Jump to content

Golf 5 2.0 tdi

kadan

Postare recomandată

Salutare tuturor!!  :D

M-am hotarat sa-mi prezint si eu masina dupa o posesie de 6 ani, cam tarziu stiu :D

Este vorba de un golf 5 2.0 tdi,140 de cai, cod motor BKD, cutie manuala 6 trepte,  anul fabricatiei 2004, achizitionata in 2007 din Germania la 105000 km, in prezent jucaria avand 210000 km.

Dotari din fabrica:

-climatronic

-senzori de lumina / ploaie / parcare

-cotiere fata / spate

-cruise control

-cotiere fata / spate

-4 geamuri electrice

-etc.

Modificari:

-bara fata + grile + praguri gti

-bara spate r32 AM + tipsuri

-faruri DEPO (lupele au fost modificate) + xenon D2S

-stopuri JOM

-volan GTI

-kit pedale GTI

-navigatie RNS 510 replica

-arcuri GTI

-jante GMP Ninja 17

-la motor un mic soft de 20 caluti

Si cateva poze:

post-106402-0-23229700-1366044322_thumb. post-106402-0-92323700-1366044367_thumb. post-106402-0-91563900-1366044603_thumb. post-106402-0-65273200-1366044745_thumb. post-106402-0-13104800-1366044861_thumb. post-106402-0-97162500-1366044913_thumb. post-106402-0-49436000-1366044968_thumb. 

Link către comentariu

Foarte tare masinuta cu modificari de bun gust! Km fara probleme in continuare!

Parerea mea e ca numarul din fata arata mai bine daca este pus unde ii e locul. Repet, parerea mea. :)

Link către comentariu

Ce draga mi culoarea :D! Multi km fara probleme in continuare!

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Bad post

Sent from my GT-I9100

Modificat de sebip
Link către comentariu
costyserbanescu

arata intr-un mare fel . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute  :D 

Link către comentariu

Foarte frumos. insa am o bila neagra pentru tine :D referitor la numar care este legat cu soricei :( strica tot aspectul masini

parerea mea.

Link către comentariu

Nice car ! Cum au spus si colegii...ridica numarul la loculul lui ca e singurul aspect ce strica imaginea masinii. Pe mine sincer nu ma incanta modelul de jante , dar aici tine de gusturi. Spor in continuare la modificari !

Link către comentariu

In legatura cu numarul, inca nu am gasit varianta buna de prindere si la viteza am decis sa-l prind acolo, pana in toamna masina va sta pe tusa, din cauza masterului care-l fac :(, dupa voi gasi o varianta estetica mai buna ;)

nici mi-e nu-mi mai plac,adica mi-au placut acum 4 ani cand le-am luat, atunci masina fiind stock. Acum intradevar i-ar sta cu altceva mai bine, dar deocamdata nu prea dispun de cash pt modificare, sper ca intr-un an sa le schimb. Ms

te am vazut :)) vrei sticker :))? frumoss rauu 

La toamna in septembrie o sa vreau si sticker, de ce nu?

Link către comentariu

salut , masina e power , foarte faina , o strica insa jantele , cu niste BBS Classix ar arata mult mai bine.

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit . Frumoasa masina , chiar am avut ocazia sa ma urc in ea la Aqua magic si sa ii sterg eroarea de airbag acum cateva saptamani  :D . La cat de bine arata un set de jante ar aranjao perfect . Spor la modificari in continuare , Alex sunt cu G6  :beer:

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit . Frumoasa masina , chiar am avut ocazia sa ma urc in ea la Aqua magic si sa ii sterg eroarea de airbag acum cateva saptamani  :D . La cat de bine arata un set de jante ar aranjao perfect . Spor la modificari in continuare , Alex sunt cu G6  :beer:

Salut Alex, bine te-am regasit si aici :D    O sa fie si ele schimbate dupa ce ma intorc din UK.

E de apreciat ca ti-ai facut masina asa cum ti-ai dorit! Felicitari!

Mersi :D

Link către comentariu

Pai daca vrei ti-l dau si acum..ca mai am 1 sau 2 pe acasa negre:) gasesti date in profil.

:offtopic:

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!