Jump to content

black is back golf 6

guesswh0

Postare recomandată

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• guesswh0

87

• Sor!n

16

• The_Ego

12

• redeye

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

mda ! cam asa e ! dar nu prea imi dadeam seama . stiu ca detroit , charleston , astea sunt doar pe 18 

Link către comentariu

Eu stiu ca exista si oem pe 17 dar nu in culorile alea (poate le-a vopsit.

Daca nu sunt oem, cum sunt astea dpdv al calitatii?

Modificat de redeye
Link către comentariu

din seria raspunsuri.

@ rave multumesc

@ bosseby dc erau detroit le as fi editat in prezentare .marca lor e  threeface italy

@ redeye testul calitatii  l au trecut cu brio in 3 ani.e un mare plus interiorul negru ca fac front comun cu culoarea cauciucului,si desi sunt de 17 in multe cazuri par de 18.

@ cauciucuri goodyear eagle F1 225.45.17

din seria closer look

post-119733-0-49262300-1365714121_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

@ionutblv multumesc mult

@ dragi colegi black'ul meu cere un detailing exterior si nu prea stiu unde sa il fac.unde gasesc raportul calitate-pret cel mai bun.voi unde l-ati facut?

ps ca sa nu facem reclama ast pm.multumesc anticipat

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

@sorin,vreau sa i fac neaparat un polish si o ceara solida.e prima oara cand vreau sa o rasfat la un salon pe "mandra".din ce am gasit pana acum ar fi pbn -500 ron,expert detailing 431ron,si dub detailing insa aici inca n am primit pretul ptr o asfel de operatiune.ma mai documentez,sper ca in final sa iau varianta cu cel mai bun raport calitate pret

Link către comentariu

Pentru polish, cei de la Dub Detailing mi se par cei mai profi .

se pare ca mi-au raspuns,450 ron ptr un MINIM de corectie:))))))).La banutii astia mai bine merg la firme PROFI ca  Porche Bucuresti Nord sau Expert Detailing care imi dau un MAXIM de corectie cu aceeasi banuti.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Nu stiu cat de profi sunt cei de la pbn cand vine vorba de detailing. De obicei nu exista ieftin si bun, dar depinde cam ce vrei de la detailing.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@the ego,sincer nu stiu nici de unii nici de altii,vreau un polish bun si o ceara pe masura si dc se poate si un pret corelat cu primele doua actiuni.saptamana asta o sa aleg ceva de pe piata,sper sa fie o varianta buna

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

@the ego.cam asta ar fi exemplul cel mai bun.sa ajung cu luciul la nivelul astuia din poza.din pacate atat pbn cat si expert D. am gasit f multe reviewuri negative.asa ca ptr detailingul de saptamana asta nu am nici o ideea profi.

post-119733-0-74760000-1366051468_thumb.

Link către comentariu

Asa straluceste a mea acum. :)

P.S.: Poti cere o oferta de pret la colegul Coexist, de la DTH Auto, unde am facut si eu detailingul.

Link către comentariu

E foarte foarte pretentioasa culoarea ta! Am un negru la fel in familie si e cea mai pretentioasa dintre toate (la zgarieturi,matuiri etc).

Dar recunosc ca e si cea mai frumoasa. :D

LE: Uite, asa arata cel negru dupa interventia tipului de care ti-am spus pe PM ca are preturi mici. Satisfacator, nu? (poza este facuta de el, isi face poze la toate lucrarile)

56405729223393754816214.jpg

60326329223389754816618.jpg

PS: Se vede si a mea oglindita :)) (in spoiler fata)

Modificat de redeye
Link către comentariu

LE: Uite, asa arata cel negru dupa interventia tipului de care ti-am spus pe PM ca are preturi mici. Satisfacator, nu? (poza este facuta de el, isi face poze la toate lucrarile)

Pozele nu sunt procesate deloc? :)

Link către comentariu

Pozele nu sunt procesate deloc? :)

Nu sunt editate absolut deloc, dar avea un Nikon profesional

Link către comentariu

Destul de multa culoare si sharpness in poza....In fine,poate mi se pare :)

Eu chiar nu le-am editat absolut deloc. Probabil bagase pe vre un mod care face asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!