Jump to content

T4-senzor ABS pe planetara

minoiur
 Share

Postare recomandată

Salut,

La un Transporter T4, AAB, 1996,

Are cineva idee daca pot gasi separat de planetara inelul acela sub forma de roata dintata care sta pe planetara? Arata cam ca in poza de mai jos!

Am o planetara (pe dreapta) pe care a fost sudat acel inel (probabil se desfacuse de pe planetara), sudura nu a fost facuta prea bine (au ramas niste "ciocuri" metalice) si senzorul abs nu mai citeste corect turatia rotii. Ca atare la aproape orice frana lejera intra ABS-ul.

Pana acum nu am gasit decat planetara cu totul.

Pdap, ma poate ajuta si pe mine cineva cu dezactivarea ABS-ului pana imi rezolv problema (ce siguranta scot temporar)?

Ms

inel-abs-0900261-500x500.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca ajungi prin bacau  iti dau eo unu ( parca aveam vreo 2 ) 

iar cu dezactivatu nu stiu pe de rost  siguranta ( trebuie sa scrie pe spatele capacului ) sau scoti mufa de la pompa de abs 

Modificat de vw-raz-van
Link către comentariu

La mine, la ACV, e siguranta nr. 5, de 10A, de pe panoul suplimentar de sigurante, aflat sub cel principal. Si eu am avut problema asta cu intratul ABS-ului aiurea mai mult timp, iar in ultima perioada, inainte de a scoate definitiv siguranta asta, incepuse sa franeze puternic de capul ei cand demaram mai tare (fara sa patineze rotile). 

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Hristos a Inviat! Ms frumos pentru info.

@vw-raz-van ... iti scriu un pm, legat de inel

@misumat1  am facut doua poze cu panoul de sigurante, sigurantele de jos sunt cele documentate si pe capacul de sigurante, nici una de acolo nu e de la ABS. O fi printre cele de sus? Are cineva idee care?

Ms

Imagine ansamblu sigurante

post-1520-0-25981400-1367751085_thumb.jp

Imagine sigurante, zona sus.

post-1520-0-05226100-1367751094_thumb.jp

Modificat de minoiur
Link către comentariu

La mine e un rand suplimentar de sigurante, sub cel principal, ca in poza. Si in manualul de reparatii pe care il am apare acel rand de sigurante, cu detalii despre fiecare, fara sa specifice ca ar fi doar la ACV sau doar la cele peste 1998, de unde deduc ca si la tine ar trebui sa fie cam la fel. De ce nu e.... asta nu mai stiu. Scoate si tu pe rand niste sigurante despre care nu stii exact ce fac si vezi cand nu mai ai ABS.

Link către comentariu

@misumat1  - Multumesc frumos, pana la urma le-am luat pe incercate pe cele din partea superioara a panoului (siguranta cea mai de sus, dreapta). Am reusit sa suspend ABS-ul, sper sa rezolv si problema cu inelul saptamana aceasta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!