Jump to content

Golf IV 2000 1.6 16v AUS (77 kW)

nykky42001

Postare recomandată

In Bucuresti consumul e undeva intre 9 si 10%, dar asta depinde de momentul zilei, deci de trafic. La drum intins nu cred ca poti lua Transfagarasanul ca etalon pentru ca e un drum greu si masina munceste. Pe autostrada, pe pilot automat, la 100 km/h ia undeva la 5-5,5% vara si pe la 6-6.5 iarna. La 130 km/h deja ajunge undeva la 7.

Eu ma ghidez dupa ce imi spune computerul de bord.

Link către comentariu
  • 1 month later...

In weekend, după o muncă asiduă, am reuşit să montez împreună cu fratele meu bucşele de la PowerFlex pe dogbone (pe ambele capete). Acum nu mai am joc în motor, dar totul se simte în şasiu şi la partea de confort a cam suferit maşina. 

Am o întrebare pentru cei care mai au astfel de bucşe... în timp se mai "derigidizează"? Pentru că acum sub 2000 RPM zici că îi sare bordul în cap.

Link către comentariu
  • 2 years later...

Ca tot spusese un coleg în acest topic de faptul că fratele meu m-a infectat cu virusul VW, acum pot spune că a făcut-o mai precis... Aveam în plan să îmi schimb maşina având un bebeluş pe drum. Iniţial am luat în considerare varianta Golf 6 Variant, dar după o "pastilă" aruncată de cel care a postat şi mai sus am luat în considerare şi varianta Passat B6. După căutări de aproape o lună am achiziţionat săptămâna trecută un astfel de exemplar, pe care îl prezint în cele ce urmează.

Inculpatul: VW Passat B6 HighLine din 2010 

Motor: 2.0 TDI CBBB, 125 kW (170 CP)

Cutie: DSG 6+1

Dotări:

- bixenon

- dual climatronic

- parbriz încălzit

- navigaţie RNS510 (cu antena defectă deocamdată)

- senzori parcare faţă/spate

- scaune încălzite faţă

- tapiţerie din piele neagră

Alte dotări nu le mai enumăr pentru ca sunt cam standard.

Maşina a fost achiziţionată cu 204.000 km, având reviziile la zi (distribuţie, dsg, ulei motor, filtre).

Urmează înmatricularea, cauciucuri de vară, repararea antenei GPS.

88058228_2_1000x700_passat-2010-20-170-cp-full-fotografii.jpg

88058228_4_1000x700_passat-2010-20-170-cp-full-auto-moto-si-ambarcatiuni.jpg

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Fa-i topic dedicat ca merita, nu o asocia cu rabla de golf :))

Link către comentariu

Ok. Am facut un nou topic. 

Ca o ultima mentiune din acest topic, Golful a ramas in familie, fiind acum in posesia tatalui meu, undeva va fi, cred eu, ingrijit cu mai multa atentie!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!