Jump to content

My NEW Passat !

B o a

Postare recomandată

Buuun, intai sa ma prezit ma numesc Dani si m-am hotarat sa va prezint masina mea cumparata acum 3 saptamani, un vw passat 3c cod motor BMR , 2.0tdi 170 cai DSG printre optiuni se numara scaune electrice cu memorii, bi-xenon adaptiv, senzori parcare-lumini-ploaie-presiune roti, navi(dar nu am dvd europa de est daca sthiti pe cineva care ar avea nu ezitati sa imi zicetzi), geamuri ionizate(sper ca am spus bine), pe scurt imi place ceea ce am luat in ciuda parerilor pro si contra(care sunt mai multe) de la cine am luato a fost un om painea lui Dumnezeu e doctor de meserie m-ia dat toate facturile cu ce a schimbat el la ea din 2009 pana in prezent(printre ele am gasit chiar si anuntul din austria de unde a achizitionato dumnealui), cert e ca printre multele facturi se afla una si de injectoare toate 4+cablaj in valoare de 96 mil(enooorm). Vineri am inscris-o ceea ce ma cam costat deoarece dumnealui si-a recuperat taxa( m-ia zis de cand am luat-o ca a luat banii in instanta lucru care o sa il fac si eu). Va pun cateva poze 

ASTEPT PARERI!!!!!!! 

Ce imbunatatiri as putea sa ii aduc? eu in vara vreau sa ii pun acele jante de CC si Scirocco intoarse pe 18'

Am uitat sa mentionez, pozele sunt de la anunt de cand am luat masina nu am apucat sa ii fac poze, dar PROMIT cand e frumos afara o sa ii fac!!!

post-118893-0-54793000-1365370008_thumb.

post-118893-0-78788900-1365370018_thumb.

post-118893-0-24156800-1365370022_thumb.

post-118893-0-71669700-1365370219_thumb.

Modificat de B o a
Link către comentariu

Bun venit pe forum :)

Felicitari, ai o savarina de masina :icon_thumleft: Din punctul meu de vedere, singurul ei defect e acela ca nu-i combi, in rest, e extra.

Ce-i lipseste, pentru inceput, e un mic sticker cu "vwforum", vezi la topicurile de intalniri in Bucuresti, sunt colegi care aduc din cand in cand asa ceva.

Apoi, eu as renunta la ideea de jante Interlagos, ca pe langa ca-s din cale-afara de scumpe, sunt si overrated, ca mai nou, toata lumea-si pune de-alea. Mai ia netul la pieptanat si cauta de pilda, Omanyt sau ceva similar.

In rest, drumuri bune, poarta centura si renunta la smecheria aia ;) .

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Chiar acum am cautat acel model de jante "Omanyt" nu pot spune decat ca sunt SUPERBE am mai vazut zilele trecute acele jante de R-line si acelea imi plac. Merci in legatura cu centura o sa te ascult oricum o port in general :D, iar cu intalnirile VW-forum o sa ma interesez sunt curios cum e nu am fost niciodata la o astfel de intrunire !!!!Merci inca odata .

Link către comentariu

Salut stimate coleg !

Ca sa incep cu inceputul, vreau sa te felicit pentru "domnisoara" asta frumoasa ce ne-o prezinti tu aici. E o masina exceptionala, are de toate, si mai important e ca, sunt ferm convins ca a ajuns pe maini bune.

Motorul ala legat la DSG...e visul meu pentru...candva. Sper si eu sa ajung sa fiu in pielea ta vreodata!

La fel si eu, ca si dl. Bwwlan, singurul lucru ce l-as fi preferat, era sa fi fost combi. Insa fiecare cu piticii lui.

N-am mai multe cunvinte acuma, ca oricum nu-si au rostul, decat sa iti doresc drumuri bune, cat mai multi kilometri cu zambetul pe buze, ai grija de ea ca si ea va avea de tine...mai ales daca porti centura ;).

Cu respect, Vali.

Link către comentariu

Merci Vali la fel si tie si ce pot sa zic masina e "un vis devenit realitate" asta imi doream de la ea :D anterior eu am avut tot un passat dar b5 si 1.8t benzina un motor exceptional de bun....dar cu vremurile astea "CRIZAte" ne comformam...sper sa fie intr-un ceas bun :D orice parere, imbunatatire, recomandare e bine venita si respectata!!!! Numai bine .

Link către comentariu

Salutare! Superba masina, si culoarea o prinde foarte bine. Am si eu un prieten care are tot un Passat B6 cu 2.0TDI 170cp, poate il fac si pe el sa intre pe forum si sa isi prezinte masinuta. Ce sa iti doresc, multi km fara incidente si sa te pilmbe sanatos si fericit.

Link către comentariu

Merci da intradevar e o culoare frumoasa si imi place si culoarea pielii gri o prinde bine :D

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos si fara incidente (ai aceeasi culoare ca mine, LB5M, daca cauti pe net o sa vezi  ca culoarea asta au folosit-o cei de la VW cand prezentau masina prin 2005 ;) ). Capota a fost revopsita/schimbata nu? Modificari se pot face multe, eu zic prin a incepe cu LED-uri in plafoniere si footwell lights de 5000K, LED-uri de geneul > asta < pentru luminile de intalnire, modelul nou de ceasuri cu iluminare alba, panoul cel nou de climatronic (cum are golf 6, Passat CC etc.), un RNS 510, Grile aeratoare chromate si iluminate (ca la B7), volan de Passat CC etc. Se pot face mult, trebuie doar sa fie bani :)

Link către comentariu

Felicitari si sa te poarte multi km fara incidente!

