Jump to content

VW Golf 4 1.6

StaiJosAi4

Postare recomandată

Salutare si bine v-am gasit.

Sunt mandru posesor a unui VW Golf 4 Edition din 2000.

Membru sunt cam de un an de zile insa nu prea am acordat atentie forum-ului.

Am sa fac si eu o scurta prezentare a bijuterie mele :D

Dotari:

ABS, ESP, Climatronic, Geamuri electrice fata/spate, Oglinzi electrice si incalzite...

Motorizare: 1.6 16 V 105 CP

Am sa postez doua categorii de poze. Prima cu masina in momentul achizitionarii, iar urmatoarea cu modificarile aduse pana in prezent.

post-107290-0-92037300-1365446048_thumb.post-107290-0-18581000-1365446049_thumb.post-107290-0-48228700-1365446049_thumb.post-107290-0-17033900-1365446220_thumb.post-107290-0-30141500-1365446353_thumb.

Cat de curand as vrea sa ii vopsesc bando-urile si manerele in culoarea masinii plus folie pe stop-uri.

Astept pareri cat mai sincere si sugestii. :D

Modificat de StaiJosAi4
Link către comentariu

inca un edition!! Bine ai venit,bandourile merg vopsite,manerele la usi nu stiu cat vor tine,s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Seara buna.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

spune ami multe detalii despre masina, pune si poze cu interiorul.

Parerea mea e ca toba aia cam strica peisajul, plus ca risti sa o dai de pamant daca va trebui sa mergi pe drumuri accidentate.

Legat de vopsirea bandourilor si manerelor, va tine doar daca procedura se va efectua corect, Cu fuller pt plastic, cu tot tacamul, nu le stiu prea bine insa daca dai direct cu vopsea peste pasticul curat nu iti va tine f mult.

Dar, la orice atingere fie accidentala fie ca cineva nu a avut loc de masina ta zgarieturile vor fi vizibile. Pe cele negre chiar dsca se zgarie sunt solutii pt bandouri care acopera zgarieturile.

si eu am avut la inceput ideea de a le vopsi insa m-am razgandit dat fiind tara minunata unde traim.

Oricum, important e sa se faca pregatirea suprefetelor corect pt a prinde cum trebuie vopseaua.

Motorul e suficient de potent pt o persoana ponderata, insa important e sa nu abuzezi de el si sa-i efectuezi reviziile cu regularitate.

Modificat de Muraru Dan
Link către comentariu

Mi-a zis cineva sa le degresez , sa folosesc plastic primer, filler, vopsea si lac. Sper sa nu fiu atat de norocos incat sa nu aiba unu loc de mine :D

Am sa revin in decursul zilei si cu poze la interior .

Alte detalii:

-cotiera spate

-scaune reglabile pe inaltime

-4 air bag-uri 

-inchidere centralizata

-coborare/ridicare geamuri din telecomanda

-suport pahare fata

-distributia, uleiul, filtrele recent schimbate.

Link către comentariu

Felicitari pentru bijuterie.Vreau sa te intreb si eu ceva ce euro a iesit la RAR? Si ce model e motorul .

Banuiesc ca e cumparata recent. 

Link către comentariu

niste jante, bandourile vopsite (sau scoase daca vrei), faruri cu lupa si arata f bine.

toba de esapament in schimb as scoate-o

Link către comentariu

da , eu acum am vazut , burlanu  ala :) , serios  , nu trebuie sa te superi dar ala strica tot spatele masinii , la rar , i-a dat euro 4 cu siguranta.

Link către comentariu

Fara indoiala este Euro4 , am masina asemanatoare numai ca e neagra, 1.6 16V motor AZD si a scos-o Euro4 luna trecuta.

Link către comentariu

Dupa cum am promis am revenit si cu poze la interior.

post-107290-0-18234600-1365518247_thumb.post-107290-0-56000300-1365518247_thumb.post-107290-0-98762600-1365518247_thumb.

@eddybv: La RAR a iesit Euro 4 si o detin de 1 an de zile. Modelul la motor nu inteleg la ce te referi (sunt incepator in domeniu ).

In legatura cu "burlanu" :))) , o sa-l schimb dupa ce ii iau jante, suspensie sport, poate chiar si niste faruri angel eyes, nu e nici o suparare fiecare are parerea lui.

As vrea saptamana care vine sa ii pun folie pe stopuri. Ce zice-ti ? Merge ?

Modificat de StaiJosAi4
Link către comentariu

eu cand am fost sa pun folie pe geamuri am vazut si folia pt stopuri, nu este ca cea de pe geam, e diferita , aici aveau doar 2 tipuri , era putin mai inchis stopul si arata binisor, nu exagera , sa nu ai probleme cu domnii 'cap de creta' din intersectii.

A ,era sa uit... Referitor la faruri, angel eyes e tipic bmw , pe golf 4 nu exista asa ceva, spor la modificari.

Modificat de rusen
Link către comentariu

Acum depinde ce culoare vrei sa-ti pui. Foliile folosite pt stopuri sunt mai transparente decat cele pt geamuri insa nu e o regula generala.

Daca vrei musai folie poti incerca una fumurie. Am mai vazut alte golfuri cu folie rosie pe stopuri insa mie personal nu mi-au placut cum arata.

Dar fiecare cu gusturile sale.

Link către comentariu

am fost la un service si aveau folie fumurie, dar nu exagerat , mi-a placut cum arata, ambele stopuri 50 de lei .

Link către comentariu
  • 1 month later...

post-107290-0-94557100-1371421817_thumb.post-107290-0-97704700-1371421906_thumb.post-107290-0-77628200-1371421971_thumb.post-107290-0-46070500-1371422062_thumb.si mi-am facut damblaua am pus folie si pe stopuri :D

Modificat de StaiJosAi4
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!