Jump to content

Audi 80 Butoias si B4

ManiacuV6
 Share

Postare recomandată

Am un Audi 80 din 1989 si m-am gandit sa o imbunatatesc un pic.....(masina e buna si nu merita sa o vand si sa iau alta cu optiuni)

Pe masina s-ar putea monta:

1) geamuri electrice(toate 4) M-ar interesa dificultati ce as intampina

2) oglinzi electrice (cred ca nu is probleme)

3) aer conditionat (daca visez un pic poate ceva climatronic) Aici e marea problema

4) injectie(motorul e clasic de 1,8 cu carburator)-- un upgrade de la 90CP la 115CP(asa stiam)

5) inchidere centralizata ( am montat-o punand de aia universala, aia tip original face probleme la ger si o alarma amarata)

6)intrebare : exista fete de portiere pe fata---spate care au loc pentru boxe( versiunea cheala le are in bord si sunt cam varza----- si se pot monta in spatele banchetei pe polita))))

Si ce mai credeti voi ca s-ar putea monta..........

Multumesc de ajutor

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De acord. Voi vorbi si cu el dar nu mai stie nimeni nimic???

Link către comentariu

1) geamuri electrice(toate 4) M-ar interesa dificultati ce as intampina

exista kit-uri complete, in general firmele care monteaza alarme se ocupa de asa ceva, si costa aprox. 150$ pt geamurile fata

2) oglinzi electrice (cred ca nu is probleme)

habar n-am, oglinzile mele erau reglabile din interior, dar manual

3) aer conditionat (daca visez un pic poate ceva climatronic) Aici e marea problema

este supercomplicat, nu cred ca se leaga cineva la cap cu asa ceva

4) injectie(motorul e clasic de 1,8 cu carburator)-- un upgrade de la 90CP la 115CP(asa stiam)

motorul meu era injectie mecanica multipunct, 90CP, in oras este mai mult decat suficient, iar in afara e rezonabil. Masina are 1050kg

5) inchidere centralizata ( am montat-o punand de aia universala, aia tip original face probleme la ger si o alarma amarata)

si eu am avut tot inchidere centralizata electrica, pe 4 usi, montata ulterior

6)intrebare : exista fete de portiere pe fata---spate care au loc pentru boxe( versiunea cheala le are in bord si sunt cam varza----- si se pot monta in spatele banchetei pe polita))))

sub luneta aveam 2 boxe amarate, care le-am crapat repede, asa ca am cumparat 2 boxe maaari JVC, care nu incapeau in locasul original, asa ca am taiat cu flexul doua gauri cat china sa-mi incapa boxele. Merita.

Si masina mea era cam cheala, singurele dotari (daca se pot numi asa) erau servodirectia, turometrul, reglarea electrica a farurilor, turela, inchiderea centralizata si alarma, ultimele doua le-am montat eu. Aaaa, si aveam un eleron bengos, original. Si carlig de remorcare :(

Link către comentariu

Multumesc de raspunsuri...................

Am uitat sa precizez ca nu are nici servodirectie deci si asta trebuie rezolvata.....

Cred ca se ia de pe o masina de dezmembrari si se pune caseta de servo pompa de servo si bidonul de ulei de servo si gata...............

la alea cu aer nu stiu ce e asa de diferit ( poate numai gaurile din bord si plasticaraia de al climatizare)

Geamurile se poat rezolva usor la fel ca si servodirectia( se ia de pe alta masina de sacrificiu)

Ma gandesc daca nu are cineva ceva documentatie despre Audi 80 Butoias si B4 si vrea sa am ajute

Modificat de ManiacuV6
Link către comentariu

hopa penelopa, am sapat adanc si am gasit o poza cu fosta mea masina si cu fosta mea prietena. Poza e din 2001 si e facuta la Baile 1Mai, BH:

csa39iz.jpg

dar documentatie nu am :( cauta pe internet cu Gogu, gasesti multi fani.

