Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

Nu stiu sa-ti raspund, dar gasesti de vanzare aici pe forum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru modulul ala mai trebuie o antena GSM. Cradle-ul ala avea nevoie de un pairing adapter ca sa functioneze cu modulul pe care l-ai inlocuit (3c0 035...). Acum nu cred ca-ti mai foloseste la nimic, dar daca-l ai va trebui (teoretic) sa-l codezi pe noul modul.

Si o veste proasta: daca ai bordul cu albastru si ace rosii, agenda nu-ti va aparea pe MFD, pentru ca noul tau modul foloseste BAP ca si protocol de comunicatie.

EWS, modulul respectiv este doar DDP, de la  A incepand sunt DDP/BAP, si sandyboy l-a schimbat ca a schimbat bordul de la rosu la alb, deci merge cu bord rosu, din cate stiu eu ...

Link către comentariu

Nu contest , dar RossTech spune tot asa, prin urmare i-am luat ca de incredere.

Link către comentariu

ms mult baieti pt sfaturi

voi revenii dupa ce voi monta noul modul.....

dupa inlocuire trebuie codat cu vcds? sau doar plug and play

Link către comentariu

Modulul de telefon are nevoie de antena doar daca lucreaza in mod rSap, adica nu mai filoseste deloc telefonul la care este conectat.

Am inteles nevoia de antena GSM, dar nu cred ca vreun producator de smartphone mai permite rSap in ziua de azi.

Cum adica, de ce n-ar permite? Eu am telefon de cateva luni si suportul rSAP a fost/este prezent atat in ICS cat si in JB.

Mie mi s-ar parea normal ca toti producatorii sa adopte rSAP-ul, nu sa renunte la el.

Link către comentariu

montat noul modul plus antena......rezultatul....nici nu credeam cate poate sa faca masina cu noul modul

merita aceasta investitie .....nu mai ai nici o treba cu telefonul, totul se face din rcd 510 sau din bord, agenda, melodii, call list

dupa scanare am urmatoarea eroare care nu o pot sterge

Address 77: Telephone       Labels: 3C0-035-730.lbl
Control Module Part Number: 5N0 035 730     HW: 5N0 035 730
  Component and/or Version: Telefon             2510
           Software Coding: 0020141
            Work Shop Code: WSC 00028 028 00001
                      VCID: E5CAB4625509
1 Fault Found:

01524 - Antenna for Telephone 
            011 - Open Circuit
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 01101011
                    Fault Priority: 3
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 36
                    Mileage: 248969 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2013.03.29
                    Time: 19:54:42

dar mie imi arata semnal la telefon pe ecran si totul functioneaza perfect

oricum isi merita banii pe deplin multumesc colegului  sandyboy :icon_thumleft:  :beerchug:  :cheers:  :))

Modificat de costel08
Link către comentariu

@Valetin.

Care ar fi logica pentru care ai trece terminalul smartphone in stand-by, fara SMS/iMessage, fara navigatie, fara Push, fara Reminder-uri, fara HD Voice AMR-WB (Orange), fara salvarea listei nr. la care ai raspuns din masina, etc, etc?

Link către comentariu

montat noul modul plus antena......rezultatul....nici nu credeam cate poate sa faca masina cu noul modul

1 Fault Found:

01524 - Antenna for Telephone 

011 - Open Circuit

Freeze Frame:

Fault Status: 01101011

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 1

Reset counter: 36

Mileage: 248969 km

Time Indication: 0

Date: 2013.03.29

Time: 19:54:42

Codeaza cu antenna diagnostic innactive.

Link către comentariu

dar cum codez cu antenna diagnostic innactive?

pentru ca nu este la telephone pe VCDS long coding helper, un mic ajutor daca se poate

Modificat de costel08
Link către comentariu

gata

s-a rezolvat ...

nu era buna codarea pe telefon...nu mai apare eroare la antena

atasez codarea la modulele bluetooth premium de tip 5N0

in timp ce mai butonam noul modul am primit un sms si a aparut pe display la ceasuri mesajul primit dar nu a aparut pe ecran la rcd 510...nu am gasit nici o setare despre asta....

mesajele merg citite de pe display la ceasuri dar nu apar la rcd 510.

sa fie din cauza ca nu am rns 510?   sau merge si la rcd 510?

codare modul 5n0.doc

Link către comentariu

gata

s-a rezolvat ...

nu era buna codarea pe telefon...nu mai apare eroare la antena

atasez codarea la modulele bluetooth premium de tip 5N0

in timp ce mai butonam noul modul am primit un sms si a aparut pe display la ceasuri mesajul primit dar nu a aparut pe ecran la rcd 510...nu am gasit nici o setare despre asta....

mesajele merg citite de pe display la ceasuri dar nu apar la rcd 510.

sa fie din cauza ca nu am rns 510?   sau merge si la rcd 510?

salut , sms apare doar pe Ic din cate stiu eu , eu am Rns510 si nu apare

Link către comentariu

Doar pe maxidot apar sms-urile.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

@Valetin.

