Jump to content

Passat R36

MaximA

Postare recomandată

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• czsilviu

8

• MaximA

7

• vali_devill

5

• JohnnyCiorobea

5

mihai.onu94

Nebuna masinuta!!! Sa o alergi cu placere! 

Numarul acela e special, sau ce e cu el de e asa mic?

Link către comentariu

Senzationala masina, motorul ala aspirat e pur si simplu grav, sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu
hallucinogen

Superba masina !!! N-am cuvinte !! 

Daca alegeai un variant era ca un lup in piele de oaie :))

Cred ca ai de fiecare data un zambet cand apesi pe acceleratie - mai ales ca ai si unde.

Sa te duca cu placere fara incidente

Link către comentariu

Absolut BESTIALA masina , m-a lasat fara cuvinte fiecare poza la care m-am uitat , sa o stapanesti sanatos si fara incidente , ai ceva unic pe acest forum (cred) :D , nu exista ceva sa nu imi placa la masina asta!

Link către comentariu

bine ai venit in club! Foarte frumoasa masina si deosebita :) ! Cum ti se pare ca putere, cum merge? da-ne mai multe detalii :)

Link către comentariu

Multumesc mult baieti !

Masina trage foarte bine, va dato seama 300 HP are de unde. Cand dau DSG-u pe S si apas acceleratia la fund te baga in scaun!

M-ati intrebat de pret mai sus, 25.000 euro a fost masina. Urmeaza sa ii fac si o resoftare, castig vreo 20 HP..

Consumul este mai mare fata de cum era la E220, in oras 14 % si pe autostrada 9%. Condus sportiv desigur, DSG-ul pe S.

Link către comentariu

Bravo, Felicitari! 

Eu unu astept pozele!

1. Side assist-ul este functional?

2. Nu am intalnit pana acum acest numar din ce land, district este luata?

Modificat de czsilviu
Link către comentariu
vali_devill

masina asta este o raritate,inclusiv pe afara...este masina de zi cu zi,sau doar de fun?vrei sa ma infiezi? :D  brgds

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Masina de zi cu zi desigur. Cand merg in Romania poate ne vedem la intalnire.

Modificat de MaximA
Link către comentariu

Ceva deosebit!!! Ce pot sa spun !! O bestie sportiva.

Link către comentariu
vali_devill

Cand se intampla asta?sa ne pregatim sufleteste...butonul de la scaune este pt masaj?

Ti-ar placea cum vin jantele oem de r36?

Brgds

Link către comentariu

Pt ventilatie e butonul. Pt masaj este pe cel alungit. Primul parca dupa care urmeaza 2 pozitii pt memorare (scaun + oglinzi)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
JohnnyCiorobea

daca iti consuma atat este super bine :)) .....

Link către comentariu

Multumesc mult baieti !

Masina trage foarte bine, va dato seama 300 HP are de unde. Cand dau DSG-u pe S si apas acceleratia la fund te baga in scaun!

M-ati intrebat de pret mai sus, 25.000 euro a fost masina. Urmeaza sa ii fac si o resoftare, castig vreo 20 HP..

Consumul este mai mare fata de cum era la E220, in oras 14 % si pe autostrada 9%. Condus sportiv desigur, DSG-ul pe S.

Ala e consum mare? Aproape la fel imi consuma si mie, si e 2.0 FSI cu 150 cai nu 3.6 v6 300 :))

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Deci masina prezentata aici este aceasta de pe mobile.de

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=178581291

Azi dimineata am trimis un mail proprietarului iar acum cateva ore am primit raspuns ca masina o pot vedea in Wuppertal!

Pana la urma ai cumparat masina sau doar prezinti masina neamtului?!

PS sau neamtul are 2 la fel?!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

poate el o fi neamtu` :) ... am vazut si eu anuntul pe mobile dar nu m-am gandit sa-l verific pe colegu` daca intr-adevar e masina lui.

Link către comentariu

Casa Foster! Sau cum era?!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

ce curios sunt... :lol:

...daca o sa continuam doar noi topicul. ..

Modificat de florinpbv
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!