Jump to content

Leoaica mea cea noua

bobo22

Postare recomandată

Salutare tuturor,

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris pe forum.

Prezent sunt in fiecare zi insa pofta de scris nu prea vine. Nici intamplari care sa merite mentionate nu am avut, nici incidente, nici imbunatatiri aduse masinii, mai nimic. Doar benzina si km multi a vazut masinuta care de altfel se prezinta foarte bine. A ajuns la 16500 km.

In martie a facut si prima ei revizie. Avea 13000 km. Am schimbat uleiul si filtrul de ulei la service. Despre filtre mi-ai spus ca se schimba toate la 30 000km. I s-a facut si o scanare completa si masina a iesit ok.

Probleme cu lantul de distributie inca nu am avut. Sper nici sa nu fie. Am inteles de la cei de la service ca la ultimele modele de Leon 1P au pus lantul acela bun, cu care il inlocuiau pe cel cu probleme. Sper sa fie asa.

Consumul este multumitor pentru un motoras micut cum este cel de 1.2L.

La un drum Ploiesti- Bucuresti si retur (pe care il fac foarte des) reusesc sa am un consum de 6.5 chiar sub , cu 4 persoane in masina, fara bagaje. Regimul de mers este destul de alert.

Imi pare rau ca nu am apucat sa ies pe autostrada pana acum ca sa pot vedea daca la 130 km/h media de 7.1-7.2 a scazut. Vara trecuta, cand masina inca nu trecuse de pragul de 10 000 cam asta era consumul.

Oricum ar fi , eu sunt foarte incantat de masina.

Cam atat pentru moment .

Drumuri bune tuturor !

Bogdan

post-64349-0-68030900-1403784096_thumb.j

post-64349-0-23872000-1403784097_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bobo22

19

• STC

8

• Cristian

5

• TIBI_84

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!