Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

rsap este protocolul Bluetooth prin care tel. comunica cu carkitul.

Uite aici cate ceva despre rsap:

http://www.android-rsap.com/

Sa stii ca atunci cand se conecteaza tel. la carkit nu mai poate fi folosit, nu mai are semnal, adica nu poti forma numere din tel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cred ca merge si fara tastatura si/sau baseplate insa:

- fara tastatura nu vei putea forma numere de tel. care nu le ai in agenda tel.

- ai grija ca nu merg decat tel. care au protocolul rsap

Numerele se pot forma si de pe ecranul RCD/RNS.

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

Link către comentariu

se integreaza 3C0 035 729 E cu rns HU cu touch?

Link către comentariu

Cum se poatre trece conversatia in modul privat (sa nu se auda in boxele masinii) pt un modul bluetooth 7P6 ?

Link către comentariu

Dai volumul mai incet pana nu se mai aude nimic.  :lol:

Acum serios, ma indoiesc ca se poate. Modulul tau este standard, nu premium, nu? Daca este standard nu cred ca suporta 2 conexiuni BT in acelasi timp.

Link către comentariu

Inca nu il am, dar ma interesez legat de toate aspectele.

Nu e vorba de 2 conexiuni BT in acelasi timp, ci doar sa se poata transfera pe telefon convorbirea. Sa se auda prin difuzorul telefonului nu prin boxele masinii.

In cazul modulelor 9w3 se poate tinand apasat pt o perioada mai lunga butonul phone sau apasand de doua ori, nu am retinut exact.

Asa ca ma astept si la 9w7 sa mearga intr-un fel :D.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ah, inteleg acum ce vrei sa spui. Habar n-am daca exista un buton rapid pentru asta, ca de dezactivat conexiunea in meniu e mai mult de butonat.

Am crezut ca te referi la optiunea celor premium prin care apelul se poate transfera unei casit BT cu care s-a facut pairing-ul in prealabil.

Link către comentariu

@Valentin, modulele premium suporta mai multe conexini de BT in acelasi timp?

@The_Ego, in mod normal ar trebui sa poti sa-ti transferi apelul inapoi pe telefon de pe telefon, mie imi apare buton pe android. avand in vedere ca vrei sa transferi apelul pe tel, oricum trebuie sa iei telefonul in mana....

Link către comentariu

Raspunsul este DA, dar doar pentru ca ai pus putin gresit intrebarea.

Modulele premium nu suporta doua conexiuni pentru telefon in acelasi timp, insa suporta o conexiune rSAP catre un telefon si alta catre o casca BT. Cand ai nevoie de o discutie privata modulul poate transfera sunetul catre casca, fara sa-l treaca prin boxe.

Link către comentariu

am inteles. mi se pare putin ciudat ca au implementat chestia asta sa ai 2 device-uri conectate, dar nu doua telefoane. pana la urma e acelasi lucru sa transferi vocea la un HF sau la un telefon. eu folosesc parrot, si suporta 2 telefoane in paralel :) in standby, dar in momentul in care suna unul, celalalt se deconecteaza, iar dupa ce se inchide apelul se reconecteaza. singurul minus al parrot e, ca nu se integreaza cu IC si HU.

Link către comentariu

Cred ca merge si fara tastatura si/sau baseplate insa:

- fara tastatura nu vei putea forma numere de tel. care nu le ai in agenda tel.

- ai grija ca nu merg decat tel. care au protocolul rsap

Numerele se pot forma si de pe ecranul RCD/RNS.

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

Nu si pt. RCD / RNS 300 / 500

Link către comentariu

tu stii sigur ca se integreaza 3C0 035 729 E cu HU cu touch?

Link către comentariu

Am montat modului 7P6035730K si nu stiu ce codare trebuie pt a putea controla muzica din streaming-ul bluetooth de pe RCD. Stiu ca se poate.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Se poate comuta suntetul in telefon cand suna sau in orice moment, ai optiunea "Private call". Aceeasi intrebare ca George o am si eu, cand ascult muzica din telefon imi scrie pe ecranul RCD BT-Audio, la fel si pe ecranul computerului de bord.

Link către comentariu

&7P6 doar de pe un android permite controlarea muzicii.

Link către comentariu

Pentru a controla streaming-u este necesar ca sistemul de operare al telefonului sa cunoasca profilul BT AVRCP 1.0, de preferat 1.3 sau mai mare

Link către comentariu

Ego are la telefon AVRCP 1.4 deoarece are iphone 5..

Modificat de TDR
Link către comentariu

Bun, multumim pentru lamuriri, in sfarsit am aflat care e problema. Telefonul meu nu suporta AVRCP, cel putin nu am gasit eu asa ceva.

Later edit: se pare ca totusi suporta AVRCP, dar nu am gasit versiunea. E vorba de un HTC Desire. Avand in vedere ca George are un telefon nou, Iphone 5, inclin sa cred ca nu asta e problema.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Versiunea de AVRCP e data de sistemul de operare. Din cate mi-am dat seama la o scurta cercetare.

Pentru android 4.2.2 si N4:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148262

Daca ai rom custom e posibil sa nu aiba avrcp.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu exista Android (cat de cat modern) fara AVRCP asa cum nu exista nici aifon fara avrcp. Avand in vedere cele scrise mai sus, pun pariu ca atat tu (crisitian) cat si Al Bundy aveti RCD-510. In cazul asta e naspa, nu suporta AVRCP. :(

P.S. La JB idiotii de la Google au renuntat la v. 1.3. Eu am ramas la Android-ul 4.1 fara avrcp 1.3 (tagurile mp3) desi la ICS mergeau perfect...

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Eu am android 2.3, Gingerbread, custom rom, deci nu chiar modern, iar playerul masinii e RCD310.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Atunci e foarte greu de dat un raspuns cert. Este foarte putin probabil sa-l faci sa mearga. RCD-510 nu stie avrcp (cel putin al meu nu stia), rom-ul custom depinde de implementare, folosesc mai multe stive bluetooth cu suport diferit. Pe ICS mie nu-mi mergea decat cu player-ul stock, orice alt player foloseam, desi se laudau cu avrcp 1.3, nu functiona decat cu v. 1.0 (adica doar controlul muzicii, fara mp3 tags).

Tie nu-ti merge nimic, nu-i asa? Nici macar controlul player-ului, nu numai tag-urile mp3, nu-i asa?

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!