Jump to content

Lugano 19" Vs Rotiform Cast 1 Piece SNA

hallucinogen
 Share

Postare recomandată

Salutare !

A venit vremea sa schimb incaltarile pe 17" Miami care au venit cu masina chiar foarte frumoase comparate altele care se pun pe passat cc.

Acum sunt intr o mare dilema si d-aia apelez la voi sa imi spuneti parerile voastre spre care sa ma indrept.

Eu sunt adeptul look`ului OEM si sunt de parere ca tot ce este OEM rezista mai mult pe drumurile noastre "frumoase" ale patriei :)

Pe de alta parte ma uit si la jantele de la rotiform si zic ca ar arata foarte bine pe masina.

Bineinteles este si o diferenta de pret intre ele - pe eBay un set lugano in conditii decente se gaseste de la 900 Euro pana la 1500 ( cu tot cu cauciucuri )

Rotiform`urile sunt 950 Lire echivalentul la 1200 Euro fara transport

Un minus pentru rotiform ar fi ca nu are aceleasi specificatii 9J x ET35 ( cred ) iar lugano perfect fit 8J x ET 41

Ce spuneti ? :))

rotiform-sna.jpg

lugano.jpg

ND11KFW4.jpg

IMG_8372.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

lambda_dryver

Eu ti-am zis, arata bine Rotiform-urile alea, dar tot as merge pe OEM. Si nu stiu ce o sa faci cu dimensiunea aceea atipica pe Rotiform-uri :D.

Link către comentariu

Rotiform de care spui tu nu merg pe masina ta din cauza ET-ului .

Avand ET35 o sa atinga in carenele spate, ating cele cu 8J de astea cu 9J nici nu mai incape indoiala .

Intradevar pe RS4 ala din poza arata criminal dar nici cu LUGANO nu mi-e rusine .

As alege LUGANO sau SAGITTA ca mi se pare si mai frumoasa .

Uite o poza cu Sagitta post-20331-0-51882700-1365507651_thumb.j

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Florin@Caractere

Pentru ET-uri mici si J-uri mari exista distantiereee   :Driver:

Link către comentariu

Arata de un infinit de ori mai bine cu Lugano, care dupa mine sunt cele mai frumoase de la vw urmate de interlagos!!! Cele oem sunt facute sa "cada"perfect pe masina , cele AM se vad ca sunt "AM", sper sa fiu inteles la fraza asta!!!!

Link către comentariu

Rotiform de care spui tu nu merg pe masina ta din cauza ET-ului .

Avand ET35 o sa atinga in carenele spate, ating cele cu 8J de astea cu 9J nici nu mai incape indoiala .

Intradevar pe RS4 ala din poza arata criminal dar nici cu LUGANO nu mi-e rusine .

As alege LUGANO sau SAGITTA ca mi se pare si mai frumoasa .

Uite o poza cu Sagitta attachicon.gifSagitta.JPG

Sagitta nu pot sa imi iau ca deja le are in garaj Matei pentru al sau cc :D deci o sa merg pe Lugano

Pentru ET-uri mici si J-uri mari exista distantiereee   :Driver:

Stiu Florine dar vizita care am sa ti-o fac cu DSG`ul chiar o sa le puna pe lista de asteptare

Arata de un infinit de ori mai bine cu Lugano, care dupa mine sunt cele mai frumoase de la vw urmate de interlagos!!! Cele oem sunt facute sa "cada"perfect pe masina , cele AM se vad ca sunt "AM", sper sa fiu inteles la fraza asta!!!!

Am vazut destule cc'uri cu interlagos care dau foarte bine dar Lugano chiar nu am vazut si deh haide sa fim un pic mai diferiti ;) Si eu sunt adeptul la OEM din mai multe puncte de vedere

Multumesc pentru pareri idei ;)

Link către comentariu

Am vazut CC cu Lugano si este ceva "futuristic" sa zic asa! Daca cu interlagos pe 18 arata bestial , gandeste te cu Lugano pe 19!este ce-a mai reusita imbinare care am vazut la o masina!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!