Jump to content

Rugina la 4 luni de la vopsire

Ronald
 Share

Postare recomandată

Am vopsit portiera in luna decembrie, pe motivul ca a fost accidentata. La 4 luni dupa ce a fost vopsita, complet, a inceput sa apara rugina. Cred ca rugina a aparut de cel putin 3 saptamani, dar abia acum am observat. Ce as putea face in cazul asta. Serviceul la care am vopsito e unul de cartier, si nu am primit factura pentru lucrarea efectuata. Precizez ca portiera nu a fost lovita ca sa fie vorba de vopsea sarita de la impact. Aveti ceva sfaturi?

post-96608-0-02812300-1366917191_thumb.j

Modificat de Ronald
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Te duci la service-ul respectiv si le ceri sa refaca lucrarea.

Link către comentariu

Service-ul respectiv e obligat de lege sa-ti acorde garantie 12 luni la vopsea si 3 sau 6 luni garantie la manopera, nu mai stiu exact intervalele de timp. Oricum, tu te incadrezi sigur la garantia la vopsea. 

Acum, daca totul s-a facut fara factura, e posibil sa se eschiveze de la revopsirea reperului stiind ca nu ai cum sa dovedesti macar ca ai efectuat lucrarea in service-ul lor si de asemenea nici intervalul de timp trecut de la data operatiunii, asa ca e cam nasol. Mergi si vorbeste cu ei si da-le cu legea in nas cu garantia la lucrare. 

Link către comentariu

Hm... am sa incerc sa vb cu ei sa vad poate rezolv ceva. Asta ma gandesc si eu, daca nu am factura cam greu cu doveditul, dar sper sa nu implice acest aspect in discutie.

Link către comentariu

Atata timp cat NU ai factura , sau factura si chitanta daca ai platit cash ... de la ei nu prea ai ce recupera nici cu OPC  , si nici o alta lege

Pentru orice bun/serviciu ia bon/chitanta/factura eventual garantie semnata/stampilata.

Orienteaza-te spre un alt service care sa iti dea si o factura si o garantie ...

Desigur , poti vb cu ei ca nu te costa nimic , acum depinde de cat de "oameni" sunt

Modificat de jiji2008
Link către comentariu

uite incearca cu asta.le gasesti si in magazine unii chear le dau si la vrac 100 de ml cu 16 lei am loat eu.am folosit si sunt multumit.iar despre rugina nici vorba se mai reapara.se da cu asta diresct peste rugina(e o solutie activa speciala pt rugina) se asteapta 24 de ore si se intareste ca si chitul apoi se vopseste peste.bafta

Link către comentariu

Cu ce anume sa incerce? Ca n-ai dat nici macar un nume ca sa stim despre ce e vorba

Link către comentariu

@Cinca,

Hai cu lamurirea (numele produsului) ca mor de curiozitate (nu sti cand te paste rugina)!

Sau este tot FERTAN?

Modificat de pius
Link către comentariu

Eu stiu ca in caz de dauna nu iti da factura daca o faci pe rca/casco. Ai putea sa iei legatura ce asiguratorul sa iti trimita o copie de pe factura

Link către comentariu

Nu e facuta pe RCS. Portiera a fost atinsa de un stalp.

Link către comentariu

Va rog o informatie - unde pot gasi Fertan in Bucuresti?

Link către comentariu

• 5 weeks later...
  • 10 months later...

anul trecut prin august am atins aripa dreapta langa far ,am fost nevoit sa o dau la vopsit,anul asta prin iarna a aparut rugina pe langa roatapost-61401-0-47064200-1396980915_thumb.jpost-61401-0-65491000-1396980963_thumb.j

care este procedura de lucru cu FERTAN ? vreau sa o fac singur .m-am saturat sa-si bata joc altii de masina si de banii mei...

va rog sa ma ajutati cu ce fel de scule ,pasta,vopsea etc...

multumesc..

@ronald...tu cum ai procedat?

Modificat de ASLAN_B4
Link către comentariu

• 11 months later...

Eu nu am mai procedat cu nimic. Momentan a ramas asa, vad ca nu a mai avansat rugina de atunci. Momentan a aparut rugina in alte locuri, plus ca am avut alte probleme, minore, la ea.

P.S. Scuze de raspunsul intarziat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!