Link către comentariu

Chiar nimeni nu are documentatie ?????? Ca pe net ca sa gasesti ceva valabil ai de cautat cativa ani..........

Sau modelul asta de Audi e deja in apus...........

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Cea mai buna solutie e sa gasesti unu neinmatriculat si sa iei ce poti de pe el.Eu am avut pe vremuri un 2.8e quattro si stiu ce greu gasesti una-alta.

Link către comentariu

Aha !!! pai eu la asta ma gandeam........ Ca alta solutie nu vad...

Si climatronicul se poate monta pe una fara(adica transfera de pe o masina pe alta) Stiu ca trebuie schimbat partea de climatizare toata din bord, apoi ceva instalatie electrica....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

care o poza cu felul cum arata modulul de comanda la climatronic pt audi 80 motor de 1,8E?????????

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut!

Eu am un B3 din 1990 full electric, ABS, discuri ventilate fata, discuri spate, servodirectie deci are tot ce ai enumerat tu, in afara de aer conditionat. Din cate m-am interesat asta din cauza ca a fost facuta pentru tari cu clima rece (in schimb are trapa electrica). La fel ca si tine am inceput sa ma interesez pentru aer, dar in final m-am cam lasat pagubas. Toti spun ca e foarte complicat (cea mai mare problema ar fi cu modificarea bordului si a instalatiei electrice, ca ideal ar fi sa gasesti o masina care a avut aer, sa iei de pe ea toate agregatele alea de pe la motor, inclusiv bordul). E singura optiune pe care mi-as mai dori-o, asa ca hai sa tinem legatura, poate reusim sa punem cap la cap ceva informatii si sa ne realizam visul. Daca mai tii minte noi am mai discutat in privinta cutiei de viteze de la acesta masina care era de Passat si era puturoasa, pana la urma am cumparat un alt B3 superieftin din 1989, aceeasi motorizare si mi-am rezolvat problema, acum am si piese de rezerva o gramada (inclusiv motorul care merge super), dar din pacate nici asta nu are aer conditionat.

Faza tare e ca mai am un Golf II din 1987 model american (poza din profil) care are are conditionat din fabrica si functioneaza super.

Bafta!

Modificat de elenic2000
Link către comentariu

E topicul mai vechi insa pot spune ca incerc sa te ajut cu ce stiu :blink:

Link către comentariu

Sa inteleg ca ti-ai montat deja aer conditionat?

Link către comentariu

Inca nu. Insa astept sa cumpar o masina cu numere straine:P

Link către comentariu

Daca reusesti, sa-mi spui si mie daca merita efortul. Cred ca merge si de pe B4, totusi.

Modificat de elenic2000
Link către comentariu

Daca merita efortul e o intrebare cu 2 taisuri. In primul rand daca ai de pe ce masina sa iei tot ce iti trebuie( instalatia din bord, modelul cu ventilatorul montat orizontal, conducte, radiator, condensator, compresor , curea , fulie arbore cotit, instalatie electrica , panou comanda aer) treba e simpla. De pret :D , sa fie cat mai mic.

Daca te duci la dezmembrari e dezastru . Au niste preturi de te lasi pagubas.

Link către comentariu

am un prieten care a dezmembrat un audi 80 89' si cred ca gasesti la el cam tot ce ai nevoie

0744640634 dan

Link către comentariu

insa vara merita :D :D

Nu e chiar asa de complicat precum pare. In principiu daca ai de pe ce masina sa iei e simplu. Recomanda sa schimbi oringurile ce etanseaza conductele de diferite piese ale instalatiei de frig.

Link către comentariu

• 1 month later...

Uite cum poti lua ETKA, SOTE sau ALL DATA: dai cu GOOgle la softpedia, cauti acolo mtorrent. descarci mtorrent, instalezi, in fereastra din dreapta sus bagi cuvantul cautat, se deschide o pagina cu torrente si cauti ce te intereseaza. Ai gasit? Esti baftos, nu... incerci la alta pagina cu torrente. Ai gasit, descarci torrentul si succes!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!