Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

00992-Consumption Cutt-Off Active.

Am eroarea asta pe telefon.A apărut în urma schimbării modulului can cu o varianta mai noua,sau poate este o coincidenta.De codat am codat corect,pentru ca am făcut prent screen la toți byts-ii.

Modificat de gabi_74
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce modul BT? Ce Can? Masina din semnatura,da?

Sau e vb de Passat?;)

Modificat de spido
Link către comentariu

Passat B6,dar am rezolvat,am deconectat modulul bluetooth pentru câteva secunde,după aia am șters eroarea.Inițial după ce o stergeam apărea imediat.Se pare că este musai să schimb modulul bluetooth cu unul de generație mai nouă.

Can-ul este 3C0 907 530 E.

Aveti idee,asta suporta IC nou,alb\rosu,RNS\RCD,310-510,OPS,climatronic nou?

Link către comentariu

suporta Gabitza, suporta.... ti-am raspuns si la celalalt post

Link către comentariu

Am găsit două module bluetooth,care este mai bun din cele două? Adică care suportă mai multe tipuri de conexiuni.

5N0 035 730 C

sau

7L6 035 730

Link către comentariu

Așa mă gândeam și eu Florin,dar totuși am vrut si o alta părere.

Link către comentariu

Salut

Momentan am pe masina modulul 1k8..., ma conectez cu telefonul, merge si streaming

Daca asi cumpara un modul 3c8...A,B,C,D,E, e plug and play?

Gasisem undeva ca e posibil sa nu imi mai mearga comenzile volan, ca imi trebuie volanul nou, ca dupa ce montez 3c8 ..., nu mai pot sa navighez prin meniu la bc sau ceva in genu

Mentionez ca am volan tip vechi cu 8 butoane, nu am volanul de cc

Bordul e alb rosu, masina din semnatura

Multumesc

Link către comentariu

volanul va merge, modulul cu 3c8 merge la tine - il montezi, codezi ... si folosesti

Link către comentariu

Ar trebui sa iau codingul de la modulul 1k8 sau ce ar trebui sa codez?

Multumesc

Link către comentariu

o sa vezi cand iti vine modulul... nu, nu iei codul de la 1k8. Este simplu, vorbim cand ai noul modul

Link către comentariu

Salut

Ce diferenta e intre modulul 3c8 035 730 A si restul B,C?

Modulul cu litera B si C se conecteaza cu mai multe telefoane?

Modulul 3c8 035 730 A se conecteaza cu iphone 6s sau iphone 7?

Sau cu samsung galaxy s6 sau s7?

Stiu ca cele cu litera D si E au  WI-FI

Lam gasit pe asta cu litera A si nu stiu daca ar trevui sa caut altul cu litera B sau C

Multumesc

Modificat de duduratoy
Link către comentariu

3c8xxxxxxA merge cu orice telefon.B,C sunt aparute ceva mai tarziu fata de A....sunt module mai noi .

Link către comentariu

Pai si ce stiu sa faca in plus?

Cu ceva trebuie sa fie mai bune

Cu modulul cu litera A pot sa scriu mesaje de pe rns 510 sau sa le citesc pe bc?

Daca il iau pe asta cu litera A am nevoie si de antena GSM? La modulul 1k8 care il am nu cred ca am antena GSM

Multumesc

Modificat de duduratoy
Link către comentariu

Salut,

Ma poate ajuta un coleg din Bucuresti care are o masina cu maxi dot alb si modul bluetooth instalat sa imi fac pair la telefon pe un modul BT 3C8 035 730 D.

Adica demontam modulul BT de pe masina, conectam modulul meu 3C8 035 730 D, imi fac pair la telefon, montam modulul BT de pe masina inapoi, stergem eventualele erori si aia e. :unsure:

Link către comentariu

Salut cine are montat pe rns 315 bluetooth  separat sub scaun.Vreau sa stiu daca 315 afiseaza agenda pe display??? modulul bluetooth este capabil. dar nu stiu daca suporta unitatea .momentan afiseaza doar pe maxidot si nu functioneaza microfonul modulul este 7P6×××××××D

Modificat de CiprianChiriac
Link către comentariu

Microfonul nu functioneaza ptr ca,este conectat direct in 315.trebuie rutate firele in conectorul modulului BT.Dar...de ce sa pui un modul extern BT conectat la 315? E cumva 315 fara BT?

Link către comentariu

9 hours ago, CiprianChiriac said:

Salut cine are montat pe rns 315 bluetooth  separat sub scaun.Vreau sa stiu daca 315 afiseaza agenda pe display??? modulul bluetooth este capabil. dar nu stiu daca suporta unitatea .momentan afiseaza doar pe maxidot si nu functioneaza microfonul modulul este 7P6×××××××D

7P6 xxx xxx are afisare pe display RNS.

Daca ai RNS 315 cu BT incorporat, dezactiveaza modulul intern al acestuia, dupa care vezi daca afiseaza.

Link către comentariu

Nu are Bluetooth incorporat.dar cand apas  "phone" se da pe mute de pe rns pe comenzi volan intra comanda vocala care nu se poate utiliza deoarece nu vede microfonul imi da open to circuit si am probat 2 pana acum

Link către comentariu

Microfonul trebuie conectat in conectorul BT cel cu 54 pini la pin 11 si 12.Daca nu-l vede...schimba polaritatea.

Link către comentariu

Acum microfonul este montat pe mufa de rns  cea de 12 pini la pin1 si 7asa am avut cablu la mufa mare pin 11 s12 ocupati

Link către comentariu

Scoti 1 si 7 din conector si le legi cu cele care se duc in T54 BT/11 si 12.Le identifici dupa culoare.Cele de la 11 si 12 vin tot in conectorul unde sunt 1 si 7.

Link către comentariu

On 10/7/2016 at 6:35 PM, duduratoy said:

Pai si ce stiu sa faca in plus?

Cu ceva trebuie sa fie mai bune

Cu modulul cu litera A pot sa scriu mesaje de pe rns 510 sau sa le citesc pe bc?

Daca il iau pe asta cu litera A am nevoie si de antena GSM? La modulul 1k8 care il am nu cred ca am antena GSM

Multumesc

Eu pot sa citesc cu acest modul BT (3C8.035.730.A) mesaje pe bord sau pe navi, pot scrie pe navi si pot sa dau sa mi le citeasca, varianta care nu e avantajoasa fiindca le citeste ca si cum ar fi scrise in engleza.

Cat despre conectivitate, eu il folosesc cu un Android (LG G2) si merge perfect, iar proprietarul dinaintea mea avea un iPhone 6. Acum nu stiu daca iPhone-ul era sincronizat cu modulul sau avea vreun android, dar pe bord aparea numele lui.

Modificat de nykky42001
Link către comentariu

Am modulul 5N0 035 730 C care "stie" rSAP. Am un telefon Samsung cu android 6.0 si in acest moment nu ma mai pot conecta la modul. Problema este de la varianta de android? Pot rezolva cumva sa ma conectez la acest modul? In trecut, cu android 5.1.1, totul era OK. Am incercat si cu apk rSAP dar fara succes.

Merci.

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!