Jump to content

Passat R36

MaximA

Postare recomandată

urat! si jenant.. e posibil ca el sa o fi cumparato si proprietaru sa nu fi sters anuntul? e posibil si asta nu?

Link către comentariu
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• czsilviu

8

• MaximA

7

• vali_devill

5

• JohnnyCiorobea

5

Totuși omul a spus că-s pozele de pe mobile și că va face altele noi. Mașinile nu dispar din anunț imediat ce sunt vândute.

Link către comentariu

Si ce rost avea sa-mi raspunda la mail si sa spuna ca o pot vedea in Wuppertal!

Hey,You can see the car on Wuppertal, Germany. What do you mean about the documents?Mit freundlichem GrußFriedrich Hüchelbach 

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Man, nu e aceeași mașină atunci. Prietenul nostru a pus niște poze de pe mobile cu o mașină care seamănă cu a lui și pe viitor va face poze noi.

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Masina figureaza cu 72000km pe mobile.de  :))  

Modificat de JohnnyCiorobea
Link către comentariu

Fie asa c6t9 dar cu ceva timp in urma cauta passat de ,,maxim 11000 euro,,

Link către comentariu
vali_devill

si de la 72k pana la 80 k km e doar o aruncatura de bat...mai degraba nu s-a sters anuntul de pe mobile.de

oricum,imi place ideea de carcota,si-a luat omul un fel de supercar hai sa il cautam ca n-are cum frate!

daca isi lua un 1.9 tdi nu il baga nimeni in seama.misto.

brgds

Link către comentariu

:)) plin de sherlock holmes pe aici...

dovada suprema e sa faca o poza recenta cu masina si sa puna o hartie pe care sa scrie vwforum 

Link către comentariu

Zic sa nu ne pripim. Ne va lamuri ca masina e lui si eu unul astept poze mai mari cu exteriorul absolut superb :D .

Link către comentariu
vali_devill

vag picture game!

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

din pacate nu ne baga in seama nu vedeti??? :dry:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Cum sa nu va bag in seama? Doar ca nu am avut timp sa intru, sunt putin ocupat zilele astea. 

czsilviu si-a bagat putin botul unde nu trebuie, dar o sa ii inchid vorbele cu ceva poze care o sa vina in urmatoarele zile si desigur si un video kickdown sa ramana cu gura cascata. Sa ia aminte sa nu se mai bage pe unde nu ii fierbe oala. Probabil a incercat sa faca o gluma sau nu imi pot imagina, dar masina este luata de 2 saptamani, nu stiu de ce nu a sters anuntu. O sa vin cu poze in curand, pana atunci schimb si numerele.

Apropo km ce arata pe mobile de au fost probabil, eu am luat masina la 80k

Modificat de MaximA
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Maine am sa vin cu un video scurt cu acceleratia 0-100 km/h. Asta nu o fac pentru cei care zic ca nu e masina mea, o fac doar sa vedeti ce acceleratie are masina

Toate cele bune!

Modificat de MaximA
Link către comentariu

Foarte usor pentru orice membru vwforum sa caute anuntul pe mobile.de si sa trimita un mail! O zi buna!

Link către comentariu
Maine am sa vin cu un video scurt cu acceleratia 0-100 km/h. Asta nu o fac pentru cei care zic ca nu e masina mea, o fac doar sa vedeti ce acceleratie are masina

Toate cele bune!

:lol:

Link către comentariu

Clipul a fost urcat in 10 oct 2010 pe Youtube de Sammy Mirza din Tulsa, Oklahoma :lol:

Inchidem si noi topicul asta inutil...?

Link către comentariu

Incetati cu off-topicul. Pana la proba contrarie, folositi-va degetele in alta parte.

Urmatoarele posturi off-topic, se sanctioneaza conform regulamentului.

Link către comentariu

Am mai vazut o chestie asemanatoare pe un alt site cu un Scirocco...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!