Jump to content

Retrofit AC

alynush
 Share

Postare recomandată

nu stiu daca a mai deschis cineva un astfel de topic,insa as vrea sa stiu daca a mai facut cineva sau ma poate ajuta.detin vw polo classic 1.9 sdi cam chel si as vrea sa ii montez ac...mi`ar trebui cam toata instalatia,compresor,furtune,tevi...stie cineva daca se poate monta si cam ce piese mi`ar trebui?:D

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Las-o balta. Te costa enorm.

Ti-ar trebui cam asa : radiator pt ac , conducte, senzor presiune pt instalatia de ac, alt radiator pt motor, alta unitate climatic ( cea fara ac nu are butonul pt activare), compresor, alta rola de intindere, alta curea accesorii, alt alternator ( din ce am vazut in desene, nu am verificat codurile)+ cleme de prinderept conducte + fire + releu +manopera.

Mai uitasem de evaporator+ senzorul de pe evaporator si de senzorii de temperatura de la gurile centrale si de la gura de la picioare sofer ( cred ca nu le ai nici pe astea) + senzor temperatura exterioara.

S-a mai discutat despre asta pe topicul de fabia parca.

Modificat de gabip
Link către comentariu

daac vrei sa fie ceva OEM sau asemanator..de rupe la buzunar..nu merita.

Link către comentariu

faza e ca taicamio are un matiz dotat cu ac,si vrea sa`l dea la rabla...si as lua instalatia de pe ala...insa nu stiu daca merita munca si daca se potrivesc piesele cu ceva modificari:D

Link către comentariu

• NuCeTaNu a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!