Jump to content

Passat R36

MaximA

Postare recomandată

Salutare tuturor, m-am alaturat si eu pe forumul vostru, am trecut si eu la vw, adica mi-am achizitionat un Passat R36 de aici din Germania. Sunt stabilit in Germania de 10 ani. Inainte de R36, am avut un Mercedes E220 dar am trecut la Volkswagen, si nu la unul obisnuit.

Am fost impresionat de R36, comfort, putere mare, si spatiu mare, tot ce vrei.

Pozele astea sunt de pe mobile.de urmeaza sa fac alte poze. Ce pareri aveti?

post-109546-0-94642200-1368535175_thumb.

post-109546-0-54831900-1368535176_thumb.

post-109546-0-02130400-1368535177_thumb.

post-109546-0-52223500-1368535177_thumb.

post-109546-0-02873100-1368535178_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• czsilviu

8

• MaximA

7

• vali_devill

5

• JohnnyCiorobea

5

Bun venit!

Sa-l stapanesti sanatos. Este impresionant...

Link către comentariu

e o bestie masina asta :icon_thumleft: , jantele sunt de audi daca nu ma insel

Link către comentariu

Foarte misto masinutza ... sa faci multi KM fara evenimente !!!

Link către comentariu

wow ce bestie de masina, si eu tot FSI am..dar cu 150 de caluti mai putin :))

Link către comentariu

Interesantele sunt oglinzile care par a fi si sigur sunt de B7.Si bordul pare a fi tot de B7.Din ce an e masina?

Link către comentariu
lambda_dryver

Arata extrem de bine masina! Sa o stapanesti sanatos si fara probleme. Mai da-ne si noua niste detalii daca nu te deranjeaza: kilometri, pret, dotari. Din cate vad, este B6-ele mai dinspre sfarsit cu interiorul schimbat. Arata genial volanul pe negru!

Doua intrebari am: Ce este montat pe partea dinspre geam a oglinzilor (Side-Assist cumva)? Ce este butonul negru aproape de imbinarea sezutului cu spatarul?

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, iar motorul e de exceptie!

Vad ca fostul proprietar a lucrat pe la evacuare, cel putin tips-uri sunt schimbate.

Fii darnic si ofera-i un detailing la interior, caci are nevoie :) . E pacat, caci pielea e foarte misto.

Link către comentariu

Arata super!

Numarul de inmatriculare e cool.

Multi km fara probleme, ca doar aveti strazi si AUTOSTRAZI.

Link către comentariu

Masina este din 2007, la interior sunt schimbate multe, cum ar fi computerul de bord, volanul, schimbatorul, climatronicul si multe altele.

Masina are 80.000 km. Presupun ca sunt reali.

La evacuare a lucrat, are un sunet mai diferit :)

Da, cu siguranta am sa ii fac o curatire chimica. Multumesc pentru urari!

Link către comentariu

bun venit ! super masinuta. cineva a "lucrat" la ea destul de bine. Bafta la "zbenguieli si nebunii" :)) , ca vb aia ai cu ce si ai si unde :D 

si referitor la km .. 80 000... doar sa mergem pe faptul ca e un motor destul de grumand tinand cont de putere si din acest motiv ar mai fi menajat-o. din 2007 > Germania > strazi > economie stralucita > carburant , ma cam mira, dar poate ai noroc pur si simplu. multa bafta si drumuri bune, ca ale noastre sunt praf :))

Link către comentariu

E bun sezutul de alcantara in orice sezon. Dupa mult timp tinde sa faca un fel de frecatei. La masina anterioara am avut problema asta. Singura metoda pe care am gasit-o a fost sa-i jumulesc, dar cu grija. Rezultatul a fost chiar bunicel.

R36 (radical din 36) = 6, adica 6 cai frumosi. Sper ca ai gustat gluma :)

Link către comentariu
vali_devill

Fara cuvinte,numai r-uri visez noaptea!

Sa ai parte de el!

Brgds

Link către comentariu

Superba masina. Se vede ca a apartinut unui pasionat :D. A inlocuit oglinzile de b6 cu cele de pe b7, iar in interior nu duce lipsa de dotari.

R36 arata intr-un mare fel si the go matches the show.

Nu ne-ar supara daca ai pune un clip cu evacuarea

Link către comentariu

Primul R36 pe care-l vad. Sa-l stapanesti sanatos!

Se pare ca ai preluat masina de la un pasionat, a investit ceva in retrofituri.

Link către comentariu

E bun sezutul de alcantara in orice sezon. Dupa mult timp tinde sa faca un fel de frecatei. La masina anterioara am avut problema asta. Singura metoda pe care am gasit-o a fost sa-i jumulesc, dar cu grija. Rezultatul a fost chiar bunicel.

R36 (radical din 36) = 6, adica 6 cai frumosi. Sper ca ai gustat gluma :)

cel mai simplu pentru a indeparta acele scame, ciudat cuvant ai folosit  :)) , no offence,   era sa folosesti un aparat de ras (un bic mai pe romaneste ). si sa vezi ca rezultatul e si mai uimitor ! salut 

Modificat de bosseby
Link către comentariu

O adevarata uzina pe 4 roti. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
lucian_90tud

Adevarat .:R , nu R-line! 

Foarte frumoasa masina. Felicitari pentru achizitie!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Asa ceva iti trebuie pt scame. Practic le tunde si nu ai ce sa strici. Metoda aceasta se foloseste si la expert detailing.

post-16307-0-83878600-1368555657_thumb.j

post-16307-0-39728300-1368555667_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!