Cum a spus si colegul mai sus, bine ai venit in ,,grupul,, celor cu aceeasi nuanta!

DSG-ul este cel dupa care suspin... :(

EDIT: acea mufa de aux se afla in cotiera!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos !

update-uri... incet-incet .... ca idei

- ceasuri model nou - alb-rosii

- clima noua

- navi RNS510

- etc....

Link către comentariu

Merci, merci da capoata a fost revopsita :) ,da intradevar trebuie banutzi da usor usor sper sa reusesc :D. Deocamdata ma bucur de a ma plimba cu ea :>

Link către comentariu

Cu clima nu m-as grabi deoarece cea veche seamana cu cea noua de pe Golf 7. Cea de pe Golf 6 mi se pare cea mai urata si nepractica din cate au exista la VAG. Am avut cum ai tu si acum am asta noua si nu imi place deloc...

Un volan de b7, niste ceasuri albe ar fi un upgrade frumos...

Link către comentariu

dupa gusturile fiecaruia..... dar afisarea pe RNS, eu zic ca e frumoasa - si clima veche nu o sa afiseze niciodata pe RNS

Link către comentariu

Stiu masina si persoana care ti-a vandut-o, a fost cu ea la dealer cand faceam revizia si am schimbat cateva cuvinte. Ai facut o super afacere, felicitari!

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, foarte frumoasa si dotata!

Daca nu sunt indiscret, pot intreba cat te-a costat?

Am si eu un passat cu dotari similare (doar ca e Variant) si sunt foarte bucuros cand vad ceva asemanator :)

Nu recomand jantele pe 18'', e dureros sa mergi cu ele prin orasele mioritice! Sunt total nepractice, cu toate ca sint foarte frumoase

Link către comentariu

masina a costat 8000 euro sii taxa inca 1800 (ii iau inapoi in instanta). Am cautat cam de la inceputul anului, aveam cateva indei fixe in cap(DSG, navi, bi-xenon) si asta a fost singura care chiar mi-a placut intradevar !!!! Sunt multumit de ea am facut deja 1000km cu ea in 3 sapt prin bucuresti !!! 

Stiu masina si persoana care ti-a vandut-o, a fost cu ea la dealer cand faceam revizia si am schimbat cateva cuvinte. Ai facut o super afacere, felicitari!

Daca ai putea sa imi zici mai detaliat ce zicea de ea (ca e de rau sau de bine nu conteaza ) ti-as fii recunoscator :D:D:D

Link către comentariu

Mi s-a parut foarte ok omul. A zis ca facea drumuri de Arad si prin afara tarii. Venise sa verifice amanuntit si sa rezolve o problema, ceea ce a si reusit.

Eu cred ca ai facut o alegere buna.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Mi s-a parut foarte ok omul. A zis ca facea drumuri de Arad si prin afara tarii. Venise sa verifice amanuntit si sa rezolve o problema, ceea ce a si reusit.

Eu cred ca ai facut o alegere buna.

Merci frumos, chiar asa m-ia spus si dumnealui, asta sper si eu sa fii facut ceea mai buna alegere !!!! Numai bine :D

Link către comentariu

Incearca in torpedou. Pe RNS nu e?( nu vroiam sa poluez topicul omului, de aceea am scris aici :D)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Duminica m-am hotarat sa fac o mica escapada cu masina pana la Busteni, ca de sa "testam" masina  :icon_bounce:  sa vedem cum e si prin serpentine cu modul SPORT....EXCEPTIONAL :D  atat pot sa zic, super super super, am ramas placut surprins de diferenta dintre Drive si Sport...WOW :icon_thumleft: . Cel mai mult imi place aceea rigiditate a masinii te ajuta foarte mult prin acele micutze serpentine, iar depasirile(o joaca)...fara nici o grija. AAAA si era sa uit cel mai important( parerea mea ) consumul care e foarte mic(7%) in felul cum am mers...ca sa va dau un detaliu am obtinut 58km/h viteza medie in serpentine. EXCEPTIONAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D  :D  :D  :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

AM O PROBLEMA !!!!!!!

De ceva timp cand senzorii de parcare se activeaza automat cand dau in R imi piuie incontinuu fara sa am un obstacol...dar sunt momente in care merg cum trebuie(cei drept cam putine) 

CINE MA POATE AJUTA SA IMI ZICA CE SA FAC 

VA ROOOG MULT DE TOT !!!!!!

Link către comentariu

Nu sunt ca nu am lovito, dar daca vrei o sa ii fac niste poze maine si le pun dar sthiu sigur ca nu am lovit si nici nu sunt loviti , nu sthiu ce au ma gandesc o fii vreo eroare ceva habar nam, cine ma poate ajuta cu orice informatie sau chestie legata de asa ceva eu raspund la orice ora !!!!!!

Link către comentariu

Atunci incearca sa mergi la Florin sau Al Bundy sa-ti faca o diagnoza si sunt sigur ca se rezolva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!