Jump to content

black is back golf 6

guesswh0

Postare recomandată

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• guesswh0

87

• Sor!n

16

• The_Ego

12

• redeye

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

cum nu exista un topic in aria golf 6 care sa trateze upgrade uri de SUSPENSII SI ARCURI PTR GOLF 6 (iar eu fiind primul pas nu am dreptul sa il atac:)) ,va intreb aici

amortizorul stock difera ca lungime de amortizorul sport?sau diferenta de inaltime dintre suspensia sport si cea stock este data doar de arc?

ps de ce va intreb,ptr ca la un coleg cu arcuri eibach pro kit avea 1 deget jumatate intre aripa si marginea superioara a rotii (echipare sport)

iar cand am sunat cu un dealer mi a spus ca in urma  montarii arcurilor va avea   3 degete pe spate si 2 in fata,...in final dupa ce se aseaza sa inteleg ca se duce in 2 degete pe spate?cam ciudat,eu acum am aproape 3 (echipare stock)

Sunt curios daca faci modificarea cum o sa arate , sunt si eu interesat sa o mai las putin . Cred ca luna asta o sa fac trecerea ori la Eibach ori HR , am vazut mai multe laude pentru H&R decat pentru Eibach , multi zic ca ar cobora garda inegal arcurile Eibach .

Link către comentariu

updating my exchaust tips.................B.O.R.L.A.

post-119733-0-59498700-1366809096_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Poti sa mai pui 2-3 poze cu farurile noaptea. Doar DRL, pozitie, pozitie + scurta etc :)

Link către comentariu

@rave,oi avea eu un nikon insa am nevoie CLAR de un dsrl ptr operatiunea asta :winter:  iar eu posed un bridge.

Link către comentariu

pe o vreme asa frumoasa....cum sa nu stea si mandra la pozat :icon_cool:  :icon_cool:  :icon_cool:

post-119733-0-37450000-1366985188_thumb.

Link către comentariu

2 new exchaust on she s ass;)

maine ne am programat la un polish +ceara la dth auto,sper sa avem o experienta placuta

post-119733-0-38280200-1367230397_thumb.

Link către comentariu

Ain't she a beauty? 

off: BTW "2 new exchaust exhaust tips on she s HER ass;)"  Scuze, nimeni nu s-a nascut invatat ;)

Link către comentariu

tipsurile astea 2  asa sub bara nu vin foarte bine , incearca o alta bara sau decupeaza bara , nu vreau sa te superi pe mine , dar vin aiurea .

Link către comentariu

@rusen tipsurile nu sunt sub bara,uite te cu o pagina in urma,sunt bagate in bara,soryy for the quality,sunt facute cu telefonul.legat de rezultat eu sunt pe depln multumit de baietii de la borla;)

@ronald....asa i la repezeala cu telefonul,data viitoare o sa renunt la touch:))))))))))))))))))

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

De ce nu ai inlocuit bara si sa iei spoilerul de GTi? Le gaseai la un pret f ok si schimba mult masina chiar daca diferentele luate separat par subtile.

Apropo, e cam silentioasa evacuarea :P

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@the ego,pai din cauza costului,era o varianta a doua sa iau spoilerul de gti AFTER MARKET care mergea pe bara stock insa era facut din fibra si am refuzat sa pun asa ceva pe masina.legat de sunet e ok ptr mine :icon_bounce:

Link către comentariu

@gabi77 :icon_thumleft:

@tdr sunt ca si luate:)))doar sa gasesc o oferta buna;)

@cristian,iti dau pm ca sa nu fac publicitate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!