Jump to content

Valori unghiuri

alex_pescaru
 Share

Postare recomandată

Aveti idee care sunt valorile pentru camber, caster si toe pentru un Passat din 2001, sasiu 3B3?

Thanks in advance!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Seria de motor din semnatura este aceeasi pentru care te intereseaza valorile unghiurilor? O sa ma uit aseara un AutoData si o sa iti spun valorile.

Link către comentariu

Alex dar la ce-ti trebuie? Vrei sa le faci acasa? Pentru ca orice stand de geometrie are parametrii in baza de date.

Link către comentariu

Am facut un printscreen ca mi-a fost mai usor. Astea sunt valorile unghiurilor de care ai nevoie:

passatwheels7mi.th.jpg

Link către comentariu

Seria de motor din semnatura este aceeasi pentru care te intereseaza valorile unghiurilor? O sa ma uit aseara un AutoData si o sa iti spun valorile
Da, serie motor AVF, tip caroserie 3B3, tip suspensie fata 1BA.
Alex dar la ce-ti trebuie? Vrei sa le faci acasa? Pentru ca orice stand de geometrie are parametrii in baza de date.

Idea originala asta era... In mare stiu ca unghiul caster nu este ajustabil, unghiul camber este doar in mica masura si doar in tandem - creste pe dreapta si scade pe stanga si viceversa, dar intr-un mod greu de pus in aplicare - prin translatarea puntii fata in raport cu caroseria, iar unghiul toe este posibil de ajustat individual, pe fiecare roata.

Oricum e bine sa mergi la stand cu lectia (partial) invatata de acasa. Poate ala, din graba, seteaza pentru un Passat din alt an de fabricatie/model de sasiu si... :blink: :banghead: :D

Modificat de alex_pescaru
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!