Jump to content

B(lack) B(eauty) alias B.B.

DonzDonz

Postare recomandată

New session sau sunt pozele de la sesiunea de acum o luna?

Oricum ar fi, speechless!

Modificat de maxyone
Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DonzDonz

41

• maxyone

7

• PH93PLM

3

• NaikonutZ

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este sesiunea de atunci.

Sunt pozele de atunci facute cu camera lui Cristi.

O noua sesiune nu poate iesi la calitatea asta ca deja am urme noi de "romanisme". De la urme de mingi pana la sacose, etc.

Acum e servisata (lichide si filtre noi), curatata, aranjata, pregatita sa se intoarca in europa.

Drive safe!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intorsi din excursie, cu niste cifre elocvente:
3 adulti in masina, bagaj mediu plin pana la rulou, aer si faruri tot timpul on.

post-2440-0-74369900-1377947417_thumb.jp post-2440-0-02154000-1377947425_thumb.jp

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Back to OEM style!

Multumesc inca o data, pe aceasta cale, colegului flo1984 pentru ajutor.

Mult mai clear, simplu & nice, parerea mea.

post-98967-0-36749700-1380108420_thumb.jpost-98967-0-24276900-1380108497_thumb.j

Link către comentariu

Nu la led-uri, ci la footrest-ul look gti.

Pt ca nu mai e aluminiul ala acolo sa reflecte ai impresia ca nu mai lumineaza.

;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pe sistemul construiesti ziua si se darama noaptea, asa m-am pregatit de iarna, zic eu, si am stergatoare noi care isi fac treaba grozav, totodata am realizat ca nici o minune nu tine mai mult de 3 zile si ca schimbarea foliei pt look, a produs damage la degivrare si uite asa am 3 linii de pe hayon care sunt intrerupte.

Asta gratie prestarilor servicii din Romania si culmea prestator de pe vwforum.

Nu-mi inchipui in ce stadiu sunt antenele radio de pe geamurile portbagajului.

Capacele de tabla le pot valorifica abia dupa ce o incalt de iarna, momentan sunt ready to.

Tks, maxyone!

Link către comentariu

Chiar imi pare rau sa aud de problema cu degivrarea. S-o putea rezolva in vre-un fel sau doar prin schimbarea lunetei?

Teoretic ar trebui sa rezolve cei cu folia...dar prin cate ai trecut cu ei, nu stiu ce sa spun.

Pacat ca se intampla asa ceva. :(

Link către comentariu

in teoria mondiala da, cei ce au facut stricaciunea ar trebui sa repare, dar aici nu e cazul.

exista ceva solutii, dar destul de greu accesibile, sa dau iar folia jos si sa repar stricaciunile si apoi aplicata alta folie si de aici exista riscul sa se vada urat reparatia facuta pe bavuri, sau da, solutia extrema schimbarea geamului care o evit din motive economice in primul rand si in al doilea rand ca nu ma risc la o asemenea operatiune in service-urile noastre.

astept totusi si raspunsul oficial a celor de la folie, sa vedem ce raspuns are, si ma gandesc ca macar in al 1000-lea ceas sa se ia masuri in conditiile in care e comerciant pe vwforum.

asta e Romania, si ma oftica tot timpul..... vorba aceea. cat de incantat eram de micile detalii la pregatirea de iarna, pe atat de dezamagit sunt cand am vazut azi dimineata bucata de geam care nu dezabureste...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ma intorc de la un drum destul de lung cu vreme ploioasa pt a testa noile stergatoare si pot zice ca merita si ultimul leutz sau ultimul cent.

Sterg impecabil si pe ploaie torentiala, stergatoare treapta 2, si in mod normal si pe ud, aproape uscat si ce ma mira foarte placut ca nu fac zgomot deloc. Dar absolut deloc, nici scartait, nimic.

Cele vechi erau si ele inca functionale dar incepuse la un capat sa se rupa si am decis sa le schimb. Totodata aveam un scartait cand era geamul f putin ud.

Concluzia: merita investitia si schimbarea lor inainte sa cedeze de tot, da o senzatie linistitoare ochilor fiind foarte silent.

Drive safe!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!