Jump to content

inlocuire cutie viteza 5 trepte cu 6 trepte

costel08
 Share

Postare recomandată

am un prieten care vrea sa schimbe cutia de viteza de la passat care este cu 5 trepte cod motor BKC si vrea sa puna o cutie cu 6 trepte tot manuala de pe un passat din 2008 motor 2.0, prinderea este la fel la ambele motoare.....a mai facut cineva aceasta schimbare ?

intreb ca vreau sa fac si eu aceeasi schimbare la a mea. 

va multumesc

Modificat de costel08
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ca are 6 trepte in loc de 5 nu e un impediment, exista 1.9 TDI cu 5 si cu 6 trepte din fabrica. 

Link către comentariu

La 2.0 TDI motorul este transversal din cate stiu eu si trebuie planetare,kit ambreiaj cu volant,suport cutie viteze,electromotor

Link către comentariu

Si 1,9 tdi este transversal la passat, deci nu asta e un impediment.

Link către comentariu

cutia de 6 trepte este cu tot cu volant, ambreiaj, timonerie.....oare vine la planetare?

Link către comentariu

a cazut toata treaba......nu vine la planetare :(

Link către comentariu

Salut, si eu as vrea sa fac schimbarea aceasta, numai ca eu am motor CBDC de 110cp 5M, oare se potriveste cutia cu 6 trepte de pe motorul de 140cp?

Atasez si o poza cu codurile din carte :)

http://img839.imageshack.us/img839/7403/foto0035iw.jpg

Modificat de razvan3c
Link către comentariu

• 3 months later...

salutari baieti,vreau sa schimb cutia pentru ca imi sare din a 5-a si nu stiu ce tip este ca sa o pot cauta,trebuie sa fie neaparat de pe cod motor bkc(105cp)cum e motorul meu? cum caut eu o cutie care sa se potriveasca nu ma intereseaza daca e in 5 sau 6 trepte,a mea originala e in 5 trepte.aici in it nu iti convine sa repari cutia ca te ajunge prea mult,asa iau una la mana a doua ,o pun si gata.dar nu stiu cum sa sa caut.am gasit una care provine de pe un golf cu cod motor bkc si are sigla pe cutie ggu si mai scrie 30043.ce naibi are de sare din a5-a nu stiu si cate odata are o ezitare sa intre in a 3-a,dar problema grava e ca sare din a 5-a care imi trebuie cel mai mult(fac zilnic 120 km )pe autostrada.daca o tin cu mana sta in viteza daca o lasa si merg linistit nu sare doar cand accelerez si masina are impactul ala de a trage in fata iese din viteza,o fi sincroane sau altceva nu stiu.astept raspuns multumesc anticipat

Modificat de manyx86
Link către comentariu

• 1 year later...

Salut!

Desi sunt off topic, manyx86 cred ca problema la tine a fost sincronul de treapta a 5-a...dar pana in prezent cred ca l-ai rezolvat. Era bine daca postai solutia sa mai aflam si noi, ceilalti forumisti, cate ceva. :D

Eu am un B6, 2006, 1,9 TDI cu 6 trepte...asa l-am cumparat. Dupa ceva timp mi-am dat seama ca masina avea din fabrica 5 trepte. La 2000 de ture am aprox 95-100km/h, iar consumul nu este chiar de treapta a 6-a la aceasta viteza. Am pus vag-com-ul pe masina, iar pe ``engine`` imi afiseaza codul ``000071``. Pt cutie manuala cu 6 trepte ar trebui sa aiba ``000072``. Am intrat pe ``engine``, apoi pe ``coding``, am introdus noul cod, dar imi afiseaza ``Coding rejected. Error 31: Request out of range.`` Imi poate da cineva sugestii despre cum as putea coda motorul/transmisia pe 6 trepte?

Stima!

... mentionez ca folosesc VCDS Beta 11.2.0

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!