" imi aduc aminte ca am avut un pic de furca cu ranforsarea sau intaritura pentru ca nu imi venea bine la gaurile de pe lonjeroane si a trebuit sa le bat. Numai ca nu le-am batut / tras ca sa le centrez (amandoua lonjeroane) si cred ca ar fi bine da demontez partea din fata si sa iau o chinga sau ceva sa leg de un pom si sa incep sa trag pana vine pe pozitie.

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!