Jump to content

Radiator caldura Vw T4

Z X Z
 Share

Postare recomandată

Salut!

Stie cineva unde se afla radiatorul de caldura la un Vw T4 2.4 Diesel?E din 1997 masina.E greu de schimbat?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pozitia 4.

post-64586-0-70039000-1367407304_thumb.j

Link către comentariu

Este destul de greu de schimbat...daca vrei sa te apuci trebuie sa ai multa rabdare fiindca trebuie demontat tot bordul

Link către comentariu

Salut! Ce este mai eficient si ieftin pt un t4 fara aer conditionat, instalatie autofrigorifica sau instalatia de aer conditionat? Stie cineva cam cat ar costa?

Link către comentariu

cand spui autofrigorifica  ma gandesc  la  -4 grade sau mai jos   :10[1]:

desi banuesc ca te referi la instalatie  pe acoperis ( universala )  sau ac  in bord /spate  dupa caz  ...si ca o parere sincera  ..( am facut candva  )  dar la vremea aia un t4 valora  peste 10-12 mii de euroi merita investitia 

si am mers pentru varinata  in bord  ..  ( care na facut nici o data  fata 9 persoane vara la toata masina desi mergeam numai drumuri lungi  )  a costa in jur de 2000 de euro  pana la urma am vandut masina  si am luat un caravelle  cu clima dubla   si nam avut treaba ...plus ca  in fiecare  primavara  trebuia sa ajung la service  cu instalatia  sa mai faca  nus  ce  ca pierdea freonu 

cea pe acoperis   e peste 2000 de euroi ( ilkar /safkar )  iar mai bune  peste 3500 4000 de euro  webasto /termoking  DAR  cand ai dat drmu la  o instalatie  de aia turceasca de pe acoperis  plange motorul  si consumu  nu mai zic  ...( plus ca nici alea nus prea eficiente ) 

Eu  unu as cauta  o instalatie   originala ( dezmebrari )   dubla( fatza /spate )   de preferabil  daca  folosesti 9 locuri  sau si mai simplu vinzi masina  si iei una cu ac !

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Cel mai eficent asa cum spune colegul raz-van este sa iei de la dez o instalatie de AC.Dar la motorul de 1.9 nu stiu daca va duce,stiu ca din fabrica nici un model nu a venit cu AC.

Modificat de bullet123
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!