Jump to content

black is back golf 6

guesswh0

Postare recomandată

Urmaresc inca din 2009  acest forum si m-am decis sa prezint in sfarsit masina.

MK6 ele l-am comandat in decembrie 2008 si a ajuns in februarie 2009  fapt care mi-a provocat multe insomnii.

A fost primul golf  in doua usi iesit de pe poarta PBN-ului la acea vreme.

Optionalele nu au fost multe pentru ca in varf de lista a fost motorul totusi  as putea enumera

pachetul interior sport cu scaune sport,cotiera centrala spate,scaune spate rabatabile si o stofa mai speciala nu i-am retinut numele,volan si schimbator imbracate in piele,vopsea black magic pearl  si cam atat din ce imi amintesc acum.

post-119733-0-72565700-1365538947_thumb.

post-119733-0-88186400-1365538950_thumb.

post-119733-0-91098600-1365538957_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu
  • Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• guesswh0

87

• Sor!n

16

• The_Ego

12

• redeye

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

multi km fara probleme ! ai un istoric cu ea sa inteleg. baga ceva poze mai noi... imbunatatiri... schimbari ! 

Link către comentariu

Masina asta nu ai mai prezentat-o in cateva randuri pe forum?

Daca nu ma insel am vazut-o parcata pe Iuliu Maniu acum ceva vreme.

Multi km fara probleme !

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am vazut masina live si este foarte frumoasa si dotata in stadiul actual. Sa pui cateva poze mai recente cu ea. Multi km fara probleme!

Link către comentariu

@ sorin  salut sorin si ms ;),old school pe magheru;)...ce vremuri

@ the ego  a fost pe mai multe forumuri,pe www.golfmk6.com  a  fost forumul de baza pentru o perioada dupa care au intervenit alte prioritati

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Vezi ca ai pus un link la captain howdy :))

www.golfmk6.com voiai sa zici :P

Asteptam poze cum arata acum.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

modificari:

interior

cotiera centrala

volan piele gti

exterior

Faruri DLite VW Golf VI 08 + _drl optic negru

instalatie  6000k Canbus Pro ballast CN light xenon bulb NSSC

leduri numar albe NSSC

jante "speciale" made in italy

etrieri vopsiti in rosu

inlaturare inscriptie motor si golf de pe haion ptr un clean look

toba borla

ornamente borla

evacuare dubla custom

difuzor custom

folie Llumar initial 5% dupa care am trecut la 50% din dorinta de a fi mai mult un privacy glass si nu rupta in doua.

Daca imi mai amintesc ceva o sa revin.Pozele sunt in lucru caci trebuie sa le prelucrez la o dimensiune mai mica.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Faina bijuteria. Felicitari.

Nu afecteaza cu nimic faptul ca ai dat cu vopsea pe discuri?

Link către comentariu

Ciudata prezentarea, n-ai spus nici macar ce motorizare e, dar as presupune, dupa etrieri, ca e 1.2 TSI sau 2.0 TDI 110 CP. Sunt curios cum arata acum masina, dupa toate modificarile.

Link către comentariu

Motorul e 1.6 daca-mi aduc bine aminte. Discurile se curata singure dupa cateva frane...

Era sa intreb de ce nu ai capac la suportul de pahare din consola apoi mi-am adus aminte ca ai facut retrofit la cotiera ;)

Link către comentariu

Ce poti sa zici despre faruri?

Lumineaza bine, sunt ok, ceva probleme cu ele? Ai o poza cu ele aprinse?

Link către comentariu

Frumoasa masina, insa lucrul la etrieri putea categoric sa fie mai ingrijit :lol: Ia exemplu de la je:

post-16418-0-41058300-1365590876_thumb.j     post-16418-0-42164700-1365590892_thumb.jpost-16418-0-30956900-1365590905_thumb.j

Curatare cu degresant, curatare cu diluant, izolare cu masking tape, grunduire, doua straturi de vopsea si un strat de lac.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Foarte frumos arata in acest stadiu  :icon_thumleft: .

Cumpara fusta spate GTI-like ca sa scoata mai bine in evidenta evacuarea. Cum se aude?

Link către comentariu

din seria raspunsuri

@ rave multumesc

@ ronald a rasp rave

@ davidasu multumesc

@ rave legat de faruri eu am avut doar halogen si nu am vrut sa imi pun xenon fara lupa sub nici o forma.nu am dorit compromisuri pe aceasta masina,din acest motiv am ales sa fac mutarea doar atunci cand va aparea ceva sa ma multumeasca 100%.De luminat lumineaza........si dupa ce mi le-au  reglat la acel aparat al lor am asteptat testul suprem..sa vina seara:)))cu binele ma pot obisnui :)))acum sa-ti dau un rasp pe masura nu stiu cum m-as obisnui sa trec din nou la halogen:)))mi ar fi atat de greu

.probleme?!,pai a trebuit sa se intervina cu niste sigurante sa fenteze computerul de bord.

@ bwwlan poza cu etrierul era o poza de cum arata dupa 2 ani de uzura,nu ca el  ar fi fost vopsit in stadiul ala.uite nu m am gandit ca se poate interpreta varianta ta.

@ dinu-s evident asa se face

@ rusen nu sunt la prima isprava pentru ca operatiunea asta nu am facut o niciodata personal.Am fost la un service specializat pe astfel de lucruri.

@ redeye multumesc si la fel

@ cj paul multumesc si la fel

@ the ego multumesc,asemenea si al tau ,difuzorul e facut custom cu ornament de buza ptr a contura evacuarea.

legat de evacuare,e o chestiune de gust,i am rasp si lui redeye pe privat.la mine a decurs in felul urmator.mi-au pus o toba care se auzea foarte tare si imi vibra geamul pasagerului cu schimbatorul pe liber,m au pus sa  aleg pe cea de a doua varianta ,una care pe loc se aude mai deloc spre deloc:))))))insa cand o turez la 2500-4000 e divin,fapt care mi a afectat consumul in sus,dar ce sa i faci  cu totii stim ca  placerile costa....

Dupa o perioada mi am dat seama ca e cea mai buna alegere pe care o puteam lua in aceea vreme. vrei sa mergi linistit ,atunci trebuie sa ai si un ambient placut,daca o calci si mergi sportiv ,inseamna ca esti in cautarea unei asfel de senzatii iar sunetul e atat de placut incat parca ai vrea sa o tii numai in 2500-4000:)))))

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Ce planuri de viitor mai ai pentru ea? Eu iti recomand ca un urmator upgrade lampi la picioare si in portiere, efectul vizual este maxim noaptea. :)

Link către comentariu

@sorin,planurile prefer sa nu le spun.prefer sa le divulg direct pe masina;)

photo shoot

post-119733-0-60085700-1365686803_thumb.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!