Jump to content

black is back golf 6

guesswh0

Postare recomandată

eu as fi preferat o imagine cu soare pe capota,acolo ignori umbrele si vezi cum se vede in lumina cea mai puternica...,asa esti pacalit in umbre ca se oglindesc multe lucruri pe caroserie

Link către comentariu
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• guesswh0

87

• Sor!n

16

• The_Ego

12

• redeye

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu as fi preferat o imagine cu soare pe capota,acolo ignori umbrele si vezi cum se vede in lumina cea mai puternica...,asa esti pacalit in umbre ca se oglindesc multe lucruri pe caroserie

Oricum confirm eu ca rezultatul a fost de la cer la pamant. Pe negru se vede clar detailingul, si in general pe culori inchise. Masina chiar daca avea mai putin de 2 ani, deja se matuise putin (spalata numai la jet, apoi stearsa cu carpa, e normal). Mai erau si zgarieturi care apar inevitabil, pete de la pasarele samd.

S-a meritat! Dupa cum am zis, pentru unul tipicar, probabil rezultatul nu i se parea 100% perfect. Dar avand in vedere pretul.......(180lei) no comment

Uite si o poza facuta cu telefonul, masina era putin prafuita

img00097201209301425.jpg

Modificat de redeye
Link către comentariu

arata bine farurile D-Lite.. in partea de jos exista bec de pozitie sau e DRL-ul pe post de pozitie?

Link către comentariu

Salut!

Cat au costat farurile?  cu tot cu xenon si instalare?

Esti multumit de ele ? de ce ai ales 6000k ?  original parca e 4300k nu?

Au anulatoare de erori in bord? din ce an e centrala ta? se codeaza pe centrala sau nu?

Modificat de mark21
Link către comentariu

gabi77 ,ti am rasp in alta arie.ptr orice informatie care te poate ajuta iti stau la dispozitie PM.

@mark21multe intrebari,o sa le iau pe rand.pret 320euro,xenonul separat 250 ron instalatie 6000k Canbus Pro ballast CN light xenon bulb NSSC,6000k ptr ca am vrut din start lumina alba rece.original da e 4300k.anulatoare de erori au + au fost puse si cate o siguranta ca sa nu existe erori in bord.centrala nu stiu sa-ti zic din ce an e,in schimb pot sa afirm ca am comandat masina a doua zi dupa ce au fost publicate preturile pe site ul oficial in 2008 si a fost adusa in februarie 2009.legat de coding pe centrala nu a fost nevoie///de ce a fost nevoie  in schimb de o reglare a lor cu acest aparat ca sa le puna pe pozitie

post-119733-0-06379000-1366220307_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

te-ai grabit cu instalatia de xenon... daca e MY2009, functiona si cu instalatie xenon chioara, fara can-bus, can-bus-pro etc. ;)

Unde le-ai gasit cu 320 euro? ca pe site sunt 348 euro - http://www.dectane-romania.ro/index.php?detalii=4978719

LE: sigur sunt Dectane? vad o diferenta intre farurile tale si cele din pozele de pe site-ul Dectane... becul de semnalizare mai are un plastic transparent semiopac in fata, parca seamana mai bine cu cele OEM

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

@gabiB77 am vb telefonic,cu siguranta am alta centrala,legat de locul de unde le am achizitionat ti am zis tot telefonic;),iar legat de diferente eu nu le vad.exista la amandoua acel plastic transparent semiopac in fata,mie mi se pare identice si la fel;).seria e d-lite de la dectane.oricum o sa ti le arat live;)la o spontana.

post-119733-0-57393900-1366234234_thumb.

post-119733-0-69058300-1366234237_thumb.

Link către comentariu

nu i nici o problema, sunt pe on de cand o sa pun cheia in contact spre CP sau JR:)

Link către comentariu

Deci pana la urma sunt cele dectane? Iesiti si voi la o bere astea din Buc :D si lamuriti-ma si pe mine.

Link către comentariu

am comandat farurile de  la un importator oficial dectane din romania.iti dau pe pm dc vrei detaliile sa nu fac reclama.legat de meeting  ne vom arata disponibilitatile in aria intalniri spontane

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

asa ceva si-a facut cineva ?daca da, de unde ati luat leduri w5w pe o singura parte rosii si cate leduri au incaput in lampa?

post-119733-0-97091400-1366392671_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

AM eu rosii acolo, dar nu am pus leduri, imi dadeau eroare, am pus becuri rosii, poti vedea la mine in topic cum se vad

Link către comentariu

cum nu exista un topic in aria golf 6 care sa trateze upgrade uri de SUSPENSII SI ARCURI PTR GOLF 6 (iar eu fiind primul pas nu am dreptul sa il atac:)) ,va intreb aici

amortizorul stock difera ca lungime de amortizorul sport?sau diferenta de inaltime dintre suspensia sport si cea stock este data doar de arc?

ps de ce va intreb,ptr ca la un coleg cu arcuri eibach pro kit avea 1 deget jumatate intre aripa si marginea superioara a rotii (echipare sport)

iar cand am sunat cu un dealer mi a spus ca in urma  montarii arcurilor va avea   3 degete pe spate si 2 in fata,...in final dupa ce se aseaza sa inteleg ca se duce in 2 degete pe spate?cam ciudat,eu acum am aproape 3 (echipare stock)

post-119733-0-14844700-1366469507_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Acum astept cu nerabdare un nou upgrade ce urmeaza sa soseasca, dar il las pe el sa vi-l prezinte! :)

Link către comentariu

before and after,pam pam :D  :winter:  :mop:  :RO flag:  :zzzzz:  :beer:  :tuktuk:  :sick:  :lol:  :D  :icon_thumleft:  :sly:  :bom:  :icon_bounce:  :icon_geek:  :10[1]:  :soothe[1]:  :soothe[1]:  :icon_rendeer:  :icon_rendeer:  :001:acum am o multumire sufletesca.rcd ul ala 210 cu gaura aia in bord tare ma stresa

post-119733-0-50755500-1366569123_thumb.

post-119733-0-82336400-1366569126_thumb.

post-119733-0-71193900-1366569129_thumb.

post-119733-0-36851700-1366569420_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Ehee...acum e altceva! Welcome to rcd510 ! Si nu in ultimul rand volanul care probabil nu va fi observat de multi.

Felicitari!

Link către comentariu

@bosseby ti am dat pm

@alex83 da prin 2009 sau 2010,nu mai stiu exact,in prima pagina e specificat lucrul asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!