Care ar fi logica pentru care ai trece terminalul smartphone in stand-by, fara SMS/iMessage, fara navigatie, fara Push, fara Reminder-uri, fara HD Voice AMR-WB (Orange), fara salvarea listei nr. la care ai raspuns din masina, etc, etc?

Cred ca incurci lucrurile. SMS-urile, navigatia (totusi, la ce as folosi-o in masina?), salvarea listei apelurilor, adica aproape tot ce ai spus tu acolo merg fara probleme cu rSAP. Cat despre "IShit", eu nu folosesc asa ceva... Daca esti dependent de ei va trebuie sa te autoconvingi ca rSAP-ul este inutil. :).

In rSAP se foloseste 3G (mai putin datele),  iar nivelul de radiatii in masina este minim, iar bateria tine semnificativ mai mult. Pentru mine este mai mult decat suficient

Link către comentariu

Sunt unitati bluetooth mai noi, cu litera mai avansata in alfabet, care stiu sa arate sms pe RNS, si alea stiu sa si scrii sms din rns.

Cu alte cuvinte, stie RNS sa-ti citeasca sms-urile si sa scrie. 

A ta doar stie sa citesca, dar doar IC.

Asa e si la mine, doar IC stie sa citeasca sms-urile.

Deci nu e din setare, e din versiunea de bluetooth.

Link către comentariu

Asa este. Cu al meu pot citi/scrie SMS-uri de pe RNS și citi de pe IC. Le poate și citi/pronunța, dar numai cu fonetica englezească sau germană.

Sent from my S500 using Tapatalk 2

Modificat de Valentin
Link către comentariu

CristianMarin

@Valentin

Poti sa-mi spui, te rog, ce modul BT ai?

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

Link către comentariu

Daca faci legatura cu ultimul meu mesaj, afisarea sms-urilor pe ecranul RNS-ului cred ca tine mai mult de RNS decat de modulul de BT.  Nu am dovezi, doar ca asa mi se pare mie mai logic.

Modulul meu de BT este 3C8 035 730 B, fabricat in octombrie 2011 si montat la 2 saptamani dupa.

RNS-ul este F prin nastere si H prin "botezare".

Telefonul are Android 4.1.2, dar am incercat si altele, in special Nokia. In toate configuratiile legatura rsap a functionat fara cusur, sms-uril fiind afisate fara probleme pe ecranul RNS-ului

Link către comentariu

Salut,

Ne am pricopsit cu un Passat CC din 2010. Are un rns510 cu bluetooth. In seara asta am incercat 3 telefoane diferite, un Nokia N900, un Samsung Galaxy ceva, si un Blackberry curve. Doar blackberry a fost acceptat, la celalte 2 masina a scris ca telefonul nu e suportat. La blackberry apoi am vazut scris ceva legat de SAP pe display-ul masinii. Doar SAP e suportat prin bluetooth? Sau pot sa am noroc si cu alceva prin bluetooth ca sa merge telefon cat de cat?

Link către comentariu

Inseamna ca e un modul care stie dioar de rSap. Asa ca, fara schimbarea modulului poti folosi doar telefoane ce stiu de rSap.

Link către comentariu

Mi-e era frica de asta.

Si aparent am singurul Nokia fara rSap. Great.

Link către comentariu

Da, e posibil sa ai pe masina un modul 5N0 035 730 B - nu stie decat Rsap.... foloseste functia Search - a forumului - si o sa gasesti multe posturi legate de problema asta....

inlocuieste modulul, treci la o varianta mai noua.... si va merge cu orice telefon.

Link către comentariu

Multumesc pentru informatie. Cred ca as schimba mai degreaba telefonul :)

Link către comentariu

da... dar in timp, o sa vrei sa conectezi si un Iphone, un Sam mai destept.... si atunci o sa ajungi tot la inlocuirea modulului.

Spor !

Link către comentariu

Smartphone-urile mai serioase de la Samsung suporta RSAP (ex: Galaxy S GT-I9000, Galaxy S+ GT-I9001, Galaxy S II GT-I9100, Galaxy Note GT-N7000, Galaxy W GT-I8150, Galaxy S III GT-I9300). Eu personal folosesc un S III de aproape un an fara nici o problema. Dar daca esti apple fanboy atunci nu ai de ales.

E recomandat sa iti schimbi telefonul decat sa schimbi modulul de sub scaun (desi e mai ieftin un modul mai nou pe ebay) pentru ca e de preferat sa folosesti protocolul RSAP decat HFP.

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!