Jump to content

Vreau sa cumpar o Oktavia 1.6

gmtiby
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Am un GF 3 pe care vreau sa-l vand si as dori sa-mi cumpar o Octavia 1.6 bezina, abs, servo directie.... si alarma.. atat are in dotare...

costa cam 5000 de euro.. an de fabricatie 1998.

Voi ce spuneti ? Merita.. skodele voastre cum merg.. ma refer mai multi la cei care au aceste motoare.. Va multumesc anticipat!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu sunt multumit de masina. Am aproximativ 42.000 km din iulie 2004 si nu am probleme cu ea.

Link către comentariu

Este un pret foarte bun dupa parerea mea.

Trebuie sa te astepti la un consum de 12% in oras. Eu am Bora (aceeasi platforma) si atat imi consuma

Link către comentariu

stiu ca fara aer nu merita... dar in afara de asta, ma refeream ca bani, ca an, ca motorizare...

cati cai putere are (si cate iepe :D )

Stie cineva ??

merci....

Link către comentariu

102 CP.

Motorul asta e OK.

Insa daca e vorba de motoare pe benzina, ori eu m-as indrepta spre alta marca, ori as cauta un motor Turbo de la VAG (1.8 T)...(bineinteles nu la 5000E).

La banii tai variante bune ar fi o Espero/Nubira, Leganza. Au motoarele bune si mai multe dotari decat Octavia 1.6 GLX de care zici.

Link către comentariu

1. Pret de 5.000 Euro?? foarte bun

2. 102 cai este ok.

3. Am avut si eu una ...din 2001, si deja are 125.000 km..merge la fel de bine.

Link către comentariu

Merci mult diesel, dar gama daewoo nu face parte din masinile mele preferate,,, prefer o supernova decat cielo... asta e parerea mea.....

Va multumesc... oricum, cat de repede vad golful sper sa cumpar aceasta masina... . Gama mea preferata de masini este cea nemteasca, mai putin mercedes... asta.. fiecare cu piticii lui! :D

NU AM SPECIFICAT, masina are 70.000 km reali... si sunt sigur de asta deoarece o cumpar de la cineva de incredere.... Eu zic ca merita,,,,

Modificat de gmtiby
Link către comentariu

Atunci cumpar-o cu sufletul impacat. Nu vei regreta, e fiabila...

Link către comentariu

Eu am 1,6 102CP si am din aprilie 2005 pana acum 23000 Km. Sunt foarte multzumit. Are intr-adevar un consum cam mare in oras dar nu ma deranjeaza. Oricum, sincer mi se pare cam putzin 5000 de euroi. Sper ca-l cunosti bine pe proprietar.

Link către comentariu

5000 euro ? pret excelent...si nu te gandi ca e benzina..la pretul care e acuma motorina, nu mai e asa mare diferenta...

Aer ii poti pune si pe urma daca vrei, e mai complicat si costa mult, dar se poate...

Link către comentariu

De unde 102 cp???Sunteti siguri?

Eu cred, de fapt sunt aproape sigur ca este motorul ala de 75cp.

Foarte bun pe Felicia... dar total neinspirat pe Octavia.

MAsina e scumpa... 8 ani, fara AC, 1 sau 2 airbag?

Geamuri electrice nu... si un motor jalnic...

Sincer, fara sa fiu malitios... mai bine un Logan de 1.4 cu AC...

Modificat de r&d
Link către comentariu

Nu stiu cati cp are motorul dar, din cate am aflat chiar astazi, masina este mai "fasneata" decat O2 1,6mpi ( din pacate)

Link către comentariu

Nu stiu cati cp are motorul dar, din cate am aflat chiar astazi, masina este mai "fasneata" decat O2 1,6mpi ( din pacate)

parca 75 de cai are motorul de 1.4 ..care ala e chiar varza....

Link către comentariu

parca 75 de cai are motorul de 1.4 ..care ala e chiar varza....

Omu` se refera la O1 1,6mpi :Driver:

Link către comentariu

ok... va multumesc pt pareri... dar sa va mai spun unele lucruri :

Diesel-ul nu-mi plac e (e o parere personala, cei care au sa nu se supere, ii rog), in al doilea rand are abs si servo... lucruri care ma intereseaza foarte. pe cand aerul cond. mai putin, are geamuri electrice doar pe fata, iar motorul merge super.. e foarte vioaie + ca am mers cu ea... am condus-o.

Deci cati cai putere are.. cred ca 102.. dar nu ma intereseaza foarte mult pt. ca nu particip la curse.

Cam asta stiu despre ea, ma rog are si alarma inchidere centralizata... etc!

Va tin la curent sa stiti ce am facut pina la urma. Va multumesc !!! :Driver:

Link către comentariu

De unde 102 cp???Sunteti siguri?

Eu cred, de fapt sunt aproape sigur ca este motorul ala de 75cp.

Foarte bun pe Felicia... dar total neinspirat pe Octavia.

MAsina e scumpa... 8 ani, fara AC, 1 sau 2 airbag?

Geamuri electrice nu... si un motor jalnic...

Sincer, fara sa fiu malitios... mai bine un Logan de 1.4 cu AC...

Toatal de acord cu tine.Din cate am vazut in cataloage auto din '98 Octavia nu avea 1.6 mpi si 102 cp,ci numai 75,care e un pic (mai mult) cam puturoasa...

Link către comentariu

Te contrazic un pic, exista din 1998 si varianta 1.6 SR (102 CP)...dar nu vad de ce nu verifica in talon puterea inscrisa, pt. lamurirea acestui aspect.

Link către comentariu

Ne-am abatut de la sub topicului.

Eu zic ca merita! e o masina fiabila,designul la primele modelel nu e cel mai frumos,dar masina e mare,spatioasa si cu un portbagaj imens...

Link către comentariu

Eu am Octavia 1 din 1999, motor 1.6, 102CP. Este adevarat ca exista si motor de 1.6 cu doar 75CP(am vazut pe model din 2000). Am 132.000 km si nu am nimic de reprosat.

Link către comentariu

Oameni buni... m-am informat... masina are 102 CP !!! si dupa cum v-am mai spus.. merce super !

Astept data de 28 ianuarie sa pot lua legatura cu cel care o vinde, acum e in concediu !! VA tin la curent !

Link către comentariu

daca e intradevar de 102 cp merita fiecare banut din cei 5.000 euroi, daca e de 75 sau mai putin de 102 crede-ma ca o sa te plictisesti foarte repede de ea ( nu merita)

stiu ca esti incantat de ea , dar dupe ce te obisnuiesti zambetul iti dispare mai ales cand vrei sa faci o depasire. gadeste-te la asta cand o sa pleci la mare cu prieteni si cu portbagajul plin , pune totul pe seama celor asa zisi 75 cp

Link către comentariu

Va multumesc pt sfaturi, dar cred ca o sa renunt si la aceasta masina... doresc mai mult sa-mi iau una noua, sau ma rog un an cat mai recent..2002-2003....

Va doresc mult succes in continuare!!!

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!