Jump to content

Passat B6

ank994

Postare recomandată

Va salut!

Desi au trecut ceva ani peste masina am zis sa-i fac si eu un topic de prezentare.Masina e un passat B6 fabricatie iunie 2005,2.0 tdi BKP 140 cu aproape 138.000km la bord.cred ca a fost printre primele 100 de masini aduse in tara

E Highline cu mai multe optionale:

-faruri bi-xenon adaptive

-suspensie drumuri grele cu scut de protectie motor

-pachet iarna(daca tin bine minte intra parbriz incalzit,duze spalatoare parbriz incalzite si oglinzi incalzite )

-alarma antifurt plus

-privacy-glass

-senzori ploaie+lumina

-roata de rezerva dimensiuni normale

-senzor presiune pneuri

-climatronic

-probabil mai sunt dar nu imi aduc aminte

ce nu are din fabrica:

-navigatie

-jante pe 17

-perdelute geamuri+luneta actionate electric(nu se potriveau cu privacy)

-scaune spate incalzite

-oglinzi pliabile electric

-trapa

-dynaudio

-comenzi pe volan

in rest are cam tot ce-i trebuie.imi pare rau de dynaudio,scaune spate incalzite si oglinzile pliabile.restul nu era ceva util la vremea respectiva

in aproape 140.000 am schimbat ceva pe la ea.masina a fost rulata numai in romania dar cam 60-70% a vazut numai drum european

consumabile:

-revizii 

-placute de frana fata x2

-placute de frane spate x1

-bucse bascula de doua ori

-capete de planetara(pe la 125.000 parca)

-distributie+pompa de apa

-pompa de motorina(77.000)

-4 injectoare(au picat doar 2.restul pe circulara)

-rulmenti+flanse amortizoare fata(in jur de 125.000)

-protectii amortizoare spate(125.000)

-bielete antiruliu

-2 burdufuri de planetara 

ce ar mai fi de facut la ea:

-sa trec pe pompa de ulei de 1.9

-sa schimb kitul de ambreiaj(nu am probleme cu el dar probabil ca in 20.000km il voi schimba)

-caseta de directie(nu am probleme cu directia dar am un martor aprins in bord de pe la 40.000km)

-schimbare ulei cutie

-schimbare discuri de frana fata-spate

-sa rezolv incalzirea in scaun pasager

-sa rezolv teaca de la centura(nu face contact si ma bipaie tot timpul)

-sa rezolv broasca de la portbagaj(la rece face figuri)

-sa schimb amortizoarele de la portbagaj

masina se mentine bine.nu bate ,nu trancane trage foarte bine.per total sunt multumit de ea.in afara de injectoare si pompa de motorina restul au fost consumabile iar probleme majore nu am avut la ea.am avut 2 accidente usoare cu ea in care am schimbat bara fata si bara spate in rest cam atat

probabil in vara o sa schimb clusterul.voi lua si un RNS 510.

dscn1813f.jpg

Uploaded with ImageShack.us

dscn1765ym.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Modificat de ank994
Link către comentariu

foarte frumoasa, sa ai grija de ea... si ea de tine bineinteles :D, drumuri bune si fara incidente...!

Link către comentariu

da, frumoasa.... si frumoasa poza - ultima.

numai bine !

Link către comentariu

Frumos B6-le .

I-mi aduce aminte de cum arata a mea cand am luat-o .

Asa a venit cu fustele si pragurile vopsite din fabrica sau au fost vopsite ulterior ?

Sa ai grija de ea .

O zi buna .

Link către comentariu

Sal.,

Daca ai cumava acum pe masina VWSOUNDSISTEM si chiar vrei sa-ti iei un sistem DYNAUDIO sa stii ca DYNAUDIO este PLUG&PLAY .

Uite aici un sistem DYNAUDIO :

http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Passat-3AF-Soundsystem-Dynaudio-3c0035456L-3c0035454B-/380607509147?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autolautsprecher&hash=item589df9b29b

Singurul lucru care va trebui sa-l facai este ca trebuie sa desfaci fetele de usi si sa codezi dupa H.U. sa stie ca ai montat DYNAUDIO .

O zi buna si spor la modificat .

Link către comentariu

@DRI@N fustele si pragurile le-am vopsit eu la un service in barlad.le am vopsite de 4-5 ani.atunci a costat cam 4-5 milioane si nu a sarit vopseaua.le-am lasat vreo 3 zile la ei pentru ca asta e plastic nevopsibil(asa mi-au zis la reprezentanta cand i-am intrebat si mi-au cerut 30 de milioane la vremea aia   :eek: ) 

eu am sistemul lor clasic  cu 10 boxe si rcd 300.intai trec la rns 510 sau rcd 510 cu schibare de can si apoi la dynaudio.oricum o sa le fac treptat ca masina nu mai e la prima tinerete si mai apare cate una alta.numai cauciucurile de vara o sa ma coste cam 2400 ron  :(.tot ce am pus pe ea a fost numai original si asa o sa fac in continuare cu toate ca e mai scump dar stiu ca scap de o treaba 

06psiBV ,Florin multumesc de apreciere.

o sa pun niste poze cu interiorul diseara dupa ce o spal

Modificat de ank994
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru cei care nu stiu , injectoarele se schimba gratuit fiind o gresala a fabricii si recunoscuta din 2009 . Eu le-am schimbat 3 pe costul meu si apoi am aflat ca erau gratis .Ultimul mi-a picat acum 1 an , am chemat platforma si m-am prezentat la servisul lor unde mi-a schimbat toate cele 4 injectoare (ultimul care trebuia montat nefiind compatibil cu cele 3 deja montate) . Totul gratuit.

Link către comentariu

Foarte faina masina :)

Si eu vreau sa vopsesc fusta si praguriile, arata mult mai bine.

Link către comentariu

pai nu costa foarte mult si schimba aspectul masinii.e completa asa.trebuie sa ai grija la partea din fata la borduri sa nu o zgarii(eu am PDG si e mai inalta) ca apoi se vede urat,

@Mirel am schimbat injectoarele.unul pe bani restul pe circulara.ramane la pompa de ulei sa verific imbusul la urmatoarea revizie si sa vad cum sta treaba

Link către comentariu

Nişte poze cu interiorul?

Arată bine maşina :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!