Jump to content

Sorb pompa de ulei AEX

stealth
 Share

Postare recomandată

In curind vreau sa dau jos baia de ulei sa o curat bine si sa demontez sorbul pompei de ulei in vederea spalarii,as vrea sa imi arate si mie cineva imagini schematice cu acest sobrb, vreau sa stiu cum sta fixat si mai ales daca are garnitura !

Eu am manual Haynes dar...nu spune nimic despre demontarea sorbului.

De asemeni daca dupa demontarea baii de ulei mai apare ceva,vreo tabla din aia de otel care mascheaza arborele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Are o garnitura la pompa de ulei si 2 sau 3 suruburi, nu e mare smecherie !

Link către comentariu

Acela este chiar codul pompei de ulei al AEX?

pfaaa,fantastice detalii si raspunsuri, va multumesc. Nu am vazut niciodata pompa de AEX, inainte am avut un Derby (Polo 1) al carui motor il faceam cu ochii inchisi, dupa cum vad difera totalmente pompa.

Deci sorbul vine fixat pe laterala si e prins in 3 suruburi,cu o garnitura, dar garnitura aia se gaseste de vinzare undeva?

Modificat de stealth
Link către comentariu

doar dupa ce desfaci sorbul poti sa vezi ce fel de garnitura este. Daca este un o-ring simplu de cauciuc, nu ar trebui sa fie greu de gasit... daca este o garnitura dedicata... mai greu.. ca nu apare ca piesa separata in programul de piese.

Link către comentariu

He-he... eu as dori sa am tot ce trebuie linga mine,ca iti dai seama... demontezi "juma de motor" ca sa realizezi ca nu ai ce trebuie..  :winter:

Link către comentariu

Daca e ca la Golf 4 AHW, iti trimit eu garnitura, dar poti s-o recuperezi si de la tine !

Link către comentariu

pai nu e ca la golf 4,ca nu exista AEX pe g4.

deci cum arata, e circulara de cauciuc ,o-ring, sau e clasica, din carton,klingherit. ca imi pot confectiona eu peloc daca e clasica din carton preșpan.

Link către comentariu

Cum se spune la sorbul de ulei in engleza?  Ca as intreba si pe polo.co.uk

oil sump e baia de ulei,atata stiu in zona aia.  :RO flag:

Link către comentariu

E din carton sau klingherit, merge facuta, stai linistit !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!